محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852561084
هیاهوی رسانه های خارجی از حضور ابوطالبی در سازمان ملل
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
هیاهوی رسانه های خارجی از حضور ابوطالبی در سازمان ملل تهران - ایرنا، رسانه های خارجی موضوع معرفی ˈحمید ابوطالبیˈ به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در مقر دائمی سازمان ملل در نیویورک را همچنان با هیاهو و جنجال بازتاب می دهند.
به گزارش ایرنا، با اتمام دوره نمایندگی ˈمحمد خزاعیˈ سفیر ایران در سازمان ملل متحد، حمید ابوطالبی به عنوان سفیر جدید کشورمان در این سازمان معرفی شد.
اخبار مربوط به انتخاب و معرفی حمید ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل و مانع تراشی هایی آمریکا برای صدور روادید وی به بهانه مشارکت او در تسخیر لانه جاسوسی، خیلی زود جای خود را در صدر اخبار رسانه های خارجی باز کرد و این رسانه ها خبرهای مربوط به این موضوع را به طور گسترده بازتاب دادند.
رسانه های بیگانه در این باره و به گونه ای هدفمند به بازتاب و انتشار گزارش های دو پهلو و زاویه دار پرداختند.
هر چند به نظر می رسد، جنجال رسانه ای در معرفی ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در نیویورک با سکوت معنادار وزارت خارجه آمریکا در این باره همراه شد اما با نگاهی گذرا به این ماجرا می توان به سادگی دریافت که کفه ترازوی دمکراسی مورد ادعای آمریکا در این ماجرا را تنها به ضرر این کشور سنگین کرد.
ابوطالبی مهر سال گذشته به معاونت سیاسی دفتر رئیس جمهوری منصوب شد، وی ریاست گروه مطالعات آسیای مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را نیز برعهده دارد.
موضوع صدور ویزا برای ابوطالبی که بخشی از اسرار وزارت خارجه ایالات متحده و جزو وظایف دولت آمریکا است و اصلا نمی تواند موضوعی رسانه ای باشد، بنا به دلایلی مشخص از سوی رسانه های غربی پیگیری شد.
*رسانه های خارجی
یک رسانه آمریکایی زیر عناوینی چون ˈسفیر احتمالی ایران در سازمان ملل جنجالی شدˈ، ˈ۲۹ سناتور خواهان عدم صدور ویزا برای ابوطالبی شدندˈ و ˈ ناراحتی آمریکا از گزینش ایران در مورد سفیر سازمان مللˈ موضوع را به چالش کشیده است.
این شبکه خبری با شرحی از سابقه شغلی حمید ابوطالبی، می نویسد: صرف نظر از این که ابوطالبی پیشتر در چند کشور اروپایی سفیر بوده، اما مساله حضور احتمالی او در آمریکا سر و صدا برپا کرده است.
همین منبع خبری، با نقل اظهار نظر تنی چند از چهره های شناخته شده آمریکایی مانند ˈتد کروزˈ سناتور جمهوریخواه از تگزاس، که به صراحت با ورود ابوطالبی به خاک آمریکا مخالفت کرده، یا ˈماری هرفˈ معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که قبلا در پاسخ به سؤالی در مورد وضعیت صدور ویزا برای وی سکوت کرده بود، دلایل این مخالفت ها را ارزیابی می کند.
این رسانه آمریکایی، به ماجرای اشغال سفارت آمریکا توسط دانشحویان مسلمان پیرو خط امام و گروگانگیری ۵۲ آمریکایی به مدت ۴۴۴ روز که منجر به قطع رابطه آمریکا با ایران شد، نگاه مختصری داشته، می نویسد: کارکنان سابق سفارت آمریکا در تهران که به گروگان گرفته شده بودند، از این که سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، احتمالا در بحران یادشده نقشی برعهده داشته، عصبانی هستند.
این در حالی است که همین منابع خبری به نقل از ˈباربارا اسلاوینˈ با عنوان کارشناس ایران در موسسه تحقیقاتی شورای آتلانتیک در واشنگتن شرح می دهند: از نظر روابط عمومی، مردم آمریکا باید درک کنند که در ایران انقلاب شده بود، این اشخاص انقلابی بودند و واقعه گروگانگیری سال ها پیش رخ داده. خیلی از آن افراد انقلابی بعدها تغییر کردند. طرز فکرشان متحول شد. به خاطر آن ماجرا نباید بگوئیم که سفیر جدید ایران در سازمان ملل متحد اجازه ورود به آمریکا را ندارد.
در گز ارشهای منتشره، با اشاره به عدم تایید یا تکذیب صریح مقامهای ایرانی از انتصاب حمید ابوطالبی به پست جدید، از انتقاد روزنامه کیهان از سکوت اخیرا وزارت امور خارجه ایران در برابر کارشکنی آمریکا برای صدور ویزا می نویسد.
بنا بر گزارش یک رسانه آمریکایی، وکلای گروگان های سابق اعلام کردند که موکلینشان می خواهند از ورود این شخص به خاک ایالات متحده جلوگیری شود.
به ادعای این تارنما، معرفی ابوطالبی به عنوان دیپلمات برجسته ای که در مذاکرات میان ایران و اتحادیه اروپا نقش داشته، از جانب حسن روحانی، به نمایندگی در سازمان ملل از ماهها پیش به خوبی در میان هیاتهای نمایندگی سازمان ملل متحد محرز بوده است.
براساس همین اظهارات به نظر می رسد که رسانه های خارجی برای موضعگیری رسانه ای در این خصوص فرصت ارزیابی داشته اند.
همین رسانه با اشاره به نقش بالقوه طالبی در ماجرای گروگانگیری، که از سوی برخی رسانه ها گزارش شده، آن را عاملی برای به صرافت انداختن گروگان های سابق و درخواست عدم صدور ویزا برای ابوطالبی می داند.
ˈآلن مدیسونˈ سخنگو و عضو تیم وکلای گروگانهای سابق، با صدور بیانیه صدور ویزا برای ابوطالبی را رسوایی برای حکومت ایالات متحده خوانده است.
آمریکا، که در بحران گروگان گیری سال ۱۹۸۰ میلادی روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرد، در موافقتنامه ای که با سازمان ملل متحد به امضا رسانید موظف به صدور روادید برای دیپلمات های سازمان ملل به عنوان کشور میزبان است.
این رسانه آمریکایی با یادآوری انتخاب حسن روحانی در شهریور گذشته به ریاست جمهوری ایران، به گامهای برداشته شده از سوی واشنگتن و تهران برای بهبود روابط اشاره کرده، علاوه بر مذاکرات دو جانبه سطح بالای انجام شده طرفین در حاشیه مذاکرات اتمی بین تهران و قدرت های بزرگ جهان، از مکالمه تلفنی روحانی و اوباما به عنوان پراهمیت ترین اقدام در زمینه بهبود روابط دیپمکاتیک دو کشور یاد می کند.
یک رسانه هلندی نیز در یادداشتی زیر عنوان ˈروحانی و پذیرش ریسک ابوطالبیˈ نوشته است: اگر ابوطالبی نتواند ویزا بگیرد، رفع موانع ارتباط بین ایران و آمریکا دشوارتر و تلاش دولت روحانی برای تنش زدایی با غرب با مخالفتهای داخلی گسترده تری در بلوک قدرت مواجه خواهد شد.
در این یادداشت نیز با اشاره به تاریخچه ای از فعالیتهای حمید ابوطالبی، همچنین مخالفت برخی شخصیتهای حزب دمکرات آمریکا با این انتصاب، ادعای مشارکت وی در تسخیر سفارت آمریکا در تهران را علت ایجاد حساسیت در این باره ذکر شده است، هر چند او حضور در واقعه گروگانگیری را تکذیب و گفته که به عنوان مترجم با دانشجویان پیرو خط امام همراهی داشته است.
این منبع خبری غربی یادآوری می کند: ابوطالبی بعد از پایان ماجرای گروگانگیری به وزارت خارجه رفت و طی مدت کوتاهی به دیپلماتی درجه یک در جمهوری اسلامی تبدیل شد.
ˈوی برای ۱۵ سال در ایتالیا، استرالیا و بلژیک سفیر بود و سابقه پنج سال مقام مدیر کل سیاسی وزارت خارجه و پنج سال مشاور وزیر خارجه و عضویت در شورای راهبردی وزارت خارجه را در کارنامه خود ثبت و در سال ۱۳۷۳ مدت کوتاهی در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک فعالیت کرده است.ˈ
این تارنما همزمان با اشاره به مواردی چون اداره پست ریاست گروه مطالعات آسیای مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی ابوطالبی در طول سالهای ریاست جمهوری ˈاحمدی نژادˈ و همکاری وی با نیروهای امنیتی سپاه و حتی اتهام به همکاری در ترور ˈمحمد حسین نقدیˈ دیپلمات جدا شده جمهوری اسلامی که به سازمان منافقین پیوسته بود، اذعان دارد که ˈراست آزمایی این ادعاها با اطلاعات موجود ممکن نیستˈ.
رسانه انگلیسی بی بی سی هم زیر عناوین متعددی چون ˈابراز نگرانی آمریکا در مورد انتصاب نماینده جدید ایران در سازمان مللˈ، ˈسکوت آمریکا در مورد ویزای ابوطالبی در پی خبر احتمال انتصاب او در سازمان مللˈ و ˈانتقاد کیهان از ˈکارشکنی آمریکاˈ در صدور ویزای نماینده جدید ایران در سازمان مللˈ به موضوع پرداخته است.
این منبع خبری، با نگاهی به نگرانی وزارت امور خارجه آمریکا از انتصاب احتمالی ابوطالبی به سمت نماینده جدید جمهوری اسلامی در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک، می نویسد: سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا می گوید که نمی تواند در مورد نتیجه درخواست احتمالی ویزای دیپلماتیک برای معان سیاسی دفتر ریاست جمهوری ایران، گمانه زنی کند.
تارنمای بی بی سی با شرح مختصری از علل بالا گرفتن اعتراضات در آمریکا علیه احتمال اعطای ویزا به ابوطالبی، همچنین سابقه طولانی وی در پست های دیپلماتیک، به بازنشر سخنان برخی از مخالفان این انتصاب پرداخته است.
از سوی دیگر در بخش دیگری از این گزارش، آمده است که موضع گیری های منفی از نظر طرفداران مذاکره ایران و آمریکا در واشنگتن عمدتا با انگیزه های سیاسی و برای تحت فشار قرار دادن روند تعاملات دولت های باراک اوباما و حسن روحانی انجام می شود.
در میان هجمه ای از گزارش های متعدد و گوناگون در این زمینه، دست آخر اکثر رسانه های فارسی زبان خا رجی زیر عنوان ˈسکوت آمریکا در مورد ویزای ابوطالبی در پی خبر احتمال انتصاب او در سازمان مللˈ از زاویه متفاوتی به موضوع پرداخته اند.
مطالبی که زیر عنوان این گزارشها در اکثر رسانه های خارجی حتی با تصویری یکسان منتشر شده، ضمن اشاره به اظهار نظرهای برخی از چهره های سیاسی آمریکایی در این باره، از سکوت وزارت امور خارجه ایالات متحده از اظهار نظر در مورد صدور ویزا برای سفر ابوطالبی به نیویورک نوشته، تاکید دارند که دولت آمریکا به عنوان میزبان مقر اصلی سازمان ملل متحد موظف به صدور روادید برای کادر سیاسی کشورها در این سازمان است.
به ارزیابی اکثر رسانه های خارجی حمید ابوطالبی در حلقه افراد مورد اعتماد دولت قرار دارد که در عین حال رابطه اش با دیگر ارکان نظام نیز خوب است.
در لابه لای گزارش های منتشره می خوانیم که دفتر نمایندگی ایران در نیویورک جایی حساس و از مناصب مهم قوه مجریه است که معمولا ریاست این دفتر در حد معاونان وزیر خارجه اهمیت دارد.
در اکثر این گزارشها ضمن اشاره به این موضوع که ابوطالبی قبلا در نیویورک فعالیت و از دولت آمریکا ویزا گرفته است، به مواضع مثبت وی نسبت به تنش زدایی در روابط ایران و آمریکا و مخالفت با دیدگاه ستیزه جویانه تهاجمی در سیاست خارجی او نگاهی مختصر دارند.
بنا به گفته دیپلماتهای غربی، ماموریت هیات نمایندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل متحد، تنها عامل دیپلماتیک ایران در ایالات متحده است.
از: مینا غفرانی آذر
ایرانم/7074**1144
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
پشت پرده عدم ارائه ویزا به نماینده جدید ایران در سازمان ملل از سوی آمریکا چیست؟/ رویترز: ابوطالبی از تسخیرکنند
پشت پرده عدم ارائه ویزا به نماینده جدید ایران در سازمان ملل از سوی آمریکا چیست رویترز ابوطالبی از تسخیرکنندگان سفارت آمریکا در ایران و از حلقه نزدیک به هاشمی رفسنجانی است صادر نشدن ویزا برای نماینده جدید ایران در سازمان ملل با گمانهزنیهایی از سوی رسانههای خارجی همراه بوده اابراز نگرانی شدید واشنگتن از تعیین حمید ابوطالبی به عنوان نماینده دائم ایران در سازمان ملل
ابراز نگرانی شدید واشنگتن از تعیین حمید ابوطالبی به عنوان نماینده دائم ایران در سازمان ملل واشنگتن نسبت به تعیین حمید ابوطالبی به عنوان نماینده دائم ایران در سازمان ملل ابراز نگرانی شدید کرد به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از شبکه اسکای نیوز لحظاتی پیشحضور 3 تیم خارجی در مسابقات بینالمللی کشتی با چوخه اسفراین
سهشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳ ۲۴ رییس انجمن کشتی با چوخه ایران گفت در مسابقات بین المللی کشتی با چوخه اسفراین حضور سه کشور خارجی و شش استان قطعی شده است غلامحسین شاکری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان شمالی اظهار کرد کشتی با چوخه شهرستان اسفرایحضور 80 ورزشکار داخلی و خارجی در مسابقات بینالمللی کشتی باچوخه اسفراین
سهشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۵ رییس انجمن کشتی باچوخه ایران گفت 80 ورزشکار داخلی و خارجی در پنج وزن در مسابقات کشتی باچوخه اسفراین رقابت میکنند غلامحسین شاکری در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان شمالی اظهار کرد تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این مسابقحضور ۳۲ تنیسور خارجی در هفته چهارم رقابتهای بینالمللی فیوچرز
حضور ۳۲ تنیسور خارجی در هفته چهارم رقابتهای بینالمللی فیوچرزتاکنون ۳۲ تنیسور خارجی برای حضور در هفته چهارم رقابتهای بینالمللی فیوچرز کیش ثبت نام کردند به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس در حالی هفته چهارم رقابتهای بین المللی تنیس فیوچرز از روز جمعکاخسفید: معرفی ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل تاثیری بر مذاکرات هستهای نمیگذارد
کاخسفید معرفی ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل تاثیری بر مذاکرات هستهای نمیگذاردسخنگوی کاخ سفید گفت که معرفی حمید ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل تاثیری بر مذاکرات هستهای نخواهد گذاشت به گزارش خبرگزاری فارس جی کارنی سخنگوی کاخ سفید پنجشنبه به پایگاهابوطالبی جایگزین خزاعی نماینده دائم ایران در سازمان ملل میشود
ابوطالبی جایگزین خزاعی نماینده دائم ایران در سازمان ملل میشود حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران حمید ابوطالبی را به عنوان نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد برگزیده است آفتاب به گزارش فارس به نقل از رویترز حسن روحانی رئیسجمهوری اسلامی ایران حمید ابوطمدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس خبر داد تدوین مشوقهای سرمایهگذاری برای حضور سرمایهگذاران ملی و بینالمللی د
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس خبر دادتدوین مشوقهای سرمایهگذاری برای حضور سرمایهگذاران ملی و بینالمللی در عسلویهمدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس از تدوین بستهها و مشوقهای سرمایهگذاری برای حضور سرمایهگذاران ملی و بینالمللی در پارس جنوبی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس ازسناتور آمریکایی: انتخاب سفیر جدید ایران در سازمان ملل عصبانیکننده است/ ابوطالبی تروریست است
سناتور آمریکایی انتخاب سفیر جدید ایران در سازمان ملل عصبانیکننده است ابوطالبی تروریست است سناتور ارشد جمهوریخواه انتخاب حمید ابوطالبی به عنوان سفیر جدید ایران در سازمان ملل را عصبانیکننده توصیف کرد به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس سناتور تد کروز روز سه شسکوت وزارت خارجه آمریکا در مقابل عدم صدور ویزا برای نماینده جدید ایران در سازمان ملل /دیپلمات سابق آمریکایی: ا
سکوت وزارت خارجه آمریکا در مقابل عدم صدور ویزا برای نماینده جدید ایران در سازمان ملل دیپلمات سابق آمریکایی ابوطالبی حق ندارد پا در خاک آمریکا بگذارد ماری هرف معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سؤالی در مورد دلایل عدم صدور ویزا برای حمید ابوطالبی که گفته می شود به سمتبه مناسبت عید «نوروز» و با حضور سفرا و دیپلماتهای خارجی مقیم فاز اول فرودگاه بینالمللی جدید «عشقآباد» با
به مناسبت عید نوروز و با حضور سفرا و دیپلماتهای خارجی مقیمفاز اول فرودگاه بینالمللی جدید عشقآباد با حضور رئیسجمهور ترکمنستان افتتاح شد تصاویردر اولین روزهای فصل بهار و به مناسبت عید نوروز فاز اول فرودگاه جدید بینالمللی عشقآباد ساعتی پیش با حضور رئیس جمهوری ترکمنستامشاور نخست وزیر پاکستان در امور بینالملل در مصاحبه با رسانههای خارجی اعلام کرد: برای توقف حملات پهپادها تواف
مشاور نخست وزیر پاکستان در امور بینالملل در مصاحبه با رسانههای خارجی اعلام کرد برای توقف حملات پهپادها توافقی بین آمریکا و پاکستان صورت نگرفته استمشاور نخست وزیر پاکستان در امور بینالملل در مصاحبه با رسانههای خارجی اعلام کرد آمریکا به طور رسمی توقف حمله پهپادها به مناطق قبای«گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد، هنرپیشه رسانه ای تبدیل شد»
گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد هنرپیشه رسانه ای تبدیل شد دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه اتهاماتی را که گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل متحد به ایران نسبت داده است رسوایی بزرگ برای این سازمان دانست احمد شهید از روز نخستی که به عنوان گزارشگر ویژه انتخاب شد به هنرپیشه رسانه ای تبدیلمقامات آمریکا و سازمان ملل بدانند عامل برهم زدن مذاکرات هستند/ ماموریت کمیسیون امنیت ملی برای بررسی سفر مقامات
سیاسی مجلس لاریجانی مطرح کرد مقامات آمریکا و سازمان ملل بدانند عامل برهم زدن مذاکرات هستند ماموریت کمیسیون امنیت ملی برای بررسی سفر مقامات خارجی رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت امور خارجه و وزارت اطلاعات درباره سفر مقامات سایر کشورها با دقت عمل کنند و اجازه ندهند دحضور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل در سال 92 همچون ستارهای درخشان بود
حسینیان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران حضور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل در سال 92 همچون ستارهای درخشان بود یک کارشناس سیاست خارجی گفت سفر رئیسجمهوری کشورمان به مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک در سال 92 و مذاکراتی که وی در حاشیه این اجلاس با مقامات رسمی کشورهای مختلف انجامابوطالبی به جای خزاعی رویترز از تغییر در نماینده دائم ایران در سازمان ملل خبر داد
ابوطالبی به جای خزاعیرویترز از تغییر در نماینده دائم ایران در سازمان ملل خبر دادخبرگزاری رویترز به نقل از منابع ناشناس ایرانی از جایگزینی حمید ابوطالبی بهجای محمد خزاعی در سازمان ملل متحد خبر داده است به گزارش فارس به نقل از رویترز حسن روحانی رئیسجمهوری اسلامی ایران حمید ابحضور ۳۲ تنیسور خارجی در هفته چهارم رقابتهای بین المللی فیوچرز
آغاز رقابتهای بین المللی تنیس فیوچرز حضور ۳۲ تنیسور خارجی در هفته چهارم رقابتهای بین المللی فیوچرز تاکنون ۳۲ تنیسور خارجی برای حضور در هفته چهارم رابت های بین المللی فیوچرز کیش ثبت نام کردند به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران در حالی هفته چهارم رقابت های بین الم-
گوناگون
پربازدیدترینها