واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پایانه مسافربری تبریز نیاز به توسعه دارد تبریز- ایرنا - پایانه مرکزی تبریز که فاز اول آن 24 سال قبل به بهره برداری رسیده است، نیاز به توسعه ، تجهیز بیشتر و به روزرسانی دارد.
به گزارش ایرنا، تکمیل پایانه مسافربری تبریز و ساخت پایانه مرکزی تبریز که از 24 سال پیش آغاز شده قرار بود حداکثر تا چند سال به پایان برسد ولی هنوز نیمه تمام است، اما گفته می شود ابتدای مهر امسال به پایان می رسد.
این پایانه در 19هکتار و در جوار بزرگراه شهید کسایی تبریز قرار دارد.
مدیر عامل سازمان پایانه های شهری شهرداری تبریز با بیان اینکه هم اکنون بصورت نیمه تمام از این پایانه بهره برداری می شود، گفت: هنوز فاز اول آن در هفت هکتار به بـهره برداری کامل نرسیده و طرح اصلی سالن های پایانه 40 درصد پیشرفت دارد.
ایوب اسماعیلی با بیان اینکه اجرای این طرح تا سال 90 به حال خود رها شده بود، افزود: شهرداری تبریز به علت سودآور نبودن به آن توجه کافی نمی کرد ولی از سال 90 شورای اسلامی تبریز و شهردار وقت تبریز اهتمام جدی برای تکمیل این طرح را آغاز کردند که پیشرفت 15 درصد آن تا سال 90، امروز به بالای 45 درصد می رسد.
مدیر عامل سازمان پایانه های شهری شهرداری تبریز اظهارکرد: پارسال 120 میلیارد ریال اعتبار بـرای ساخت و تکمیل پایانه مرکزی اختصاص یافت و ما توانستیم بخش قابل توجهی از کارهای توسعه ای را انجام دهیم و با اختصاص تدریجی 130 میلیارد ریال اعتبار مصوبه شورای اسلامی شهر و شهرداری تا پایان شهریور امسال (93) شاهد اتمام پایانه مرکزی تبریز خواهیم بود.
در سال های گذشته درباره مکان یابی و ساخت پایانه های متمرکز و دروازه ای و حتی پایانه های روستایی و پارک سوارهای کلانشهر تبریز کار کارشناسی چندانی صورت نگرفته است.
این عناصر به عنوان مهمترین عناصر خدمات شهری در طرح های جامع و تفصیلی مورد بی مهری متولیان شهری قرار گرفته و فقدان پایانه مرکزی و پایانه های دروازه ای و پارک سوارها در نقاط مناطق شهر بزرگ تبریز موجب مشکلات عدیده ای برای شهروندان و مسافـران داخـلی و خارجی شده است.
در سال 91 حدود دو میلیون و15 هزار نفر مسافر داخلی و خارجی از پایانه های شهر تبریز به سایر شهرها و یا کشورهای جهان تردد کرده اند که 668 هزار نفر آن تنها به وسیله 30 هزار دستگاه اتوبوس از تبریز به تهران رفته اند.
رییس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز در این باره می گویـد: شهر تبریز باید از سال های پیش صاحـب یک پایانه مرکزی بزرگی می شد ولی مسوولان شهرداری و استانداری وقت پایانه قدیمی تبریز را در جوار باغ گلستان که مشرف به نقاط مرکزی شهر بود به بهانه شـکل گیری ترافیک در خیابان های اطراف آن و فرسوده بودن تاسیسات جانبی آن تخریب و پایانه جدید حدود 20 سال پیش به جوار اتوبان شهید کسایی انتقال یافت.
جعفر مدبر افزود: متاسفانه پس از گذشت 20 سال این پایانه همچنان بدون زیر ساخت های لازم بعنوان یک پایانه مرکزی شهر بزرگ تبریز است با این حال جلسات متعددی درکمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی کلانشهر تبریزبا حضوردست اندرکاران و صاحب نظران برگزار و به این جمع بندی رسیده ایم که از سال 90 سالانه بودجه های خوبی را برای تکمیل زیر ساخت های ان اختصاص بدهیم.
وی می گوید: مسافران از امکانات رفاهی و خدماتی این پایانه گله مند هستند و بدلیل شکل نگرفتن زیربناها و زیر ساخت ها هنوز تمام آژانس های فروش بلیت در این پایانه جمع نشده اند و مسافران آسیای میانه ، ترکیه ، اروپا و عراق معمولا بلیت خود را از آژانس های مسافربری داخل شهر تهیه و در کاروانسراها و جایگاه های غیر استاندارد سوار اتوبوس می شوند.
وی می افزایـد: برای تکمیل این پایانه به صدها میلیارد ریال اعتبار نیاز است که آنهم باید از بودجه عمران شهرداری کلانشهر تبریز تامین شود.
7223/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]