تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825808150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده رشت: نطق های عوام پسند وقت مجلس را می گیرد/ رای دادن مردم محدود شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: نماینده رشت: نطق های عوام پسند وقت مجلس را می گیرد/ رای دادن مردم محدود شود سیاست > مجلس - تابناک نوشت:


با اینکه مجلس شورای اسامی در سال 92 سال پر کاری را پشت سر گذاشته است اما به نظر می رسد که کاستی ها و کمبود های زیادی در روند کار وجود دارد به گونه ای که برخی از نمایندگان مجلس اعتقاد دارند بازدهی مجلس کم بوده است و همچنمین پراکندگی و تغییرات زیاد قوانین از نقاط ضعف مجلس بوده است. برخی نمایندگان مجلس بر این عقیده هستند که باید بافت مجلس را ازحالت سنتی خارج کرد و پژوهش را بیشتر در مواردی که منتهی به نتیجه می شود سهیم کرد، همچنین نطق های مجلس زمان نمایندگان را در صحن به هدر می دهد و باید فکر دیگری کرد، یا اینکه مطالعه عمومی و تخصصی نمایندگان کم است و این به دلیل ضیق وقت است.

غلامعلی جعفر زاده نمین آبادی در باره این موضوعات گفت: کار مجلس زیاد، اما بازدهی آن کم است. متناسب با حجم کاری که انجام می شود بازدهی مناسب و مطلوبی به دست نمی آید. پراکندگی و تغییرات زیاد قوانین از نقاط ضعف مجلس است. حجم قابل توجهی از وقت مجلس را تغییر قوانین می گیرد. زمانی که می خواهد قانونی وضع شود کار کارشناسی لازم در مورد آن انجام نمی شود. در مجموع با توجه به فعالیتی که انجام می شود خروجی متناسب نیست. اگر می خواهیم مجلس پویاتر و قوی تر شود باید از روش سنتی خارج شود و مرکز پژوهش ها قوی تر عمل کند. باید در وضع قوانین معیارها و ملاک هایی رعایت شود. نمایندگان هم به مرکز پژوهش ها اعتماد دارند. او گفت: نطق های مجلس نیز بیشتر نطق های عوام پسند است و بیشتر وقت مجلس را می گیرد. می توان جای دیگری را در نظر گرفت و به طور زنده آن را از رادیو و تلویزیون پخش کرد. این نطق ها و تذکرات را باید از دستور کار مجلس خارج کرد. در زمان هایی که در صحن تلف می شود، مجلس باید به کار واقعی خود بپردازد. تغییر قوانین باید در کمیسیون مربوط به خود انجام شود تا کار کارشناسی روی آن انجام شود نه اینکه با دو فوریتی کردن طرح آن را در دستور کار قرار دهند. جعفر زاده در مورد میزان مطالعه نمایندگان در مورد طرح ها و لوایحی که در دستور کار مجلس قرار می گیرد، گفت: برخی نمایندگان بر اساس علایق شخصی مطالعاتی انجام می دهند اما در مجموع نمایندگان فرصتی برای مطالعه ندارند. نمایندگان حتی برای اینکه در جریان اخبار باشند باید برخی برنامه های خود را تغییر دهند. با توجه به اوضاع اقتصادی کشور، فشارهایی که از حوزه های انتخابیه به نمایندگان وارد می شود، بسیار زیاد است. باید ترتیبی اتخاذ شود که حجم کار نمایندگان کمتر شود. این نماینده گفت: قاطبه نمایندگان دارای تجارب خوبی هستند و در موارد مختلف به تجربه خود رجوع می کنند. به عنوان مثال در مباحث بانکی نمایندگانی داریم که متخصص امور بانکی هستند و به آنها رجوع می کنیم و ... . او گفت: مردم اصلا وظایف نمایندگان را نمی دانند و در هر موردی که باشد به نماینده رجوع می کنند و خوبی و بدی نماینده را به این می دانند که مشکلات مردم را رفع و رجوع کند. وظیفه نماینده چیز دیگری است. نماینده هم چون نیاز به رای مردم دارد خود را مقید می داند که دل مردم را به نوعی به دست بیاورد. حتی برخی افراد درخواست های خلاف قانون دارند! این نماینده گفت: اشکال از فرهنگ مردم نیست بلکه از سیستم انتخاباتی ماست که ارزش رای در بین آحاد جامعه مساوی است و اینکه به دست آوردن رای عامه مردم راحت تر از به دست آوردن رای نخبگان است و این موضوع اشکال ایجاد می کند . نماینده رشت در پایان گفت: باید در سیستم انتخابات تغییراتی ایجاد کنیم که برای رای دادن، بیشتر نخبه ها ورود کنند. در چین همه مردم نمی توانند رای بدهند و قانع هم هستند و خود را در این حد نمی دانند که بخواهند حتی در انتخاب رئیس جمهور دخالت کنند. به این شدت هم نه اما باید فرایندی شکل گیرد و اقشاری که نسبت به امور آکاه تر هستند در انتخابات شرکت کنند. یا اینکه پلکانی باشد و عامه مردم شوراها را انتخاب کنند و شوراها برای انتخابات مجلس رای بدهند.
231  



جمعه 8 فروردین 1393 - 13:03:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن