واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
در دیدار شهردار قم؛ تاکید علمای قم بر تحول در حوزه اقتصاد و فرهنگ قم - ایرنا - چند تن از علمای حوزه علمیه قم در دیدارهای جداگانه ˈمحمد دلبریˈ شهردار قم با آنان بر ضرورت مدیریت جهادی برای تحول در حوزه های فرهنگ و اقتصاد تاکید کردند.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی شهرداری قم، مدیر حوزه های علمیه گفت: شما مسوولان شهرداری می توانید یک مدل مدیریت جهادی را در شهر قم پیاده کنید و سال های آینده، شاهد یک تحول چشمگیر در مدیریت شهری و ساخت و ساز در شهر باشیم.
آیت الله ˈسید هاشم حسینی بوشهریˈ با وی با اشاره به طرح شعار امسال (اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی) توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: مدیریت جهادی نیاز به تامل زیادی ندارد و انگیزه قوی دینی الهام گرفته از یک آموزه مکتبی را نیاز دارد.
وی افزود: نمونه روشن آن در دوران دفاع مقدس اتفاق افتاد و نیروهای ما از سربازی شروع کردند و بعد یک سال و نیم، به مقام استراتژیست های بزرگ نایل آمدند.
امام جمعه قم خاطرنشان کرد: حضور طلاب حوزه های علمیه از 100 کشور جهان در قم که از نظام جمهوری اسلامی الگوبرداری می کنند فرصت خوبی است تا الگوی خود را از شهر قم بگیرند.
وی اظهار کرد: تقارن حلول سال 1393 با ایام فاطمیه، الهام بخش این پیام روشن است که سال جدید با تعالیم اهل بیت (ع) و آموزه های مکتب فاطمی عجین است.
وی افزود: قم آشیانه آل محمد(ص) است و شهر بزرگان، دینداران و متدینان است و باید بعنوان یک نمونه روشن و یک الگوی قابل ارایه برای همه کسانی باشد که به این شهر وارد یا از آن خارج می شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: استان قم نیاز زیادی به کار دارد و کارهای عقب مانده آن به قدری است که برای رفع آنها به صورت زنجیره ای، نیاز به برنامه ریزی ویژه ای است.
آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: هر تازه واردی که به قم می آید، باید تحول را نسبت به دفعه پیش که وارد این شهر شده است، احساس کند.
وی افزود: امسال هم یکی از مهمانان نوروزی که هر سال همین ایام به ما سر می زند، در برگشت از حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) می گفت که تحول در شهر قم را به عینه مشاهده کردم که نشان می دهد وقتی کاری انجام می شود، از دید تیزبین افرادی که به شهر رفت و آمد می کنند، پنهان نمی ماند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: همدلی و همراهی شهرداری، استانداری و سایر دستگاه ها باعث می شود که روند کاری برای پیشرفت مطلوب شهر فراهم شود.
* آیت الله غروی: لزوم همکاری همه مردم در تحقق بیانات رهبری
همچنین آیت الله ˈسید محمد غرویˈ از استادان برجسته حوزه علمیه قم در دیدار با شهردار قم گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره فرهنگ و اقتصاد کشور نکاتی را اعلام کردند و گفتند که فقط دولتی ها مخاطب نیستند بلکه همه مردم باید همکاری کنند تا این شعارها تحقق پیدا کند.
وی اظهار کرد: کسانی که به قم که آشیانه آل محمد(ص) است، خدمت می کنند، همواره مورد حمایت و دعای ما بوده و هستند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: قم در کشور جایگاه ویژه ای دارد و در سطح بین الملل نیز بسیار مطرح است و از اینرو ملاحظات ویژه ای در مورد آن وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.
وی تصریح کرد: از نظر ظاهر و زیبایی شهر و از نظر معنوی، باید به قم توجه ویژه ای شود و حرم دوم اهل بیت(ع) در کشور نیز در قم است که میلیون ها نفر برای زیارت آن می آیند.
آیت الله غروی اظهار کرد: البته این زایران محترم بیشتر برای قم خرج دارند و در وضع اقتصادی استان قم خیلی موثر نیستند زیرا ماندگاری آنها در این استان کم است و از طرف دیگر امکانات اسکان در قم نیز بسیار محدود است.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگ در قم اظهار کرد: جنبه فرهنگی در قم بسیار مهم است که تنها دست شهرداری نیست و همه کسانی که در فرهنگ شهری نقش دارند، باید هماهنگ عمل کنند تا الگویی مناسب ایجاد شود و دقت بیشتری نسبت به مسائل فرهنگی صورت بگیرد.
آیت الله غروی افزود: بعد از انقلاب اسلامی نیز به عمران و آبادانی استان قم بسیار کم رسیدگی شد و اکنون، بودجه ای که به قم می آید به سبب وجود مشکلات زیاد، گم می شود.
* آیت الله خاتمی: چهره مذهبی شهر قم باید حفظ شود
آیت الله ˈسید احمد خاتمیˈ از استادان برجسته حوزه علمیه قم نیز در دیدار با شهردار قم گفت: چهره مذهبی شهر قم باید حفظ شود زیرا قم پایتخت فرهنگی کشور است و حوزه علمیه قم در جهان اسلام بی بدیل می باشد و فقط در قم 70 هزار طلبه داریم در حالی که در نجف، حداکثر هفت هزار طلبه داریم.
وی اظهار کرد: وقتی وارد برخی از شهرهای کشورهای همجوار اسلامی می شوم به شهرداری های کشور خودمان افتخار می کنم زیرا در قم، نظافت شهر مایه افتخار ماست.
وی تصریح کرد: تابلوهای خوبی در قم نصب شده که با سلیقه صورت گرفته است و جای تقدیر و سپاسگزاری دارد و از سوی دیگر ارتباط خوب شهردار قم با روحانیت، نقطه مثبت شهرداری است که باید همان طوری که هست، حفظ شود.
آیت الله خاتمی خاطرنشان کرد: به طور مستمر باید شهردار به دیدار مراجع و بزرگان برود و از رهنمودها و نظارت ایشان استفاده کند.
وی اظهار کرد: نام درست شهر قم، شهر ˈجهاد و اجتهادˈ است که این دو ویژگی را توامان، هیچ شهر دیگری ندارد.
شهردار قم با آیت الله ˈالهیˈ از استادان حوزه علمیه نیز دیدار و گفت وگو کرد. ک/3
7406/ 380/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]