تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند به شكل شما و اموال شما نگاه نمى كند بلكه به دلها و اعمال شما توجه مى نمايد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870960940




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خرافه زدایی ازفرهنگ اسلامی ایرانی در کتاب های درسی گنجانده می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: خرافه زدایی ازفرهنگ اسلامی ایرانی در کتاب های درسی گنجانده می شود خبرگزاری پانا:معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه فرهنگ اسلامی ایرانی باید در کتاب درسی توسعه یابد گفت:پیرایش‌هایی را درباره خرافه زدایی در فرهنگ ایرانی و اسلامی باید در کتاب های درسی گنجانده شود.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين ساعت 15:08

به گزارش خبرنگار پانا: حجت الاسلام و المسلمین محمدیان، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با اهمیت برشمردن بحث فرهنگ اقتصادی و عمومی گفت: در چارچوب سند تحول و برنامه درسی ملی معتقدیم فرهنگ اسلامی و ایرانی باید در کتاب های درسی توسعه پیدا کند و پیرایش‌هایی را درباره خرافه زدایی در فرهنگ ایرانی و اسلامی داشته باشیم و در رابطه با عقلانیت و عقل گرایی صحبت کنیم.

وی افزود: در حوزه ادبیات و زیبایی شناسی در فرهنگ ایرانی و اسلامی که منجر به تقویت هویت ملی، اسلامی و انقلابی باشد باید توجه داشته باشیم و مدل‌های فرهنگی خود را ارتقاء بخشیم به ارزش‌های اخلاقی در قالب فعالیت‌های فرهنگی حساس باشیم.
 
وی اظهار کرد: کتاب‌های درسی کم و بیش به این موارد پرداخته است ولی با توجه به تاکید مقام معظم رهبری برای اینکه نتیجه این فعالیت‌ها را به صورت خروجی مشخص مشاهده کنیم و قابل تشخیص باشد برنامه‌ریزی‌های مجددی را داریم.

حجت الاسلام محمدیان تصریح کرد: از جمله نکات فرهنگی که ضرورت دارد به آن بپردازیم پاسداری از زبان و ادبیات فارسی است و نسبت به تقویت زبان فارسی یعنی درست نویسی، صحیح خوانی، برگردان‌های واژگان معادل نسبت به واژگان وارداتی به زبان فارسی اقدام می‌کنیم تا ظرفیت زبان فارسی توسعه پیدا کند .
 
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه ادامه داد: نسبت به معارف مدنی، اسلامی، دینی در کتاب‌های درسی توجه ویژه شده است و سال به سال که کتاب‌های درسی تغییر پیدا می‌کند و تجدید تالیف داریم و این سیاست‌ها را به صورت مداوم پیگیر هستیم.

وی با اشاره به بحث خرافه زدایی گفت: برخی از رفتارهای غیر عقلانی در فرهنگ ما رسوب کرده است که این موارد پایگاه و خواستگاه ملی و دینی ندارند این موارد به صورت خرده فرهنگ‌ها یا مشابهت گزینی از فرهنگ‌های بیگانه ساخته شده است.
 
دكتر محمدیان  افزود: در برخی مواقع به جهت شرایط خاص اجتماعی و اقتصادی این خرافه‌ها بیشتر می‌شود مااند دعا نویسی، فالگیری یا نحس دانستن عدد 13 یا اعتقاد داشتن به اثرات درمانی یک سنگ که باید نوع تربیتی اتفاق بیفتد که هر رفتاری که از ما سر می‌زند مبنای عقلانی داشته باشد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: فعالیت فرهنگی باید ذهن را اقناع کند، دل را آرامش بخشیده و عمل را تصحیح کند نوع آموزه‌های ما در کتاب‌های درسی اقناع فکری و ذهنی، آرامش قلبی و تصحیح رفتار عملی است که این مجموعه در 5 حوزه ارتباطی تفکر، ایمان، علم، عمل و اخلاق می‌گنجد.
 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن