واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > سمنان دانایی:
بزرگترين هنر امروز ما حفاظت از راه پاك شهيدان انقلاب است
سمنان – خبرگزاری مهر: رئيس حوزه هنري استان سمنان گفت: بزرگترين هنر امروز ما بايد اين باشد كه با تمام سعي و تلاش خود راه پاك اين شهيدان را ادامه دهيم و از خون ريخته شده آنها حفاظت كنيم.
به گزارش خبرنگار مهر، سيد عباس دانائی صبح پنج شنبه در دیدار با خانواده شهيد حاج علي آقا طاهريان، شاعر انقلابي استان سمنان، با تاکید بر اینکه بزرگترين هنر امروز ما حفاظت از راه پاك شهيدان انقلاب است، افزود: استان شهيد پرور سمنان بيش از سه هزار شهيد براي دفاع از خاك كشور، تقديم نظام و انقلاب كرده است كه از اين تعداد 55 شهيد هنرمند بوده اند. وی همچنين از خانواده شهيد حاج علي آقا طاهريان خواست تا اشعار و دست نوشتههاي اين شهيد بزرگوار را در اختيار هنرمندان حوزه هنري استان سمنان قرار دهند تا حوزه هنري نسبت به ويرايش و چاپ و نگهداري اين اشعار نفيس اقدام کند.
فرزند شهيد حاج علي آقا طاهريان نيز در اين ديدار شهادت را هنر مردان خدا دانست و گفت: تمامي شهيدان انقلاب اسلامي و دوران دفاع مقدس هنرمند بودند و ما امروز تنها وظيفه داريم تا از خون اين شهيدان حفاظت كنيم و ياد و خاطره آنها را زنده نگه داريم. دكتر طاهريان افزود: هرآنچه كه ما امروز داريم مديون خون پاك شهيدان هستيم و به بركت خون پاك اين عزيزان است كه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران داراي اقتدار، استقلال و پيشرفت و تعالي شده است. وي در بيان خاطرهاي از پدر شهيد خود، با اشاره به اينكه ايشان حتي تاريخ شهادت و محل خاكسپاري خود را از قبل از شهادت ميدانست، گفت: این شهيد قبل از شهادت حتي با همسايه خانه آخرت خود نيز قول و قراري گذاشته بوده است. فرزند شهيد حاج علي آقا طاهريان اضافه كرد: شهيد طاهريان قبل از شهادت به يكي از همرزمان شهيدش به نام شهيد زرگر مي گويد "من و تو يك روز و يك ساعت و در يك محل تشييع و در يك قبر به خاك سپرده ميشويم، فقط من نمي دانم من بالاتر از تو دفن ميشوم يا تو بالاتر از من ... وي گفت: وقتي كه شهيد حاج علي آقا طاهريان در عمليات فتح بستان به شهادت ميرسد، پيكر پاك اين شهيد تا حدود 15 الي 16 روز در خاك عراق ميماند، شهيد زرگر نيز در همين عمليات مجروح و به بيمارستان تهران فرستاده ميشود، پس از 15 روز كه پيكر شهيد حاج علي آقا طاهريان پيدا و به سمنان فرستاده ميشود، شهيد زرگر نيز در بيمارستان تهران به شهادت ميرسد و پيكر پاك اين شهيد را نيز به سمنان ميآورند و طبق قول و قراري كه باهم گذاشته بودند، در يك روز و يك ساعت و در يك محل تشييع و در يك قبر دفن ميشوند. طاهريان ادامه داد: شهيد حاج علي آقا طاهريان در اشعار و نوشتههاي خود نيز اين مطلب را ذكر كرده بود و تاريخ و محل شهادت وي در اشعار و سرودههاي ايشان نيز پيدا بود. در اين ديدار سرودههايي از اشعار شهيد حاج علي آقا طاهريان توسط خانواده وي قرائت شد، و كتاب ديوان و مجموعه اشعار وي كه در سال 1362 به چاپ رسيده است در اختيار حوزه هنري استان سمنان قرار گرفت. همچنين يك جلد مفاتيح الجنان كه به دست خود شهيد صحافي و دوخته شده بود و در جبهههاي جنگ همراه وي بود نيز براي نگهداري در پارك موزه دفاع مقدس، در اختيار بنياد شهيد و امور ايثارگران استان سمنان قرار گرفت. شهيد حاج علي آقا طاهريان در تاريخ 9 آذرماه 1360 در عمليات فتح بستان به درجه رفيع شهادت نائل آمدند.
تجدید میثاق هنرمندان با شهدا و گلباران مزار شهدا همچنین کارکنان و هنرمندان حوزه هنری استان سمنان با حضور در گلزار شهدای سمنان با شهدا تجدید میثاق و مزار آنان را گلباران کردند. سید عباس دانائی رئیس حوزه هنری استان سمنان، قاسم ملکدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و رستگار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سمنان از مدیران حاضر در این مراسم بودند.
۱۳۹۳/۱/۲۱ - ۱۲:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]