پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850449440
10/ نصف جهان گردی گردشگری با طعم انگور در قمیشلو و دیار دربهای سنگی
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: 10/ نصف جهان گردی
گردشگری با طعم انگور در قمیشلو و دیار دربهای سنگی
شهرستان تیران با گنجینهای معنوی از امامزادههای مصفا و مناطق نمونه گردشگری طبیعی و با منطقه مشهور «قمیشلو» و دربهای سنگی و سوغات انگورش هر بهار بر روی گردشگران لبخند میزند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، کهن دیار سپاهان تنها با جاذبههای اصفهانش نصف جهان گردشگران نشده، بلکه وجود شهرستانهای تاریخی که هر کدام به اندازه کشوری تمدن دیرینه سال و میراث جاودان دارند، باعث شهرت دو چندان اصفهان در میان گردشگران میشود. در این میان شهر تیران به عنوان دومین شهر سبز استان اصفهان با جاذبه گردشگری چهار فصل و مناظر بکر طبیعی و ابنیه تاریخی و نیز منطقه حفاظی شده منابع طبیعی و وجود امام زادگان فراوان همچون گوهری در مسیر جاده اصفهان به خوزستان میدرخشد و هر رهگذری را ناگزیر روانه دیدار
جاذبههای بیبدیل و چشم نوازش میکند. از چاه «دیو بند» تا زیارت «بابا لنگر» شهر «تیران» که البته در شناسنامه بسیاری از زادگان این شهر طهران یا تهران ذکرشده، قدمتش را به پادشاهی طهمورث از خاندان باستانی پیشدادی میدانند که وجود مکان باستانی «چاه دیو» یا «دیو بند» در منطقه «دربند» تیران و نیز وجود باغ «آشوری» که در کتب تاریخ آریایی از آن نامبرده شده قدمت این منطقه باستانی را تثبیت میکند.
وجود بناهایی از جمله مسجد و حمام و خانه «نوروز علی خان» و کاروانسرا و خانههای تاریخی و آسیابهای قدیمی که البته بسیاری بر اثر بیاطلاعی مردم و مدیران این شهر نسبت به ارزش تاریخی آنها، ویران شدند، نمونههایی از ابنیه میراثی این کهن دیار بودند. از حدود 55 مسجد شناختهشده شهرستان، 16 مسجد قدمت تاریخی دارند که از جمله آنها مسجد «حاج سلیمان» واقع در حسینیه آقا نوروز تیران که قدیمیترین مسجد شهر است و مسجد «خان» (مسجد امام حسن مجتبی) با قدمتی هزار ساله و نیز مسجد سید (جامع) تیران و همچنین مسجد سنگی و مسجد «جامع اران» در رضوان شهر و «مسجد جامع» در عسگران را میتوان نام برد. وجود مساجد قدیمی و 16 سقاخانه تاریخی در رضوان شهر و برگزاری آداب و رسوم تاریخی و مذهبی در این دیار نشان از قدمت کهن منطقه رضوان شهر و مناطق «اران ،اشن و اسفید واجان» دارد.
پارک آزادگان تیران با امکانات کافی برای گردش و تفریح در میدان خروجی شهر تیران به سمت داران واقع شده که سالانه پذیرای گردشگران بسیاری است که ساعاتی برای استفاده از این محیط طبیعی و مسجد و وسایل بازی مستقر در اطراف این پارک میهمان دیار تیران میشوند. وجود امامزاده «احمد ابن محمد حنفیه(ع)»، نوه امام اول شیعیان ونیز منطقه نمونه گردشگری طبیعی چشمه مرغاب در کنار زیارت امامزاده چشمه احمدرضا و امامزاده «بابا لنگر» و نیز بازدید از کاخ و حیات وحش قمیشلو امام زادگان فراوانی که در این شهرستان عطر تقدس به مشام گردشگران میزنند، جاذبههای زیبای این دیار تاریخی و خوش آب و هوا را تشکیل میدهد. قلعه 800 ساله «جاجا» و خانه قجری «سلطان» جاذبههای بکر روستایی و قرار گرفتن در کنار جاده مهم مواصلاتی اصفهان به خوزستان، موجب شناسانده شدن جاذبههای چشمنوازی همچون روستای تاریخی «جاجا» با قلعه و کاروانسرا قدیمیاش به گردشگران شده تا کیلومترها دورتر از اصفهان هنوز از مواهب تاریخی و میراثی نصف جهان بیبهره نباشند.
قلعه تاریخی روستای «جاجا»، قلعهای قدیمی با قدمتی 700 الی 800 سال که قدمتش به دوران سلجوقیان بر میگردد و روی تپهای به ارتفاع 100 تا 120 متر از سطح زمین قرار گرفته است که مساحت آن حدود 3000 مترمربع به شکل ذوزنقهای و دارای دو برج است که قسمت اعظم قلعه تخریبشده و مرمت و بازسازی این قلعه نیز در جذب گردشگران تأثیر زیادی دارد. تیران به دلیل داشتن درهای سنگی قدیمی در باغات و خانههایش به شهر «درهای سنگی» نیز معروف شده است که به همت میراث فرهنگی برخی از این درها شناسایی و شناسنامهدار شدند.
همچنین از دو گورستان تاریخی این شهر یکی اکنون باقیمانده که برخی از سنگ قبرهای قدیمی مربوط به دو قرن قبل هم در آن به چشم میخورد. خانه تاریخی «سلطان» که به یکی از خوانین محلی تعلق داشت و در دهه 80 تخریب شد با ساختاری زیبا و نقاشیها و گچ بریهای بدیع از زمان قاجار در این شهر باقی مانده بود که به صورت عمارت کلاه فرنگی در 4 طبقه و با امکاناتی از قبیل شاهنشینها،5 دریهای زیبا، اسطبل و مطبخ و...در 2 حیاط مجزا به صورت، حیاطخلوت و حیاط عمومی ساخته شده بود که اکنون باید با حسرت بر ویرانههای این کاخ زیبا راه رفت وبر ندانمکاریهای برخی افراد سر افسوس تکان داد.
در عهد اسماعیلیان قلعههای زیادی در این منطقه ساختهشده و در عصر مشروطه نیز سرداران این منطقه به همراه بختیاریها خدمات ارزندهای برای انقلاب مشروطه داشتند و شواهدی نیز بر استقرار «ابن سینا» در عهد «علاء الدین کاکویه» در این شهر وجود دارد. به گزارش خبرنگار فارس، واژه «تیر» در فرهنگ ایرانی نام مقدسی است که گاه برای پیکان و خدنگ و گاهی هم برای ایزد و فرشته نگهبان آب و آبادانی بکار رفته است و در استان اصفهان به جز شهر تیران دو تیران دیگر هم وجود دارد که یکی روستایی در مسیر جاده نجفآباد به اصفهان پس از آتشگاه است که به «تیران چی» یا «تیراپخی» معروف است و تیران دیگر هم محلهای در ضلع شمال غرب میدان شهدای اصفهان در خیابان فروغی است که مادی معروفی هم دارد و به محله «تیران و آهنگران» مشهور است. شهر امامزادهها و مناطق طبیعی گردشگری وجود امام زادهها در هر شهری موید سابقه درخشان تاریخی آن مکان است به طوری که در عهد امویه و عباسی امام زادگان برای گریختن از ظلم و جور خلفا مکانی امنتر از ایران مرکزی نمییافتند به طوری که در استان اصفهان به خصوص شهرستانهای نزدیک به مرکز تعداد زیادی امامزاده وجود دارد که اکثر روستاهای شهرستان تیران و کرون نیز مزین به این مکانهای مقدس هستند که دلیلی روشن بر قدمت تاریخی این شهرستان سرسبز در محور جاده مهم اصفهان به جنوب و جنوب غرب است.
شهرستان تیران و کرون با حدود 1700 کیلومترمربع مساحت در میان درهای از زاگرس خاوری با 1860 متر ارتفاع از سطح دریا قرارگرفته و از شمال محدود به نجفآباد از جنوب به لنجان و چهارمحال و بختیاری و از غرب به فریدن و چادگان میرسد که با مرکز استان 45 کیلومتر و از نجفآباد 20 کیلومتر فاصله دارد. این شهرستان با جمعیت افزون بر 85 هزار نفر جمعیت چهل و چند پارچه آبادی و 3 شهر تیران و رضوان شهر و عسگران را شامل میشود و از سال 1376 از شهرستان نجفآباد جداشده و با فرمانداری مستقل و تشکیل دو بخش مرکزی و بخش کرون و 4 دهستان رضوانیه به مرکزیت رضوان شهر، دهستان ورپشت، کرون سفلی و کرون علیا اداره میشود که روستاهای بزرگ و پر رونقی همچون افجان، دولتآباد، مبارکه کرون، ورپشت، محمدیه، مهدی آباد و...را در برمیگیرد.
اقتصاد منطقه بر پایه کشاورزی و دامداری است که شغل اکثر مردمان بخش کرون را شامل میشود ولی مردمان تیران بیشتر به مشاغل اداری و مغازهداری و نیز کامیون داری مشغول هستند، البته آشپزی و شیرینیپزی هم از مشاغل کلیدی مردان این منطقه است به طوری که در اکثر قنادیها و طباخیهای شهر اصفهان ردپایی از این مردم سختکوش وجود دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، نیمی از جمعیت این شهرستان را زنان سختکوشی تشکیل میدهد که همپای مردان در اقتصاد خانواده نقش دارند و در کشاورزی و دامداری و تولید لبنیات و دیگر تولیدات خانگی، مردان خود را یاری میکنند، این شهرستان بزرگ تنها در هر کیلومتر 30 نفر تراکم جمعیت دارد که متأسفانه بیآبی و عدم صنعتی و مدرن شدن کشاورزی و دامداری این منطقه در دهه اخیر سبب کوچ بسیاری از مردم منطقه به شهر اصفهان شده است.
قالیبافی این خطه که در سالهای نه چندان دور نقش عمدهای در اقتصاد مردمان این دیار سبز ایفا میکرد نیز بر اثر رکود کلی فرش ایران در بازارهای جهانی، رو به زوال و نابودی رفته و دارهای قالی در خانههای مردمان تیران و کرون گرد میخورد. از «مرغاب» تنها رودخانه داخلی استان تا کنگر و کرفس دالان کوه رود «مرغاب» تنها رودخانه داخلی استان اصفهان برکت را به این دیار آورده تا باغهای مصفای گردو بادام و انگورستان های زرد و سرخش شهره آفاق شود و سبزیکاری و کشت گندم و جو از قدیم در این منطقه رواج داشته باشد. مهمترین رگ حیات این شهرستان رودخانه «مرغاب» است که از سرچشمهای در 30 کیلومتری غرب تیران با تقسیمبندی آب تمام مزارع و روستاهای منطقه را مشروب میکند و با سد شهید محمد منتظری که بر روی این رودخانه بستهشده در منطقه خمیران، آب را برای شهر تیران و دهستان رضوانیه ذخیره میکند.
عالم بزرگ «ابن فقیه همدانی» در سال 290 هجری از رونق این منطقه در کتاب «البلدان» خود مینویسد و این دیار را جزء 8 بلوک آباد اصفهان در قرن سوم میداند. چشمه «شاهی»، آبشار فصلی کرد علیا، دشت لالههای واژگون، پیست اسکی دالان کوه و سد خمیران دیگر اماکن گردشگری شهرستان تیران و کرون است که در کنار جاذبههای مذهبی نظیر امامزاده احمدرضا (ع)، امامزاده احمد (ع) تیران و امام زادههای عدنان ابن موسی بن جعفر (ع) رضوان شهر مشهور به «شازده حسین»، «بی بی فاطمه» در روستای محمدیه و «سید سراءالدین» در حوالی عسگران بر شکوه گردشگری این منطقه خوش آب و هوا میافزاید. قمیشلو با قلعه تاریخی و گنجینه حیات وحش به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، قلعه «قمیشلو»، برجهای کبوتر خانه، قلعه محمدیه و خانههای تاریخی این روستا و قلعه روستای میر آباد هم دیگر ابنیه تاریخی این شهرستان را شامل میشود. وجود منطقه مهم حفاظتشده قمیشلو با گونههای نایاب و مهم حیات وحش که آهو و «پازن»، «کل»، «قوچ»، میش وبزکوهی را شامل میشود و کاخ زیبایی که در این محل از زمان قاجار برپاشده دلیل رفتوآمد بسیاری از شاهان و بزرگان کشور در همه اعصار به شهرستان تیران بوده است. درههای زیبای «سنگ سوراخ»، «دربند»، «کوه وجین» و مراتعی که پر از گیاهان دارویی است و گیاه «کنگر و کرفس کوهی» که از کوهستانهای منطقه برداشت میشود، از جاذبههایی است که گردشگران را به تیران میکشاند. ساخت «زنگوله»، ابزارآلات کشاورزی و ساخت لنگر کشتی از عمده فعالیتهای صنعتی در منطقه صنعتی قدیم تیران است که این سالها با افتتاح شهرک صنعتی بزرگ در حومه شهر راه برای سرمایهگذاری در این خطه هموار شده است ولی تنها ابر صنعت بزرگ این شهرستان یعنی کارخانه «مادر داروسازی شهید مدرس» متأسفانه با گذشت 25 سال از کلنگ زنیاش هنوز به توسعه و کارآفرینی شایانی برای مردم منطقه نرسیده است.
البته منطقه صنعتی رضوان شهر که از قطبهای مهم صنایع سنگ کشور است با داشتن بالغ بر 350 کارخانه سنگبری و همین تعداد موافقت اصولی برای ایجاد کارخانهها فرصت مناسبی برای توسعه شهرستان تیران و کرون محسوب میشود که البته با مشکل استفاده از افاغنه غیرمجاز و عدم مدرن شدن دستگاههای سنگبری روبرو شده است. حضرات آیات عظام مظاهری، امامی، سرداران شهید یزدانی، نور محمدی، مصطفی قلی سینای شاعر و شعرایی مثل ژاله سلطانی معروف به ژاله اصفهانی و استاد علی مظاهری، هم از بزرگانی بودند که در این دیار زیستهاند. عسل و «کرفس» دالان کوه و گردو بادام و کشمش و سنجد، قالیهای نفیس، زعفران دولتآباد و انگور مشهور تیران، سوغات این دیار میهماننواز در کولهبار گردشگران است. -------------------------- گزارش از: مهدی رفائی ------------------------- انتهای پیام/2301/
93/01/11 - 08:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
8/ نصف جهان گردی نجفآباد، شهر کبوترخانهها و دیار کبوتران خونین بال ایثار
8 نصف جهان گردینجفآباد شهر کبوترخانهها و دیار کبوتران خونین بال ایثارنجفآباد علاوه بر اینکه کانون تحولات مهمی در وقوع انقلاب اسلامی بوده به سبب وجود کبوترخانههای تاریخی و داشتن بیش از 4 هزار شهید و 80 سردار شاخص و خط شکن مشهور است و جاذبههای زیبایی برای گردشگری بهاری داردنصف جهان گردی 7 جاذبههای گردشگری نطنز/ از آتشکده ساسانی تا عالیترین محراب ایرانی
نصف جهان گردی 7جاذبههای گردشگری نطنز از آتشکده ساسانی تا عالیترین محراب ایرانیشهر تاریخی نطنز به عنوان اولین شهر صنعتی باستانی با داشتن عالیترین محراب گچ بری دو طبقه کشور و آتشکده ساسانی و روستای ابیانه قطب مهم گردشگری استان اصفهان به شمار میرود به گزارش خبرگزاری فارس از اصپژوهشگر مدیریت جهانگردی: آموزش، رکن اساسی توسعه صنعت گردشگری است
پژوهشگر مدیریت جهانگردی آموزش رکن اساسی توسعه صنعت گردشگری است کاشان – ایرنا - یک پژوهشگر مدیریت جهانگردی گفت آموزش رکن اساسی برای توسعه صنعت گردشگری است و باید مورد توجه همه برنامه ریزان و فعالان حوزه گردشگری قرار بگیرد به گزارش ایرنا علی پاک سرشت روز سه شنبه در هنگام بانصف جهان گردی دهاقان، شهر آسیابها و چشمههای باستانی
نصف جهان گردیدهاقان شهر آسیابها و چشمههای باستانیشهرستان دهاقان با جاذبههای سرسبز بهاری و زیباییهای برفی زمستان با داشتن آسیابها و چشمههای باستانی در میانه راه تردد به پنج استان مهم کشور هر ساله پذیرای گردشگران عاشق طبیعت است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان شهرستان دها9/ نصف جهانگردی مسجد جامع عباسی دری که از کعبه در سپاهان باز شد
9 نصف جهانگردیمسجد جامع عباسی دری که از کعبه در سپاهان باز شدمسجد جامع عباسی اصفهان در میدان نقش جهان به روایت شعر روی درب اصلیاش دری است که از کعبه در دیار سپاهان باز شده و دارای مهمترین و استادانهترین گنبد ایران زمین است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان جاذبههای بیبدیلیک پژوهشگر مدیریت جهانگردی: آموزش رکن اساسی توسعه صنعت گردشگری است
یک پژوهشگر مدیریت جهانگردی آموزش رکن اساسی توسعه صنعت گردشگری استیک پژوهشگر مدیریت جهانگردی گفت آموزش اساس و رکن اساسی برای توسعه صنعت گردشگری است که باید مورد توجه همه برنامهریزان و فعالان حوزه گردشگری قرار گیرد علی پاکسرشت امروز در حاشیه دیدار از مجموعه باستانی شهر زیرزمیندیار شیرهای سنگی در انتظار مسافران نوروزی/ دیدن جاذبههای گردشگری بدیع را در بام ایران تجربه کنید
استانها جنوب چهارمحال و بختیاری گزارش تصویری - تشریحی مهر دیار شیرهای سنگی در انتظار مسافران نوروزی دیدن جاذبههای گردشگری بدیع را در بام ایران تجربه کنید شهرکرد - خبرگزاری مهر ایام پایانی تعطیلات نوروزی فرصت مناسب برای مسافرت به استان چهارمحال و بختیاری است و میتوان با ممدیرعامل شرکت سرمایهگذاری ایرانگردی و جهانگردی: بهرهگیری از نیروی انسانی از جمله ارکان توسعه صنعت گردشگری اس
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری ایرانگردی و جهانگردی بهرهگیری از نیروی انسانی از جمله ارکان توسعه صنعت گردشگری استمدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی گفت استفاده از ظرفیتهای تاریخی و طبیعی و بهرهگیری از نیروی انسانی ایرانی از جمله ارکان توسعه صنعت گردشگری است به گزاربا حکم رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شهردار کرج، مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی شد
با حکم رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگریشهردار کرج مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی شدبا حکم معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شهردار کرج به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی منصوب شد به گزارش خبرنگار جامعه فارس طی حکمی از سوی مسعود س10/ نصف جهانگردی حلقههای طلایی زندهرود و شاهکارهای رویایی مهندسی جهان
10 نصف جهانگردیحلقههای طلایی زندهرود و شاهکارهای رویایی مهندسی جهانپلهای زیبا و جادویی شهر اصفهان با معماری و هندسه اعجابانگیز و مهندسی استادانه یکی از جاذبههای بیبدیل اصفهان است که این مجموعه نوستالژیک به خاطرات بسیاری از ایرانیان و لوکیشن فیلمهای مشهور تاریخ سینما گره9/ نصف جهانگردی اصفهان، شهر موزهای در حال تبدیل شدن به پارک موزه مدرن
9 نصف جهانگردیاصفهان شهر موزهای در حال تبدیل شدن به پارک موزه مدرندر سالهای اخیر با رشد فناوری و مدرن شدن زندگی مردم دیگر جاذبههای تفریحی قدیمی کارساز نبوده و مدیران شهری اصفهان در چشمانداز آینده شهر سعی در تبدیل این شهر موزه به پارک موزه مفرح با تکیه بر شهرسازی اسلامی ونصف جهان گردی تقارن معماری شرق و غرب در خانههای تاریخی جلفا، اروپای اصفهان
نصف جهان گردیتقارن معماری شرق و غرب در خانههای تاریخی جلفا اروپای اصفهانخانههای تاریخی محله جلفای اصفهان از نظر معماری به اروپا نزدیک شده ولی تزئینات داخلی صفوی دارد که این محله را با سنگفرشهایی مانند شهر رم ایتالیا به اروپایی در اصفهان تبدیل کرده است به گزارش خبرگزاری فا5/ نصف جهان گردی تالار اشرف، اوج شکوه نقاشیهای زرنگار
5 نصف جهان گردیتالار اشرف اوج شکوه نقاشیهای زرنگارتالار چشمنواز اشرف و کاخ موزه عمارت رکیبخانه اصفهان در محور تاریخی گردشگری دولت خانه صفوی با نقاشیهای زرنگار بیهمتا و گچبریهای پرکار عصاره هنر فاخر هنر شهر نصف جهان هستند به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان شکوه بینظیر تا11/ نصفجهان گردی سفر به شهر فرشتگان با خاطرات سراب آلود گاوخونی
11 نصفجهان گردیسفر به شهر فرشتگان با خاطرات سراب آلود گاوخونیبازدید از جاذبههای کویری شرق اصفهان از مناره به رسیان تا ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید با خاطرات شیرینی که از روزهای پرآبی زنده رود و شکوفایی گاو خونی در ذهنها باقیست ره توشه سفر به دیار شرق اصفهان است به گزارش خب1/ نصف جهانگردی پیچیدن بوی گلاب در تمدن 7 هزارساله بیتالشعرا/کاشان موزه شهر خانههای تاریخی
1 نصف جهانگردیپیچیدن بوی گلاب در تمدن 7 هزارساله بیتالشعرا کاشان موزه شهر خانههای تاریخیکاشان شهر موزهای با 600 خانه تاریخی و تمدن 7 هزارساله هر نوروز با بوی گلهای محمدی و عطر گلاب پذیرای چند صد هزار گردشگر داخلی و خارجی در بیتالشعرای ایران است به گزارش خبرنگار خبرگزاری فبیستون و تاقبستان پربازدیدترین نقاط گردشگری دیار سنگ و آب
پنجشنبه ۷ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۲ مدیرکل میراثفرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت بیستون و تاقبستان پربازدیدترین نقاط گردشگری دیار سنگ و آب هستند علی فعله گری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاه اظهار کرد در بین آثار تاریخی استان ماشتون به نصف جهان رفت
اشتون به نصف جهان رفت کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هیات همراهش پس از یک روز فشرده کاری در تهران و دیدارهای سیاسی و دیپلماتیک برای بازدید از بناهای تاریخی اصفهان پایتخت هنر ایران وارد این شهر شدند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر استاندار و تعدادی از مقا-