تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871123573




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش 10 درصدی ورودی زندانها/ همه باید در رعایت حقوق زندانیان کوشا باشیم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > قضایی و حقوقی
کاهش 10 درصدی ورودی زندانها/ همه باید در رعایت حقوق زندانیان کوشا باشیم
رییس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور گفت: با توجه به شعار امسال باید برآیند فرهنگ وعزم ملی و مدیریت جهادی، سلامت و کارآمدی دربخش های مختلف باشد.



به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین اسماعیلی در نخستین جلسه مدیران ستادی و استانی در سال 93 که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد با اشاره به نامگذاری سال جدید افزود: اولویت مهم سازمان زندانها ارتقای فرهنگ با عزم ملی وارتقای سلامت و کارآمدی نظام زندانبانی است و برای رسیدن به این هدف باید گامهای متعددی برداشته شود.وی ادامه داد: یکی از این گام‎ها ترویج فرهنگ نماز بین همکاران و زندانیان است زیرا نماز اصلی‎ترین عنصر فرهنگی، انسان ‏سازترین برنامه و زمینه‎ساز سلامت روحی و روانی است. وی اضافه کرد: این مهم است که نماز، سر وقت و به جماعت ادا شود. همچنین نماز در درون زندان‏ها باید تجلی و نمود داشته باشد بنابراین مدیران زندان‏ها باید سعی کنند در امر نماز با زندانیان همراه باشند و نماز را به جماعت با آنان ادا کنند . اسماعیلی یادآورشد: به جز امور مراقبتی، امنیتی و انتظامی سایر فعالیتها به هنگام نماز باید تعطیل شود. وی تصریح کرد: در گامهای بعدی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری، مدیران باید با ارایه ایده‌های نو امکان تحقق این شعار در سازمان زندانها را فراهم کنند. اسماعیلی ضمن بیان فرازهایی از خطبه 216 امیرالمومنین حضرت علی (ع) به تشریح مسئولیت‎ها و تکالیف مدیران در سال جدید پرداخت و با اشاره به اینکه قرار گرفتن در جایگاه‏ها و مناصب مدیریتی و مسئولیتی حقوق و تکالیفی را به وجود می ‏آورد بیان کرد: این حقوق صرفا مربوط به شرح وظایف اداری نیست و علاوه بر مسئولیتهای اداری و قراردادی، دارای مسئولیت شرعی که از سوی خداوند متعال تعیین شده نیز هست که باید به آن توجه ویژه شود. رئیس سازمان زندان‏های کشور افزود: جامعه تحت مسئولیت ما، جامعه گسترده‎ای شامل کارکنان، زندانیان و خانواده آنان است که خدای متعال نسبت به همه این مجموعه، تکالیف و حقوق خاصی  رامعین کرده که همه باید در رعایت آن کوشا باشیم. باید با تعاملات قضایی کاهش تراکم زندان‌ها را ادامه دهیم اسماعیلی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملکرد خوب همه حوزه‎ها در سال گذشته خاطرنشان کرد: با توجه به تدابیر اندیشیده شده قضایی برای کاهش جمعیت کیفری شاهد کاهش 10 درصدی ورودی زندانها در سال 92 بودیم . وی افزود: البته باید همچنان با تعامل قضایی این کاهش تراکم زندان‌ها را ادامه دهیم و باید برای اجرای برخی از الزامات قوانین جدید که هنوز به درستی اجرایی نشده از جمله آزادی مشروط، نظام نیمه‌آزادی و ... آمادگی کامل داشته باشیم. رئیس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور همچنین با بیان اینکه نباید فقط به صورت شعاری بگوییم که «سربازان حوزه اصلاح و تربیت هستیم» تصریح کرد:  اگر مدیران سالمی نداشته باشیم، هیچ اصلاحی در زندان‏ها و به تبع آن جامعه رخ نخواهد داد؛ به عبارتی نمی‎توانیم زندانیان سالم و هدایت‎شده‌ای تحویل اجتماع دهیم. اسماعیلی ادامه داد: باید بکوشیم تا ازخودستایی جلوگیری کنیم. زیردستان را از ستایش و تمجید بر حذر کنیم. از خشم و عصبانیت اجتناب کنیم. ظاهرسازی نکنیم همچنین از گفتن حرف حق و گرفتن مشورت ابایی نداشته باشیم.


۱۳۹۳/۱/۱۹ - ۱۵:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن