واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ فروردين ۱۳۹۳ (۱۴:۲۸ب.ظ)
معاون اداري و مالي شهردار مشهد؛ «137» دروازه اعتماد شهروندان به شهرداري است معاون اداري و مالي شهردار مشهد با تاکيد بر نقش موثر مرکز 137 در جلب اعتماد عمومي گفت: مرکز ارتباطات مردمي 137 دروازه اعتماد شهروندان و زائران به شهرداري است.
به گزارش خبرگزاري موج از روابط عمومي شهرداري مشهد، ابوالفضل انتظاري در جريان بازديد از مرکز ارتباطات مردمي شهرداري مشهد، 137، که با حضور فاطمه رحماني، مشاور شهردار در امور بانوان همراه بود، اظهار کرد: اعتماد مردم به عملکرد مديريت شهري بزرگترين ثروت اجتماعي است که مرکز 137 ميتواند با ايفاي نقش خود، دروازهبان اين ثروت باشد.
وي ادامه داد: مرکز 137 از ابتداي شروع فعاليت خود تا کنون با سير صعودي رشد کرده و در نوع خود به نسبت ساير کلانشهرهاي کشور متمايز است.
معاون اداري و مالي شهردار مشهد اضافه کرد: قبل از تشکيل مرکز ارتباطات مردمي 137 در مشهد، بازديدي از مرکز 137 تهران و نحوه پاسخگويي به شهروندان تهراني انجام شد که در آنجا بعد از دريافت پيامها از سوي شهروندان، 400 دستگاه موتورسيکلت براي تهيه خبر و گزارش به محدودههاي اعلام شده عازم ميشوند.
انتظاري در ادامه بيان کرد: اين مدل در مشهد به تصويب نرسيد و هم اکنون کارشناسان پيگيري در مناطق به صورت ثابت استقرار يافته و پيگير پيامهاي مردمي مرکز 137 در مناطق 13گانه شهر هستند.
وي با بيان اينکه به موازات گسترش مرکز 137 طي چند سال گذشته، ظرفيتسازي خوبي نيز صورت گرفته است، گفت: امروز بيشتر شهروندان و زائران با اين مرکز آشنايي دارند و 3 برابر شدن آمارها نسبت به سال 88 نشاندهنده اين موضوع است.
معاون اداري و مالي شهردار مشهد اذعان کرد: در عين حال افزايش کمي تعداد تماسهاي مردمي علاوه بر اينکه نشاندهنده اعتماد مردم به شهرداري است، ممکن است حاوي اين پيام نيز باشد که کاستيهاي زيادي در شهر وجود دارد که بايد مرتفع شود.
انتظاري خواستار تعريف اهداف آرماني براي کارکنان مرکز 137 شد و گفت: درست است که عملکرد اين مرکز مثبت بوده ولي نبايد به آن مغرور شد و براي پرهيز از اين امر، ضروري است کارکنان اين مرکز، اهداف آرماني براي خود تعريف کنند.
وي خاطر نشان کرد: سياستهاي اجرايي، فرآيندهاي ارسالي و گزارشات تهيه شده بايد با پشتوانه سابقه عملي تهيه شود و تهيه گزارشات از شکل توصيفي به سمت گزارشهاي تحليلي و چند وجهي پيش رود.
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد اضافه کرد: بايد اين نکته در گزارشهاي تهيه شده به عنوان رهنمود در سال جاري ديکته شود که نکته ثقل فعاليتهاي شهرداري در کدام قسمت است و فعاليتها در کدام قسمت بايد متمرکز شود.
انتظاري در عين حال گفت: مرکز 137 ميتواند مرکز پويايي باشد که سيستم شهرداري را متحول کند که براي اين مهم بايد شهرداري را مجموعهاي يکپارچه دانست.
در ادامه اين بازديد، مشاور شهردار در امور بانوان ضمن تسليت ايام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) از زحمات بيمنت کارکنان اين مرکز تقدير و تشکر کرد و براي آنان در خدمت بيشتر به شهروندان آروزي توفيق نمود.
رئيس اداره اطلاعيابي مديريت روابط عمومي و بينالملل شهرداري مشهد در اين بازديد با بيان اينکه تعداد کل تماسهاي مرکز 137 از ابتداي شهريور سال 92 تا ابتداي اسفند بالغ بر 77 هزار و 530 مورد بوده اظهار کرد: بيشترين حجم پيامهاي دريافتي در سال 92 متعلق به مناطق 2، 9 و 3 است و ساخت وساز، رفت و روب و سد معبر نيز مهمترين مشکلات مطرح شده در اين پيامها ميباشد.
ناهيد روحآبادي ادامه داد: در سال 88 ميزان رضايتمندي شهروندان 54 درصد بود و در سال 92 اين ميزان به 92 درصد افزايش يافته است.
وي درگاههاي ارتباطي با مردم را که در مرکز 137 تعريف شده شامل تلفن، پيامک و سايت دانست و گفت: همچنين ايميل، مراجعه حضوري، مکاتبات، صندوق صوتي و مستندسازي نيز دريافتکننده اطلاعات و پيامهاي مردمي در خصوص مسائل و مشکلات شهر مشهد است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]