واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
توصیه های اخلاقی آیت الله استادی به نمایندگان در نخستین روز کاری مجلس تهران - ایرنا - استاد حوزه علمیه قم در نخستین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در سال جدید از نمایندگان خواست مشکلات مردم را حل کنند و گفت: هر مومنی که به خانه شما می آید رحمتی است که خداوند به سوی شما فرستاده است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، آیت الله «رضا استادی» در نخستین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در سال جدید ضمن ابراز امیدواری نسبت به این که مشکلات کمتر، اخلاق بهتر و دیانت مردم بیشتر باشد اظهارداشت: گاهی اوقات دعوت کسانی مثل بنده خیلی سخت مورد قبول قرار می گیرد و حتما موانعی است که قبول نمی شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تاکید بر این که اگر کسی چیزی می گوید باید خودش به آن عمل کند خطاب به نمایندگان گفت: شما در مجموعه ای هستید که مدعی عدالت هستید و از همه می خواهید عادل باشند و بازرسی هایی که انجام می شود برای این است که ببینیم درست عمل می شود یا نه.
آیت الله استادی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان این که باید انسان هم در این دنیا و هم جهان آخرت پاسخگوی اعمالش بوده و از خود دفاع کند به خطبه متقین نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: چیزهایی که می شنویم فقط باید برای این نباشد که یاد بگیریم و به دیگران هم بگوییم، بلکه باید به آن عمل هم بکنیم.
آیت الله استادی خطاب به نمایندگان گفت: شما در جایگاهی قرار گرفته اید که هر چند ممکن است وظیفه اصلی شما این نباشد که مشکلات مردم را حل کنید اما بالاخره مردم مراجعه می کنند و نباید بین شما و مردم فاصله ایجاد شود چرا که مردم با امید می آیند و شما باید مشکل مردم را حل کنید.
وی خاطرنشان کرد: وقتی که مراجعه مردم مورد توجه شما قرار گیرد این به نفع شما است چرا که هر مومنی که در خانه شما می آید رحمتی است که خداوند به سوی شما فرستاده است و در صورتی که می توانید مشکل او را حل کنید و اگر در صورت داشتن توان حل مشکل قدمی برای او برندارید این رحمت را رد کرده اید.
وی تصریح کرد: سعی کنید از فرصت هایی که پیش می آید ولو این که مشکلاتی برای شما ایجاد کند و در حدی که به وظیفه اصلی شما لطمه وارد نکند با مردم خوب صحبت کنید و به آنها احترام بگذارید.
استاد حوزه علمیه قم در بخش دیگری از اظهارات خود با ذکر روایتی از امیرالمومنین (ع) اظهارداشت: باید براساس معیاری که مدنظر امیرالمومنین (ع) است خدمت به اسلام و جامعه اسلامی زیاد و توقع شما کم باشد و نکند برعکس این باشد و بازه کم و در مقابل، همه اش توقع باشد.
وی حضرت امام خمینی (ره) را نمونه بارزی از این روایت عنوان کرد که به رغم خدمات بزرگی که به جهان اسلام، مسلمانان، شیعه و ایران ارائه داد یک زندگی از حد معمولی کمتر داشت و اگر بناست به ایشان علاقه داشته باشیم با حرف نمی شود و این گونه نیست که هر طوری عمل کنیم.
وی در پایان از نمایندگان خواست از تعصب پرهیز کنند و خاطرنشان کرد: اسلام بنیادش براخلاق است و نمی توان حتی به کسی که گفته می شود مذهبش خراب است تهمت زد اسلام دین اخلاق است و اگر هم کسی کار خلافی می کند شما باید عادل باشید.
سیام(3)**2021**9132 ** 1418
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]