واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مجازات کشیدن سیگار در مسجد الحرام
مدیرکل حراست سازمان حج و زیارت به زائران ایرانی خانه خدا گفت: کشیدن سیگار در کلیه نقاط مسجد الحرام و نیز مسجد النبی(ص) ممنوع بوده و مجازات حبس دارد، همچنین کندن حتی نخ از پرده کعبه جرم محسوب میشود و مجازات زندان دارد.
خبرگزاری فارس: مدیرکل حراست سازمان حج و زیارت به زائران ایرانی خانه خدا گفت: کشیدن سیگار در کلیه نقاط مسجد الحرام و نیز مسجد النبی(ص) ممنوع بوده و مجازات حبس دارد، همچنین کندن حتی نخ از پرده کعبه جرم محسوب میشود و مجازات زندان دارد.
حجت الاسلام محمد زاهدی با اشاره به تعداد تصادفات زائران ایرانی در مکه و مدینه تأکید کرد: با توجه به اینکه آمار تصادفات زائران در این دو ماه زیاد بوده است، لذا از زائران درخواست میشود در هنگام عبور از خیابان نهایت دقت را داشته باشند و مراقب کودکان خود یا بزرگسالان در هنگام عبور از عرض خیابانها باشند، خصوصاً وقت اذان و اقامه نماز از جمله ساعات پرترافیک حضور زائران در حرمین شریفین است که زائران باید در این ساعات ضمن نهایت دقت در تردد، از دور شدن اطفال خود جدا جلوگیری کنند.
وی از زائرین درخواست کرد کارت شناسایی خود را که در آن اطلاعات شناسایی شخصی و محل اقامت زائران در مدینه و مکه درج شده است را همیشه همراه داشته باشند.
حجت الاسلام زاهدی پیشنهاد کرد محل هایی را با همراهان خود به عنوان نشانه برای حضور انتخاب کنند تا در صورت نیاز در زمان مشخص در وعده گاه مذکور همدیگر را بیابند.
مدیرکل حراست سازمان ضمن توصیه به رعایت احترام و ادب برای همه زائران علی الخصوص در مواجهه با زائران سایر کشورها گفت: با توجه به فرارسیدن ایام فاطمیه از زائران درخواست میکنیم در هنگام زیارت مرقد مطهر پیامبر(ص) و یا قبور ائمه بقیع(ع) نسبت به بزرگان مذاهب دیگر رعایت دستورات اخلاق اسلامی را با دقت بیشتر به جای آورند. همچنین از برگزاری دعای توسل در کنار بقیع و حرمین بدون هماهنگی با بعثه نمایندگی ولی فقیه در عربستان خودداری کرده و ادعیه خود را به صورت فردی و آهسته بخوانند.
وی افزود: کشیدن سیگار در کلیه نقاط مسجد الحرام و نیز مسجد النبی(ص) ممنوع بوده و مجازات حبس دارد. همچنین کندن نخ از پرده کعبه جرم محسوب می شود و مجازات زندان دارد.
حجت الاسلام زاهدی با توجه به وجود سیستمهای کنترلی و دوربینهای مدار بسته در تمامی صحن حرم گفت: هرگونه نزدیکی و فشردگی زائران در حین طواف خصوصا در زمان حضور در کنار سنگ حجر الاسود در اکثر موارد به عنوان هتک حرمت و عمل خلاف عفت در نزد دولت سعودی محسوب شده و به محض استنباط فرد مظنون دستگیر و مجازات زندان و شلاق خواهد گرفت .لذا از نزدیک شدن به سنگ حجر الاسود در مکه اکیداً اجتناب شود.
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]