واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اجرای دقیق فاز دوم هدفمندی یارانه ها اولویت دستگاه های اجرایی است کرمان - ایرنا - فرماندار کرمان گفت: اجرای دقیق و صحیح فاز دوم هدفمندی یارانه ها باید به عنوان اولویت کاری بخشداری ها، فرمانداری ها و تمامی دستگاه های اجرایی دست اندرکار باشد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی فرمانداری کرمان، ˈمحمدعلی توحیدیˈ در جمع بخشداران شهرستان کرمان با اشاره به آغاز فاز دوم هدفمندی یارانه ها، افزود: وضعیت فعلی توزیع یارانه ها به نفع کشور نیست چرا که بخش عظیمی از سرمایه مملکت که می تواند در بخش های دیگر از جمله بهداشت و درمان، توسعه شبکه آبرسانی، برق و غیره بکارگیری شود به این ترتیب مورد استفاده قرار نمی گیرد.
وی خاطرنشان کرد: مردم توجه داشته باشند افرادی که از سطح درآمد بالایی برخوردارند و نیاز چندانی به یارانه نقدی ندارند با انصراف از ثبت نام خواهند توانست در خدمات دهی بهتر و بیشتر دولت سهیم باشند.
وی ادامه داد: اطلاعات اقتصادی خانوارها در اختیار دولت می باشد اما ثبت نام یا انصراف از گرفتن یارانه را برعهده مردم گذاشته است اگرچه در صورتی که مشخص شود افرادی اطلاعات نادرستی را ثبت کرده اند، جرایم نقدی به میزان سه برابر یارانه دریافت شده را باید به دولت بازپس دهند.
فرماندار کرمان از بخشداران خواست زیرساخت های لازم برای ثبت نام آسان مردم را فراهم کنند و گفت: دفاتر آی سی تی روستایی، دفاتر پیشخوان دولت، کمیته امداد و بهزیستی بخش ها باید تا پایان ثبت اطلاعات خانوارها فعال باشند.
وی خواستار همکاری ائمه جمعه، شهرداران، دهیاران و افراد ذی نفوذ در اجرای هرچه بهتر فاز دوم هدفمندی یارانه ها با فرمانداری و بخشداری ها شد و افزود: سعی شود مزایای استفاده از درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها در بخش های عمرانی و غیره برای مردم تبیین شود.
توحیدی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، بیان کرد: عمران و آبادانی شهرها، بخش ها و روستاهای زیرمجموعه بایستی در دستور کار مسوولان و بخشداران قرار گیرد.
وی اظهار کرد: هیچ کسی بهتر از مسوول مستقیم آن منطقه نمی تواند برای عمران آن منطقه، طرح و برنامه داشته باشد لذا تلاش بخشداران بر این باشد که تا ضمن تکمیل سند توسعه مربوط، نسبت به جذب سرمایه گذاران و کارآفرینان اهتمام ویژه ای داشته باشند چراکه راه اندازی هر واحد صنعتی یا تولیدی علاوه بر ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی برای اهالی، می تواند در عمران و آبادانی آن منطقه نیز تاثیر مستقیم داشته باشد.
فرماندار کرمان همچنین از عزم جدی مسوولان در برخورد با حاشیه نشینی خبر داد و افزود: حاشیه نشینی به معضلی برای شهرها تبدیل شده است و مسوولان بشدت با اقدامات غیرقانونی و زمین خواری افراد سودجو برخورد می کنند.ک/1
7440/8154/2624
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]