واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ فروردين ۱۳۹۳ (۱۷:۵ب.ظ)
در افتتاح فرهنگسراي کوثر کرمانشاه تا پايان سال، 5 فرهنگسرا و يک سراي محله به بهره برداري مي رسد دومين فرهنگسراي کرمانشاه با نام فرهنگسراي "کوثر" واقع در پارک درخشان چهار راه آل آقا 22 بهمن با حضور شهردار، اعضاي شوراي شهر و جمعي از مسئولين کرمانشاه آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه؛ شهردار کرمانشاه در آيين بهره برداري از اين فرهنگسرا با اشاره به نامگذاري سال 93 از سوي مقام معظم رهبري، به نام "سال اقتصاد و فرهنگ با مديريت جهادي و عزم ملي" گفت: با تأسي به توصيه ها و تأکيدات مقام معظم رهبري درخصوص توجه به حوزه فرهنگ که در نامگذاري امسال نيز معظم له درکنار توجه به اقتصاد بر اين مقوله هم مجددا تأکيد فرموده اند، رويکرد شهرداري و شوراي اسلامي شهر در سال جاري بر اين است که با تلاش و مديريت جهادي بويژه در حوزه فرهنگ به فعاليت بپردازيم و با احداث فرهنگسراها و اماکن فرهنگي در توسعه فرهنگ عمومي، قدمهاي مؤثري برداريم.
دکتر پيمان قرباني با بيان اينکه شهر کرمانشاه تا پايان سال جاري از 5 فرهنگسرا و يک سراي محله برخوردار خواهد شد، افزود: پس از افتتاح دو فرهنگسراي آيت الله نجومي و فرهنگسراي کوثر، ساير پروژه ها شامل اين فرهنگسراها هستند:؛ سراي محله گل نرگس در خيابان شهيد جعفري که عمليات اجرايي آن به پايان رسيده و به زودي بهره برداري از آن آغاز خواهد شد، فرهنگسراي شهر در چهار راه مطهري غربي(چهارراه جوانشير) نيز مراحل پاياني پيشرفت فيزيکي را طي مي کند و در آينده اي نزديک به بهره برداري مي رسد، ضمن اينکه فرهنگسراي آبان در بوستان ابوذر محله جعفرآباد نيز تا چند روز آينده کلنگ زني و عمليات اجرايي آن آغاز خواهد شد.
وي افزود: علاوه بر اين پروژه ها، ساخت سه فرهنگسراي ديگر نيز در دستور کار شهرداري و شوراي شهر قرار دارد و تا پايان سال اجرا خواهد شد تا جمع فرهنگسراهاي کرمانشاه به شش برسد و بدين ترتيب تا پايان سال در هر منطقه شهرداري يک فرهنگسرا با کارکرد محلي وجود خواهد داشت.
شهردار کرمانشاه با بيان اينکه فرهنگسراها در هم افزايي روابط اجتماعي بين افراد مؤثر هستند، خاطرنشان کرد: با احداث فرهنگسراها سعي مي شود که شهرداري را از يک سازمان صرفا خدماتي به يک نهاد اجتماعي تبديل کرد و اميدواريم با اين اقدام امکانات فرهنگي بيشتر و بهتر در اختيار شهروندان قرار گيرد تا بخشي از کمبود فضاي فرهنگي شهر جبران شود.
قرباني هدف از افتتاح فرهنگسراها را ترويج و توسعه مباحث فرهنگي و ارتقاء فرهنگ شهروندي دانست و تأکيد کرد: شهرداري تنها کار ساخت فرهنگسراها را بر عهده دارد و تصدي گري و مديريت آنها به خود مردم سپرده مي شود تا با همکاري سازمان هاي مردم نهاد و انجمن هاي هنري و همچنين با حضور خود مردم اداره شوند.
وي هزينه ساخت فرهنگسراي کوثر را بيش از هشت ميليارد ريال ذکر کرد و افزود: اين فرهنگسرا در چهار طبقه و به مساحت يک هزار متر مربع احداث شده و از بخش هاي مختلفي چون سراي کودک، سايت رايانه، سراي پژوهش و سالن اجتماعات تشکيل شده است.
قرباني با اشاره به اينکه در اين فرهنگسرا علاوه بر برنامه هاي آموزشي ، فضاي هاي مناسب جهت فراغت افراد محل نيز در نظر گرفته شده است، گفت: در اين فرهنگسرا، آموزش امور ديني و مذهبي و فرهنگي، هنري در اولويت برنامه هاي فرهنگي است و آموزش هايي چون؛ آموزش خياطي، کامپيوتر و مشاورههاي خانوادگي از مهمترين برنامههاي اين فرهنگسرا به شمار ميرود ضمن اينکه مکاني هم براي سرگرمي کودکاني که خانواده هاي آنها تمايل به حضور و استفاده از برنامه هاي فرهنگسرا را دارند درنظر گرفته شده است.
شهردار کرمانشاه همچنين به نقش رسانه ها و مطبوعات در تحقق شعار امسال و توسعه فرهنگ شهروندي اشاره کرد و يادآور شد: همکاري براي ارتقاء فرهنگ مي تواند به کاهش هزينه هاي تعمير و باز ايجاد امکانات موجود و صرف بودجه براي ايجاد امکانات جديد نيز کمک کند.
وي از رسانه ها خواست در خصوص توسعه فرهنگ شهروندي با شهرداري و شوراي شهر همکاري داشته باشند تا از امکانات موجود حداکثراستفاده را ببريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]