تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که از چیزی طرفداری مصرّانه و نابجا کند یا اینکه از جانب دیگران به نفع او طرفداری ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852563902




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنگ آمریکا علیه لبنان از نوعی دیگر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

جنگ آمریکا علیه لبنان از نوعی دیگر بیروت- ایرنا - « ساخت آمریکا» عبارتی است که شهروندان لبنانی این روزها با آن زیاد برخورد می کنند و متاسفانه بازار کالاهای مستهلک و دست دوم بویژه آمریکایی در لبنان با اقبال قابل توجهی روبه رو شده است.


به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری المنار، شهروندان لبنانی می گویند « کالاهای آمریکایی هرچند مستهلک ودست دوم می باشند اما اصلی هستند» وگویی روی کالاهای تولید لبنان از همان ابتدا عباراتی همچون « غیراصلی» و« با دوام کم » نوشته شده است.
ادامه این گزارش به شرح زیر است:
مقایسه بین تولیدات آمریکایی با تولیدات در داخل لبنان و وارداتی از کشورهای عربی نتیجه اهمال دولت لبنان بویژه بخش صنعت بوده و حتی وزارت اقتصاد هم تاکنون معیار دوگانه ای را در قبال تجار و واردکنندگان در پیش گرفته است.
سال گذشته شاهد یک موج از رسوایی ورود کالاهایی با تاریخ مصرف گذشته به بازارهای لبنان بودیم که هم تولید داخل و هم وارداتی از کشورهای عربی بودند.
به نظر می رسد تمام تلاش ها براین گزینه متمرکز است که شهروند لبنانی به بازار کالاهای آمریکایی حتی دست دوم سوق پیدا کند بعداز اینکه اعتماد خود را از کالاهای عربی و بویژه لبنانی از دست داد.
اطمینان به تولیدات غربی نتیجه آرا و دیدگاه های بسیاری از کارشناسان است که تاکید می کنند عملیات تولید در کشورهای غربی تحت کنترل شدید است و کارخانه ها و تولیدی ها ملزم به رعایت استانداردهای کیفیت هستند اما در کشورهای عربی از جمله لبنان این استانداردها رعایت نمی شود.
البته اهمال دولت لبنان در سال های گذشته در خصوص کیفیت تولیدات داخلی شاید شهروندان را وادار کرده باشد به تولیدات جایگزین گرایش پیداکنند زیرا به آنها اطمینان پیدا کرده اند.

** چگونگی جنگ کالاهای آمریکایی با بازار لبنان
نخستین تجربه به گفته یکی از تجار لبنانی به زمان اشغال عراق در سال 2003 میلادی توسط آمریکا باز می گردد، در آن زمان تعدادی از تجار لبنانی تصمیم گرفتند چندین محموله از کالاهای آمریکایی را وارد لبنان کرده و سپس به عراق صادر کنند تا بتوانند به نظامیان آمریکایی موجود درعراق بفروشند.
همانطور که گفته می شود « مصیبت های یک ملت از منفعت طلب ها و زیاده خواهان آن ملت است» این نوع تجارت بسرعت گسترش یافت و درهای بازار لبنان به روی تولیدات مستهلک و دست دوم آمریکایی گشوده شد.
ابتدا یک تجارت محدود با ریسک سرمایه گذاری بالا و در حد ماجرجوایی بود اما به ناگهان گسترش یافت و روز به روز درخواست ها برای کالاهای دست دوم آمریکایی بیشتر شد و جای خود را در میان مردم لبنان بازتر و بازتر کرد تا جاییکه در منطقه بئر حسن در حومه جنوبی بیروت برای خود بازاری اختصاصی پیدا کرد.
واردات کالاهای دست دوم آمریکایی به لبنان معمولا به اقدامات فرد تاجر مرتبط است که آشنایانی در آمریکا دارند و سفارش کالاهای مورد درخواست خود را ارائه و آنها محوله ها را به مقصد لبنان صادر می کنند و یا اینکه شخصا به آمریکا سفر و بعداز آماده کردن محموله ها ، انها را روانه بازار لبنان می کنند.
قیمت کالاهای آمریکایی ازسایر تولیدات و کالاهای دیگر بخاطر عوارض گمرکی بسیار گرانتر هستند وهمچنین به سرمایه گذاری در این زمینه که در آمریکا یک ماه با ماه دیگر متفاوت است و گاهی اوقات به مدت باقی مانده از پایان تاریخ مصرف بستگی دارد.
صاحب یک فروشگاه کالاهای دست دوم آمریکایی در منطقه بنت جبیل در جنوب لبنان در باره چرایی استقبال مردم لبنان از این کالاها گفت: این کالاها مشتریان خود را دارند و آنها با قصد خرید این کالاها مراجعه می کنند با علم به اینکه کالاهای مشابه ساخت داخل را به اندازه کافی داریم.
بعداز گسترش پدیده کالاهای دست دوم آمریکایی در بازار لبنان و افزایش درخواست ها برای آن این سئوال مطرح می شود که نقش دولت لبنان در جلوگیری از این تجارت جدید چیست ؟ در حالیکه در لبنان به اندازه کافی مشکلات امنیت غذایی و کالایی وجود دارد.
« فواد فلیفل» مدیرکل وزارت اقتصاد لبنان گفت که بین کالاهای دست دوم آمریکایی با کالاهای تولید لبنان و وارداتی از کشورهای خاورمیانه رقابت شدیدی ایجاد شده است.
وی افزود: برخی اوقات بر روی کالاهای دست دوم تولید آمریکا عباراتی به زبان عبری دیده می شود که اصلا ورود آنها به لبنان ممنوع است.
فلیفل تصریح کرد: برای ایجاد امنیت و مقابله با این پدیده ، تلاش داریم که همه کالاها دارای « بارکد» شوند که تاریخ تولید و انتهای مصرف و همچنین منشا ساخت و قیمت اصلی را نشان می دهد.
مدیرکل وزارت اقتصاد لبنان در باره قیمت گذاری کالاها گفت: قیمت کالاها را تجار تعیین می کنند زیرا وزارت اقتصاد برای ایجاد فضای رقابت ، سیاست تجارت آزاد و قیمت گذاری توسط تجار را در پیش گرفته است.
جنگ آمریکا علیه لبنان در این مرحله ، فقط با سلاح و تکنولوژی نیست بلکه می توان نام آن را « جنگ کالاهای دست دوم» دانست در حالیکه لبنانی ها هم کالاهای داخلی را بی کیفیت می دانند و سراغ آنها را در کشورهای غربی و آمریکا می گیرند هر چند دست دوم باشند.
خاورم ** 1324
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن