تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812692671




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمینه‌های پرخاشگری و روابط اجتماعی کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
زمینه‌های پرخاشگری و روابط اجتماعی کودکان
پرخاشگری‌ رفتاری است که از خشم و عصبانیت نشات می‌گیرد زمانی که کودک رفتار پرخاشگرانه از خود نشان می‌دهد واکنش منفی دریافت می‌کند و اثرات رفتار خود را در اجتماع باقی می‌گذارد.
محبوبه کمرانیان زاده مشاور و استاد دانشگاه در رابطه با زمینه‌های پرخاشگری کودکان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: رفتار قابل مشاهده‌ای که به دیگران آسیب می رساند یا بالقوه می‌تواند آسیب برساند پرخاشگری محسوب می شود زمانی پرخاشگری به منظور آسیب رساندن به دیگران از فرد سر می‌زند مانند اینکه کودکان در زنگ تفریح به کتک کاری می‌پردازند گاهی فرد برای رسیدن به هدفی به رفتار پرخاشگرانه مبادرت می‌ورزند مانند کودک بزهکاری که کیف خانمی را می‌رباید تا مورد تایید گروه قرار گیرد ممکن است پرخاشگری جنبه انتقام گیری نیز داشته باشد مانند کودکی که مورد آزار قرار گرفته، خشم خود را ابزار نکرده و برای کاهش اضطراب خود به پرخاشگری می‌پردازد.

وی تصریح کرد: رفتار پرخاشگرانه مبین چهار شرط است که شامل فرد پرخاشگر، آن رفتار را عمدا انجام می‌دهد،  رفتار پرخاشگری در حالتی از تعارض یا ناکامی رخ می‌دهد، فرد پرخاشگر قصدش برتری یافتن بر رفتار متقابل است و در جهت جدال تحریک شده است.

گمرانیان زاده در رابطه با زمینه‌های خانوادگی و اجتماعی موثر بر پرخاشگری کودکان گفت: خشونت پدیده‌ای پیچیده است که خصوصیات ارثی، عوامل زیستی و هورمونی، نیرو‌های روان شناختی و شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی در آن دخیل هستند برخی شیوه‌های فرزند پروری،‌الگو‌های نامناسب رفتاری در خانواده و اجتماع، تشویق رفتار‌های پرخاشگرانه توسط والدین، آزار جسمی و جنسی و مشاهده این نوع  رفتار‌ها در محیط بیرونی و رسانه‌ها،  از دیگر عوامل تاثیر گذار بر رفتار پرخاشگرانه کودکان است.

 وی در رابطه با تاثیر خشونت رسانه‌ای کودکان تاکید کرد: این کودکان ترسی از خشونت ندارند و به تدریج می‌پذیرند که خشونت راهی برای حل مشکل است به تقلید خشونت می‌پردازند و با شخصیت‌های پرخاشگر‌، همانند سازی  می‌کنند کودکانی که نمایش‌های پر از خشونت را تماشا می‌کنند و از این کار منع نمی‌شود، این امکان وجود دارد که اثر این خشونت فورا در رفتار و گفتار‌شان نمایان شود و یا سال‌ها بعد خود را نشان دهد.

این استاد دانشگاه در زمینه تاثیر پرخاشگری بر جنبه‌های کودک بیان داشت: کودکی که تحت تاثیر الگو‌های آموزشی خشونت بوده قادر به برقراری ارتباط موثر با دیگران نیست و برای این ارتباط از روش‌های منفی استفاده می‌کند که بی تردید نتیجه منفی در پی دارد و این بازتاب، رفتار پرخاشگرانه را تقویت می‌کند.

وی ادامه داد: از بعد شناختی، کودکان پرخاشگر‌ با افکار و خیالات خود درگیر هستند و تمرکز حواس ندارند که در نتیجه باعث ضعف شناختی و کاهش یادگیری می‌شود رفتار‌هاسی پرخاشگرانه همچنین از لحاظ عاطفی و جسمی انرژی زیادی از فرد می‌گیرد و با توجه به ضعف ارتباط با دیگران، بازیابی انرژی جسمی و روانی برای فرد سخت می شود.

کمرانیان زاده در رابطه با برخورد اجتماع با کودکان پرخاشگر‌ گفت: زمانی که کودک رفتار پرخاشگرانه از خود نشان می‌دهد  مطمئنا به عنوان یک رفتار منفی واکنش منفی دریافت می‌کند و اثرات رفتار خود را در اجتماع باقی می‌گذارد اگر اجتماع روش برخورد صحیح را نداد مشکل کودک تقویت می‌شود و کودک قانون گریز و اجتماع ستیز می‌شود و این دور همچنان ادامه دارد.

 وی تاکید کرد: اگر محیط  مناسب باشد و عکس‌العمل مناسبی در رابطه با رفتار کودک صورت گیرد، طبق نظریه یادگیری اجتماعی این محیط می‌تواند پرخاشگری کودک را درمان نماید.

وی در پایان خاطر نشان کرد: طبیعی است وقتی کودک رفتار خشن از خود نشان دهد، همدلی با او کمتر خواهد شد ولی خانواده‌ها باید با صبر و بردباری به عنوان الگوی مثبت، با آموزش مهارت‌های اجتماعی ، تاکید بر نقاط قوت فرزند خود آموزش مهارت حل مساله و مهارت‌های مقابله‌ای و افزایش دانش و مهارت خود با همراهی متخصصان در جهت حل این گونه مشکلات رفتاری تلاش کنند.

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن