واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
امام جمعه آستارا: افراد غیرنیازمند با انصراف از دریافت یارانه دولت را یاری کنند آستارا ـ ایرنا ـ امام جمعه شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: افراد غیرنیازمند با انصراف از دریافت یارانه نقدی، دولت را در اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها یاری کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام کاظم حافظ نیا در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان آستارا افزود: اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه نیازمند همکاری و مشارکت جهادی مردم است.
وی با اشاره به اینکه اجرای مرحله نخست هدفمندی یارانه دارای مشکلاتی بود ، اضافه کرد: دولت باید با تدبیر و هوشمندی نسبت به اجرای درست و بدون نقص هدفمندی یارانه ها که ارتباط مستقیمی با اقتصاد کشور دارد ، همت کند.
وی اظهار کرد: با اجرای درست این طرح می توان در آینده نه چندان دور شاهد ثمرات و برکات زیادی در ابعاد مختلف کشور شد.
وی بیان کرد: شایسته است دولت مرحله دوم هدفمندی یارانه ها را با در نظر گرفتن وضعیت اقتصادی اقشار کم درآمد عملیاتی کند.
خطیب جمعه آستارا در ادامه با اشاره به دیدار اخیر رییس جمهوری آذربایجان با مقام معظم رهبری گفت: در آن دیدار با تاکید بر گسترش روابط اقتصادی بین ایران و جمهوری آذربایجان ، مبارزه با افراطی گرایی مذهبی مطرح شد.
حجت الاسلام حافظ نیا ارتقای سطح روابط بین دو کشور را موثر برشمرد و افزود: ایران و جمهوری آذربایجان دارای اشتراکات دینی و مذهبی فراوانی هستند ولی شایسته است با فرقه های ضاله وهابیت و بهاییت در منطقه به طور جدی مقابله شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از اقدامات مداخله جویانه پارلمان اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: پارلمان اروپا و نمایندگان انگلیس طی قطع نامه ای رعایت نشدن حقوق بشر در ایران را مطرح کردند که این امر از سوی ناقضان اصلی حقوق بشر قابل تامل است.
امام جمعه آستارا در ادامه برافروختن آتش جنگ جهانی اول و دوم ، حمایت از دیکتاتورهای منطقه ، حمایت از تروریست های سوریه و زیر سوال بردن احکام اسلامی را از جمله اقدامات مدافعان دروغین حقوق بشر عنوان کرد.
وی ادامه مذاکرات هسته ای را خواسته مقام معظم رهبری و مردم ایران اسلامی ذکر کرد و افزود: مسوولان دیپلماسی کشور همچنین باید به مداخله های دولت های اروپایی در امور داخلی ایران جواب دندان شکنی بدهند.
حجت الاسلام حافظ نیا در ادامه با اشاره به سالروز وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا گفت: مادران و همسران شهدا در ایام دفاع مقدس با پیشه کردن صبر و مقاومت در ثواب شهادت شوهران و فرزندان خود سهیم شدند.ک3
7105 / 535/ 603
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]
22/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]