پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851016318
هیاهوی رسانه های خارجی از حضور ابوطالبی در سازمان ملل ادامه دارد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
هیاهوی رسانه های خارجی از حضور ابوطالبی در سازمان ملل ادامه دارد تهران - ایرنا، رسانه های خارجی پس از بازتاب جنجالی معرفی ˈحمید ابوطالبیˈ به عنوان سفیر جمهوری اسلامی در مقر دائمی سازمان ملل، اکنون مخالفت کنگره آمریکا از صدور ویزا برای نماینده ایران را به طور گسترده بازتاب داده اند.
به گزارش ایرنا، رسانه های خارجی در ادامه بازتاب موضوع معرفی حمید ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل متحد، اخبار مربوط به تصویب لایحه ای مبنی بر مخالفت کاخ سفید با صدور ویزا برای وی را پرسرو صداتر از گذشته بازتاب داده اند.
با اتمام دوره نمایندگی ˈمحمد خزاعیˈ سفیر ایران در سازمان ملل متحد، حمید ابوطالبی به عنوان سفیر جدید کشورمان در این سازمان معرفی شد.
اعضای مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه (۱۰ آوریل/۲۱ فروردین) به صورت جمعی خواهان جلوگیری از ورود حمید ابوطالبی، سفیر پیشنهادی ایران در سازمان ملل متحد به خاک آمریکا شدند. پیش از این سنای آمریکا روز دوشنبه (۷ آوریل) لایحه ای مشابه را تصویب کرده بود.
در ادامه بازتاب گسترده و جنجالی اخبار مربوط به انتخاب و معرفی ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل، اکنون این منابع خبری خارجی موضوع مخالفت با حضور وی در سازمان ملل را به بهانه مشارکت او در تسخیر لانه جاسوسی، دست مایه خبری خود کرده و به گونه ای آن را بازتاب داده اند که موضوع نقض حقوق بین الملل از سوی دولتمردان آمریکا، سکوت معنادار سازمان ملل و معاهده دوجانبه این سازمان با ایالات متحده درباره ارایه تسهیلات به تمامی دیپلمات های کشورهای جهان برای حضور در سازمان ملل همچنان پنهان باقی بماند.
در ادامه انتشار این اخبار پرهیاهو از سوی رسانه های فارسی زبان خارجی، اکنون خودداری آمریکا از صدور روادید برای ابوطالبی به گونه ای هدفمند و زاویه دار در صدر اخبار این منابع خبری خارجی جای خود را باز کرده است.
ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری، ریاست گروه مطالعات آسیای مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را نیز عهده دار است.
*رسانه های خارجی
یک رسانه آمریکایی زیر عنوان ˈآمریکا به ابوطالبی ویزای ورود نمی دهدˈ به موضوع پرداخته، می نویسد: کاخ سفید، جمعه (22فروردین/11آوریل) اعلام کرد که ایالات متحده به نماینده تعیین شده ایران در سازمان ملل متحد ویزای ورود نخواهد داد.
در این گزارش علت عدم اعطای ویزا به ابوطالبی دیپلمات ایرانی را در شرحی مختصر ارتباط او با بحران گروگانگیری آمریکاییان طی سال ۱۹۷۹میلادی در تهران عنوان شده است.
این منبع خبری آمریکایی، در ادامه گزارش با اشاره به اظهارات ˈجی کارنیˈ سخنگوی کاخ سفید مبنی بر این که به سازمان ملل و ایران اطلاع داده بودیم که برای ابوطالبی ویزا صادر نخواهیم کرد، از تعهد ایالات متحده به عنوان میزبان سازمان ملل متحد برای صدور ویزا جهت دیپلمات هایی که در سازمان ملل خدمت می کنند، می نویسد.
در ادامه این گزارش به تصویب لایحه ای از سوی سنای آمریکا در روز دوشنبه گذشته (18فروردین/هشتم آوریل) و تصویب لایحه مشابهی روز پنجشنبه (21فروردین/10 آوریل) در مجلس نمایندگان آمریکا را یادآوری می کند.
در این گزارش به سابقه کاری ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در بلژیک، اتحادیه اروپا، ایتالیا و استرالیا اشاره شده، دلیل مخالفت برای صدور روادید کاری وی از سوی آمریکا را درگیری او در ماجرای اشغال سفارت آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام، مطرح و به نقل از ابوطالبی می افزاید: فعالیت من تنها به ترجمه محدود بود.
یک رسانه انگلیسی هم زیر عناوینی چون ˈکاخ سفید: به ابوطالبی ویزا نمی دهیمˈ، ˈرای کنگره آمریکا علیه سفیر پیشنهادی ایران در سازمان ملل متحدˈ، ˈکاخ سفید: به ایران گفته ایم ابوطالبی گزینه مناسبی نیستˈ و ˈابراز نگرانی آمریکا در مورد انتصاب نماینده جدید ایران در سازمان مللˈ به موضوع می پردازد.
این منبع خبری، در ابتدای گزارش، می نویسد: طرح نام ابوطالبی به عنوان یکی از کسانی که در ماجرای گروگانگیری دیپلمات های آمریکایی در سال ۱۳۵۸ نقش داشته، باعث شد مخالفت های جدی با ورود او به آمریکا مطرح شود.
این تارنمای غربی با اشاره به تصویب طرحی از سوی کنگره آمریکا مبنی بر منع ورود ابوطالبی به خاک این کشور و اظهارات جی کارنی، با مضمون مشابهی موضع دولت آمریکا با کنگره در این خصوص، از ابهام در تایید مصوبه کنگره از سوی ˈباراک اوباماˈ رئیس جمهوری ایالات متحده، خبر می دهد.
همین منبع خبری با یادآوری اظهارات ابوطالبی مبنی بر انجام فعالیت های ترجمه از جمله در مقطعی پیرامون آزادی گروهی گروگانها در ماجرای گروگانگیری سال 1358، سخنان ˈابراهیم اصغرزادهˈ از چهره های کلیدی گروگانگیران دیپلمات های آمریکایی را با منابع خبری داخلی به گواهی آورده به نقل از وی می افزاید: ابوطالبی در جریان تسخیر سفارت آمریکا جزو مترجمان موقت بودند و در تصمیم گیری ها حضور نداشتند.
در این گزارش همچنین به سخنان منتسب به ابوطالبی مبنی بر این که آمریکا از نظر حقوقی رویه جدید و مسیر نوینی را ایجاد کرد، این که با مصوبات پارلمان های ملی می توان تعهدات بین المللی کشور را زیر پا نهاد، نگاهی گذرا شده است.
همین رسانه به نقل از خبرنگار مستقرش در نیویورک، می نویسد: سخنگوی ˈبان کی مونˈ دبیرکل سازمان ملل به من گفت که از آمریکا انتظار می رود به معاهده کشور میزبان سازمان ملل که براساسش دیپلمات های کشورها باید روادید ورود بگیرند، احترام بگذارد.
این تارنما یادآوری می کند: رد تقاضای روادید دیپلمات های کشورها در سازمان ملل بسیار نادر است. ایران حالا حق دارد از آمریکا در کمیته ویژه این سازمان، که ١٩ کشور در آن عضوند و بر عملکرد کشور میزبان سازمان ملل نظارت دارد شکایت کند.
رسانه آلمانی دویچه وله نیز زیر عنوان ˈکنگره آمریکا علیه نماینده پیشنهادی ایران در سازمان ملل رأی دادˈ و ˈکاخ سفید: برای حمید ابوطالبی ویزای آمریکا صادر نخواهد شدˈ به ارزیابی موضوع در صدر اخبار خود پرداخته است.
این منبع خبری با شرحی مختصر از سابقه موضوع، همچنین علت رد صدور ویزا برای نماینده معرفی شده از سوی دولت ایران برای تصدی نمایندگی این کشور در سازمان ملل، از انتقادها و فشارهای تحمیلی به دولت اوباما به منظور جلوگیری از ورود این مقام ایرانی به نیویورک می نویسد.
این تارنمای غربی برای توجیه خطای آمریکا نوشته است که قوانین ایالات متحده به دولت این کشور امکان می دهد در صورت تشخیص خودشان از ورود دیپلمات های سایر کشورها به خاک آمریکا جلوگیری کند٬ اما پیش بینی می شود دولت آمریکا به خاطر بهره گیری از امتیاز میزبانی مقر سازمان ملل٬ از سوی برخی کشورها مورد انتقاد قرار گیرد.
در این گزارش با شرحی از مفاد قانون مورد اشاره، اقدام کاخ سفید در رد ویزای حمید ابوطالبی را اقدامی کم سابقه می خواند که سوالات و ابهامات بسیاری هم درباره میزان تاثیر و نفوذ ایالات متحده بر ساختار سازمان ملل برانگیخته است.
این منبع خبری به اظهارات برخی از چهره های سیاسی شناخته شده کشورمان در این رابطه از جمله ˈعلاءالدین بروجردیˈ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، ˈحمید باباییˈ یکی از سخنگویان هیات ایرانی در سازمان ملل، مبنی بر نقض خوانی قوانین بین المللی از سوی آمریکا در صورت خودداری از صدور ویزا برای ابوطالبی نگاهی گذرا دارد.
این شبکه خبری در گزارشی دیگر با اشاره به مخالفت اعضای کنگره ایالات متحده با اعطای ویزا به سفیر پیشنهادی جمهوری اسلامی برای نمایندگی در سازمان ملل متحد، از عدم تایید این لایحه از سوی اوباما خبر می دهد.
این رسانه از تعهد دولت ایالات متحده برای صدور ویزا برای تمام فرستادگان به سازمان ملل نیز نوشته است.
رادیو بین المللی فرانسه ابتدای گزارشی زیر عنوان ˈکنگره آمریکا به اتفاق آرا، ورود سفیر جدید ایران برای سازمان ملل را به آمریکا ممنوع کردˈ، و با تاکید بر اجبار آمریکا در اعطای ویزا به دیپلمات های سازمان ملل و نیز بی سابقه بودن اقدام اخیر کاخ سفید در مورد ابوطالبی می نویسد: در واقع آمریکا در اصل مجبور است که با ویزای دیپلمات های وابسته به سازمان ملل متحد موافقت کند و تا کنون هرگز بطور رسمی با ویزای هیچ نماینده ای از سازمان ملل مخالفت نکرده است.
این رسانه فرانسوی با اشاره به سابقه اقدام مجلس نمایندگان آمریکا و سنای این کشور و نگاهی به قانونی که چنین اجازه به نمایندگان را می دهد، از اجرایی شدن آن منوط به امضای رئیس جمهوری می نویسد.
این تارنما همچنین ضمن اشاره به قصد کنگره از این مخالفت برای اعمال فشار بر دولت آمریکا به دلیل مسئولیت اجازه ویزا در چارچوب اختیارات وزارت امور خارجه آمریکا، بر اصل اجبار برای صدور ویزا تاکید می کند.
این شبکه خبری یادآوری می کند: مطابق یک توافق نامه میان آمریکا و سازمان ملل که در سال 1947 به امضا رسیده است، مقامات مسئول فدرال، دولت مرکزی و یا مقامات محلی آمریکا هیچ نوع مانعی برای عبور هیچ کدام از دیپلماتها و یا کارکنان این سازمان به مقصد مقر سازمان ملل و یا از محل این سازمان به هر مقصد دیگر ایجاد نخواهند کرد.
به نوشته این رسانه غربی، قرارداد تاکید می کند که این قاعده در هر شرایطی صادق است و هیچ ربطی به مناسبات آمریکا با دولتها و یا نمایندگان آنها ندارد. قرار داد مذبور تصریح کرده است که با ویزای این افراد با حداکثر سرعت ممکن و بدون پرداخت وجه موافقت خواهد شد.
در ادامه این گزارش همچنین به سخنان ˈمحمد جواد ظریفˈ وزیر امور خارجه کشورمان مبنی بر غیرقابل پذیرش خواندن مخالفت های مطروحه توسط مقامات آمریکایی، از خودداری سخنگوی باراک اوباما از توضیح درباره مخالفت و یا موافقت رئیس جمهوری با این قانون می پردازد.
سایر رسانه های بیگانه نیز از زوایای مشابهی موضوع را ارزیابی کرده اند.
اکثر رسانه های فارسی زبان خارجی تعهد ایالات متحده برای اعطای ویزا برای نماینده های معرفی شده از سوی کشورها و خودداری صدور ویزا برای ˈعمر البشیرˈ رئیس جمهور سودان طی سال گذشته را یادآوری می کنند.
از: مینا غفرانی آذر
ایرانم/7074/1144
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
23/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
هیاهوی رسانه های خارجی از حضور ابوطالبی در سازمان ملل
هیاهوی رسانه های خارجی از حضور ابوطالبی در سازمان ملل تهران - ایرنا رسانه های خارجی موضوع معرفی حمید ابوطالبی به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در مقر دائمی سازمان ملل در نیویورک را همچنان با هیاهو و جنجال بازتاب می دهند به گزارش ایرنا با اتمام دوره نمایندگی محمد خزاعی سفیافخم:ابوطالبی شایسته حضور در سازمان ملل است/ وزیر خارجه پاکستان به ایران می آید
افخم ابوطالبی شایسته حضور در سازمان ملل است وزیر خارجه پاکستان به ایران می آید سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر وزیر امور خارجه کشورمان به روسیه در هفته اول اردیبهشت ماه خبر داد به گزارش نامه نیوز مرضیه افخم در نشست خبری خود که صبح امروز در ساختمان وزارت خارجه برگزار شد ضادامه سکوت سازمان ملل درباره جنجال کنگره آمریکا برای حضور نماینده جدید ایران
ادامه سکوت سازمان ملل درباره جنجال کنگره آمریکا برای حضور نماینده جدید ایران نیویورک- ایرنا- سخنگوی دبیرکل سازمان ملل بار دیگر درباره موضع مقام های سازمان ملل نسبت به تلاشهای اخیر کنگره آمریکا برای جلوگیری از صدور روادید برای نماینده جدید ایران در سازمان ملل پاسخ نداد و گفت اینافخم: ابوطالبی شایسته حضور در سازمان ملل است
سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۶ سخنگوی وزارت خارجه گفت از نظر ما ابوطالبی شایستگی حضور در سازمان ملل را دارد به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مرضیه افخم در نشست هفتگی خود با خبرنگاران درخصوص تصویب قانونی در سنای آمریکا برای ممانعت از حضور حمید ابوطافخم در واکنش به قانون اخیر سنای آمریکا: ابوطالبی شایسته حضور در سازمان ملل است
افخم در واکنش به قانون اخیر سنای آمریکا ابوطالبی شایسته حضور در سازمان ملل است سیاست > دیپلماسی - تسنیم نوشت سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به تصویب قانونی در سنای آمریکا برای ممانعت از ورود نماینده پیشنهادی کشورمان در سازمان ملل به نیویورک اعلام کافخم: تصميممان را براي حضور ابوطالبي در سازمان ملل گرفتهايم
افخم تصميممان را براي حضور ابوطالبي در سازمان ملل گرفتهايم سخنگوي وزارت خارجه كشورمان در واكنش به اقدام خلاف قوانين بينالمللي مجلس سناي امريكا مبني بر تصويب قانوني كه بر اساس آن ورود نمايند جديد ايران در سازمان ملل به نيويورك ممنوع ميشود اظهار داشت تهران سفير خود را انتخابسخنگوی سازمان ملل: ویزا ندادن به ابوطالبی به ما ربطی ندارد ولی امیدواریم تهران و واشنگتن توافق کنند
سخنگوی سازمان ملل ویزا ندادن به ابوطالبی به ما ربطی ندارد ولی امیدواریم تهران و واشنگتن توافق کنند سیاست > دیپلماسی - فارس نوشت سخنگوی سازمان ملل گفت که سازمان ملل امیدوار است مساله روادید نماینده ایران برای ورود به خاک آمریکا بین واشنگتن و تهران به صورت دوجانبه حلحضور ۳۲ تنیسور خارجی در هفته چهارم رقابتهای بینالمللی فیوچرز
حضور ۳۲ تنیسور خارجی در هفته چهارم رقابتهای بینالمللی فیوچرزتاکنون ۳۲ تنیسور خارجی برای حضور در هفته چهارم رقابتهای بینالمللی فیوچرز کیش ثبت نام کردند به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس در حالی هفته چهارم رقابتهای بین المللی تنیس فیوچرز از روز جمعپارلمان اروپا را خودشان هم جدی نمی گیرند/ تندروها نمیتوانند برای حضور ایران در سازمان ملل دستور کار تعیین کنن
پارلمان اروپا را خودشان هم جدی نمی گیرند تندروها نمیتوانند برای حضور ایران در سازمان ملل دستور کار تعیین کنند وزیر امور خارجه کشورمان گفت مذاکراتی که شروع شده همان طور که رهبری تأکید کردند با قدرت و صلابت ادامه خواهد یافت تا با گرفتن تمام حقوق مردم و رفع همه موانع و فشار ها ازسکوت سازمان ملل در قبال امتناع آمریکا از صدور ویزا برای ابوطالبی/ سخنگوی سازمان ملل: عدم صدور روادید موضوع دوج
سکوت سازمان ملل در قبال امتناع آمریکا از صدور ویزا برای ابوطالبی سخنگوی سازمان ملل عدم صدور روادید موضوع دوجانبه ایران و آمریکاست سخنگوی دبیرکل سازمان ملل با خودداری از اظهارنظر درباره امتناع آمریکا از صدور روادید نماینده جدید کشورمان نزد این سازمان گفت هنوز هیچ یک از طرفین یعکاخ سفید: انتصاب ابوطالبی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل امکانپذیر نیست
کاخ سفید انتصاب ابوطالبی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل امکانپذیر نیست کاخ سفید میگوید به تهران اعلام شده است که انتخاب ابوطالبی به عنوان نماینده در سازمان ملل مقدور نیست به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس کاخ سفید میگوید به تهران اعلام شده است که انتخاب ابوطالبی به عنوان«باید بر سر اعزام ابوطالبی به امریکا،حتی تا مرز خروج از سازمان ملل پیش برویم»
باید بر سر اعزام ابوطالبی به امریکا حتی تا مرز خروج از سازمان ملل پیش برویم تاریخ انتشار شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۲۰ روزنامه سیاست روز در مقاله ای نوشت آمریکا با فضاسازی علیه ابوطالبی سعی دارد تا به زعم خود تحقیر ملت ایران در عرصه جهانی را رقم زند آمریکاییها چنان واواکنش سازمان ملل به عدم صدور ویزای ابوطالبی
واکنش سازمان ملل به عدم صدور ویزای ابوطالبی استفان دوجاریچ در یک کنفرانس خبری در زمینه جلوگیری از ورود نماینده ایران به امریکا توسط دولت این کشور گفت این یک موضوع دوجانبه بین ایران و آمریکا است و سازمان ملل امیدوار است به صورت دوطرفه حل و فصل شود کد خبر ۳۹۲۲۸۲ تاریخ انتشار ۲۳ابوطالبی به جای خزاعی رویترز از تغییر در نماینده دائم ایران در سازمان ملل خبر داد
ابوطالبی به جای خزاعیرویترز از تغییر در نماینده دائم ایران در سازمان ملل خبر دادخبرگزاری رویترز به نقل از منابع ناشناس ایرانی از جایگزینی حمید ابوطالبی بهجای محمد خزاعی در سازمان ملل متحد خبر داده است به گزارش فارس به نقل از رویترز حسن روحانی رئیسجمهوری اسلامی ایران حمید اباعطا ویزا برای ابوطالبی؛ آزمونی برای میزان نفوذ آمریکا بر سازمان ملل
اعطا ویزا برای ابوطالبی آزمونی برای میزان نفوذ آمریکا بر سازمان مللاز آنجائیکه دولت آمریکا قصد دارد از اعطا ویزا به نماینده پیشنهادی ایران برای سازمان ملل امتناع کند این مسئله میزان نفوذ آمریکا بر این سازمان را مورد آزمون قرار خواهد داد به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه جروزالمنهمین دوره مسابقات بینالمللی روبوکاپ با حضور ۳۰۰ تیم داخلی و ۳۸ تیم خارجی فردا آغاز میشود
نهمین دوره مسابقات بینالمللی روبوکاپ با حضور ۳۰۰ تیم داخلی و ۳۸ تیم خارجی فردا آغاز میشود جامعه > آموزش - فارس نوشت نهمین دوره مسابقات بینالمللی روبوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۴ با حضور تیمهای مطرح داخلی و خارجی از فردا ۲۰ فروردین تا پنج شنبه ۲۲ فروردینماسکوت سازمان ملل در برابر عدم صدور ویزا برای ابوطالبی
سکوت سازمان ملل در برابر عدم صدور ویزا برای ابوطالبی سخنگوی دبیرکل سازمان ملل با خودداری از اظهارنظر درباره امتناع آمریکا از صدور روادید نماینده جدید کشورمان نزد این سازمان گفت هنوز هیچ یک از طرفین یعنی ایران و آمریکا سازمان ملل را به طور رسمی در جریان این موضوع قرار ندادهاند-