تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816209446




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

92 درصد مراجعات مردمی به ادارات ثبت کاهش یافت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

92 درصد مراجعات مردمی به ادارات ثبت کاهش یافت مشهد - ایرنا - معاون قوه قضاییه و رییس سازمان ثبت اسناد و املاک گفت : با الکترونیکی شدن فرایندها و عدم تمرکز کار در تهران، 92 درصد مراجعات مردمی به این سازمان کاهش یافته است.


به گزارش ایرنا ، احمد تویسرکانی روز پنجشنبه در همایش مدیران ستادی و استانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد افزود: در سال 92 تلاش های ارزشمندی در این سازمان در بخش های مختلف صورت گرفت تا محدودیت ها و مشکلات فراوانی که وجود داشت، پشت سر بگذارد.
وی ادامه داد : این مجموعه در حوزه های سخت افزاری و نرم افزاری محدودیت های طولانی و بسیاری داشته که با تلاش های اخیر تا حدودی وضعیت بهبود یافته است.
وی گفت: بخشی از این تلاش ها در حوزه بازخوانی فرآیندها و شیوه های نو در ارایه خدمات است که توفیق زیادی هم در این همین مدت اندک داشته ایم زیرا تداوم عملکرد به شکل سنتی موجب رسیدن به بن بست در این مجموعه می شد.
معاون قوه قضاییه افزود: در این راستا افزایش بهره وری با استفاده از فناوری های نو و بازخوانی فرآیند ارایه خدمات به تناسب شرایط و ضرورت های روز، مبنا قرار گرفت.
وی با بیان اینکه سازمان هم اینک در مرحله گذار است و آثار این خدمات به مرور ظهور و بروز می یابد، گفت: اجرایی شدن ثبت الکترونیکی اسناد، عرصه وسیعی است که امروز بسیار کار را هم برای مردم و هم برای این سازمان آسان سازی کرده است.
تویسرکانی افزود: تا پیش از این طرح، در ثبت اسناد سالانه ده ها میلیون خدمت و مراجعه سالانه بر مدار شیوه های سنتی سامان می یافت که مشکلات فراوانی در پی داشت و عملا امکان نظارت را از ما گرفته بود.
وی ادامه داد: در حوزه ثبت مالکیت های صنعتی که به صورت متمرکز در تهران انجام می شد امروز با تمرکززدایی صورت گرفته ، پذیرش تقاضا به صورت غیرحضوری انجام می شود.
این مسوول گفت: امروز پیشخوان خدمات در خانه های مردم است و مراجعات و ترددهای بسیاری کاهش یافته و حذف کاغذ هم در حوزه ثبت اسناد و نیز مالکیت ها و شرکت ها را موجب شده که نقش مهمی در شفاف سازی و ارتقای سلامت اداری دارد.
وی اظهار داشت: در حوزه ثبت شرکت ها و تغییرات آنها سالانه چند صد هزار اقدام در کشور انجام می شود که امروز با این اصلاح فرایندها مراجعات برای این خدمات به کمتر از یک دهم رسیده است.
تویسرکانی افزود : تا چند ماه قبل فقط در اداره ثبت شرکت ها در تهران روزانه 10 تا 11 هزار مراجعه کننده داشتیم که امروز به کمتر از 900 مراجعه کاهش یافته است و این خود همراه با سرعت عمل و افزایش دقت و کاهش تخلفات و نظارت های صحیح است .
وی بیان کرد: چند صدهزار نفر در کشور در این حوزه بازرسی فیزیکی انجام می دهند چنانکه در سال 92 بالغ بر 20 هزار بازرسی درون سازمانی صورت گرفت که کارآمدی لازم را هم نداشت.
وی گفت: امروز با سامان دادن شیوه ها ، این بازرسی ها کاهش یافته و میزان تخلفات به مراتب کمتر شده است و کنترل ها متمرکز و سیستمی انجام می شود.
معاون قوه قضاییه در ادامه از دیگر اقدامات مهم را اجرای قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان های فاقد سند که جایگزین مواد 147 و 148 قانون ثبت اسناد واملاک شده عنوان کرد.
وی افزود: در اجرای این مواد با آسیب های فراوان روبرو بودیم چنانکه روی اسناد دولتی و اراضی دولتی و املاک مردم سندهایی صادر گردید و تخلفاتی شد.
وی گفت: با اجرای این قانون عملا دیگر امکان تخلف از بین رفت و به شکل الکترونیکی از مردم ثبت نام و پرونده های الکترونیکی تشکیل شد.
تویسرکانی اظهار داشت: تاکنون یک میلیون و 100هزار ثبت نام از مردم انجام شده و مردم انتظار دارند سریعتر کارشناسی و رسیدگی شود.
وی گفت : در این میان آنچه اهمیت دارد آنکه در حوزه کارشناسی، ساز و کارها به نحوی فراهم شود که توقف پرونده در آن به حداقل رسیده و کارها به سرعت رسیدگی شود.
معاون قوه قضاییه افزود : از سویی امروز صدها هزار پرونده به دلیل نبود قضات پشت در کمیسیون ها معطل مانده زیرا بر مبنای قانون اقدام نهایی به تصمیم هیاتی متشکل از یک قاضی و رییس ثبت و نماینده مسکن شهری و جهاد کشاورزی وابسته است.
وی ادامه داد: امروز نزدیک به یک هزار و 500 قاضی در کشور در این حوزه با این سازمان همکاری می کنند و حجم کار سنگین است ضمن آنکه رسیدگی سریع به آنها انتظار جدی مردم است.
وی ابراز امیدواری کرد که با هم افزایی و همکاری ویژه قضات و دستگاه قضایی بیش از یک میلیون پرونده این حوزه رسیدگی شده و مردم از بلاتکلیفی رهایی یابند.
وی در ادامه ادارات اجرایی ثبت را یک فرصت بزرگ در اختیار دستگاه قضایی دانست که تاکنون از آن به نحو مطلوب استفاده نشده است.
تویسرکانی با اشاره به این ظرفیت در اختیار ثبت اسناد و املاک که بر اساس قانون بدون مراجعه به دادگاه و دستگاه قضایی نسبت به حل و فصل بخشی از مباحث و موضوعات اختلافی مردم در این حوزه اقدام می کند، گفت: بخشی از عدم اقبال دستگاه قضایی و مردم ناشی از عدم توسعه پیشخوان ها است.
وی افزود: باید پیشخوان ها توسعه داده و به سرعت ظرفیت رسیدگی ها را در ادارات اجرایی سازمان بالا ببریم زیرا ادارات اجرایی می توانند دست کم به صورت سالانه 500 هزار مورد از ورودی ها به دستگاه قضایی را کاهش دهند.
وی همچنین با اشاره به اینکه سازمان ثبت یک سازمان درآمد زا است، گفت: به موازات اصلاح فرآیندها میزان ارایه خدمات در سازمان افزایش یافت و هر سال میزان درآمدها نسبت به سال قبل 70 تا 80 درصد افزایش داشته است.
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک اظهار داشت: در چند سال اخیر این سازمان نزدیک به 400 درصد افزایش درآمد داشته و تلاش فراوانی در جهت افزایش میزان اعتبارات و کاهش مشکلات هزینه ای مجموعه شده است.
وی با اشاره به محدودیت ها و کم توجهی ها به این سازمان هم از جانب دستگاه اجرایی و هم قضایی برخی از این کمبودها را تشریح کرد و گفت: نیمی از ساختمان های این سازمان رقمی در حدود 400 مورد فرسوده و استیجاری بوده است.
وی اعلام کرد: با اقداماتی که در سال 92 انجام شد، این سازمان توانست در استان ها 286 هزار مترمربع در قالب 58 قطعه زمین دریافت کرده و شش ساختمان اداری را به مساحت 13 هزار و 400 مترمربع تملک و 25 ساختمان اداری را به مساحت 26 هزار متر مربع احداث کند.
وی ادامه داد: همچنین 29 پروژه ساختمانی به مساحت 62 هزار متر در حال احداث است و مجوز احداث 162 واحد ساختمانی دیگر گرفته شده است.
2713/659/ 330
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن