تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837525883




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آشنایی با 3 نماد قدرت دریایی پاکستان که مهمان ارتش ایران هستند +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
آشنایی با 3 نماد قدرت دریایی پاکستان که مهمان ارتش ایران هستند +عکس
زیردریایی "Hashmat" که این روزها مهمان ارتش ایران است دارای وزنی در حدود 2050 تن بوده و 76 متر طول و 6 متر عرض دارد. این زیردریایی می تواند با سرعت 38 کیلومتر در ساعت در زیر آب حرکت کند. این زیرسطحی پاکستانی در بحث موشک های ضد کشتی به مدل آمریکایی هارپون و اژدرهای فرانسوی مجهز است. مشرق: ناوگروهی متشکل از 3 فروند شناور نیروی دریایی پاکستان در بندرعباس پهلو گرفته و قرار است از 19 فروردین ماه رزمایش مشترکی را با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه شرق تنگه هرمز برگزار کند. این گروه رزمی شامل یک شناور پشتیبانی، یک ناوچه موشک انداز و یک فروند زیردریایی است که در مدت حضور 4 روزه خود در آبهای کشورمان، برنامه های مختلفی را به اجرا می گذارند. با توجه به اهمیت این حضور و نقش مهم همکاری های دریایی ایران و پاکستان در تامین امنیت شمال اقیانوس هند و دریای عمان، آشنایی با این ناوگروه اهمیت دوچندانی دارد.


براساس اطلاعات منتشر شده توسط سازمان سیا و کنگره آمریکا و برآورد آنها در سال ‌2011، هم‌اکنون پاکستان از نظر توان نظامی در رده پانزدهم قدرت‌های نظامی جهان قرار دارد. ر اساس این اطلاعات، پاکستان که جمعیت آن ‌187 میلیون و 342 هزار نفر است، هم‌اکنون دارای 617 هزار پرسنل فعال نظامی است و تعداد نیروهای ذخیره فعال این کشور 515 هزار نفر است.


بر اساس اطلاعات همان سال، نیروی دریایی پاکستان نیز دارای یازده فروند کشتی، دو بندر، ‌5 زیر دریایی، 15 قایق نظامی گشت زنی، 11 ناوچه، یک ناوشکن و یک قایق‌ جنگی خشکی آبی است. 


البته در سالهای اخیر، نسل جدید شناورهای رزمی پاکستان با کمک ارتش چین ساخته شده اند که این موضوع نیز در افزایش قدرت رزمی این کشور تاثیر زیادی داشته است و در عین حال، راه را برای توسعه همکاری های پاکستان با ارتش مجهز چین در عرصه دریایی را بازتر کرده است.


RASADGAR نمادی از خودکفایی صنایع دریایی پاکستان


شناور PNS RASADGAR یک فروند شناور لجستیک و سوخت رسان سبک است که در سال 2011 میلادی توسط صنایع دریایی پاکستان در بندر کراچی ساخته شده است و وظیفه امور پشتیبانی و سوخت رسانی به کشتی های دیگر نیروی دریایی پاکستان را بر عهده دارد.



ناوگروه پاکستانی+عکس

PNS RASADGAR



 از این کلاس از شناورها دو فروند وجود دارد که یکی ناو " RASADGAR " و دیگری " Madadgar " نام دارند که این شناورها نیز در سال 2011 به خدمت نیروی دریایی پاکستان وارد شده است. 


Quwwat نشانه ای از تحول نیروی دریای پاکستان


شناور موشک انداز همراه این گروه رزمی، PNS Quwwat نام دارد که یک ناوچه موشک انداز سبک است و حاصل همکاری مشترک پاکستان با دو کشور آلمان و تایلند بوده و در بندر کراچی ساخته شده است. این ناوچه موشک انداز پاکستانی از دو موتور دیزل به قدرت 5984 اسب بخار نیرو گرفته و می تواند با سرعت 44 کیلومتر بر ساعت حرکت کند.


طول این شناور پاکستانی 39 متر و عرض آن 6.7 متر است.  Quwwat دارای 47 نفر خدمه بوده و در سال 2002 میلادی به خدمت نیروی دریایی پاکستان در آمده است. تسلیحات این ناو شامل 4 فروند موشک ضد کشتی C-802 و یک توپ دولول کنترل راداری 37 میلی متری است. 



ناوگروه پاکستانی+عکس



PNS Quwwat



این شناور همچنین از سامانه گیرنده هشدار راداری "RW-28 CB" و سامانه پرتاب فریب دهنده پوشاله و شراره نیر بهره می برد.


Hashmat نمادی از توان زیرسطحی ارتش پاکستان


اما شاید بتوان مهترین شناور عضو این گروه را زیردریایی " PNS Hashmat" نامید. این زیردریایی ساخت فرانسه بوده و در اصل برای نیروی دریایی آفریقای جنوبی ساخته شده بود. در سال 1979 میلادی و با توجه به تحریم های اعمال شده ضد رژیم آپارتاید توسط سازمان ملل، تحویل این زیردریایی به همراه یک زیردریایی دیگر از همین نوع به آفریقای جنوبی متوقف شده و پاکستان در همان سال، این دو زیردریایی را تحویل گرفت.


این زیردریایی ها در فرانسه به اسم کلاس "Agosta" در فرانسه شناخته می شوند و به غیر از پاکستان، به اسپانیا نیز صادر شده اند. این زیردریایی ها در نیروی دریایی فرانسه نیز خدمت می کردند که البته از خدمت خارج شدند. نیروی دریایی پاکستان همچنین از سه فروند زیردریایی ارتقاء یافته از این کلاس استفاده می کند که به عنوان کلاس "خلید" شناخته می شود و از سامانه های پیشران مستقل از هوا بهره می برد.



ناوگروه پاکستانی+عکس

PNS Hashmat



اما زیردریایی "Hashmat" که با کد S-135 شناخته می شود دارای وزنی در حدود 2050 تن بوده و 76 متر طول و 6 متر عرض دارد. این زیردریایی می تواند با سرعت 38 کیلومتر در ساعت در زیر آب حرکت کند. این زیرسطحی پاکستانی در بحث موشک های ضد کشتی به مدل آمریکایی هارپون و اژدرهای فرانسوی مدل ECAN L5 Mod 3 و ECAN F17 Mod 2 مجهز است. 


این زیردریایی برای پرتاب این تسلیحات از 4 پرتابگر 533 میلی متری بهره می برد. البته مدل "خلید" از موشکهای زیردریایی پرتاب اگزوست استفاده می کند. این زیردریایی همچنین توانایی حمل 46 فروند مین را نیز دارد. Hashmat همچنین از رادار جستجوی سطحی و سامانه های سونار ساخت شرکت تامپسون فرانسه بهره می برد و دارای 41 نفر خدمه است. 


حضور این ناو گروه پاکستانی و خصوصا شناور زیرسطحی آنها در این مانور مشترک می تواند گزینه هایی چون تمرین و مقابله فرضی با زیردریایی های خارجی را در این رزمایش بگنجاند که یک فرصت بسیار مناسب برای نیروی دریایی ایران خصوصا نیروی زیرسطحی نداجا برای محک زدن توانایی و آمادگی های خود است.




1393/1/17





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن