پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851377842
3 سرپرست با فرزند خوانده خود ازدواج کردند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
3 سرپرست با فرزند خوانده خود ازدواج کردند
ازدواج با فرزند خوانده موضوعی بود که سال گذشته سرو صداهای فراوانی به همراه داشت. سال گذشته در ماده 27 قانون حمایت از کودکان بی سرپرست آورده شد که ازدواج فرزند خوانده با سرپرست، در صورت صلاحدید دادگاه امکانپذیر است. این ماده جنجالها و مخالفتهای فراوانی به همراه داشت چون هرچند این موضوع اشکال شرعی ندارد اما جامعه شناسان و حقوق دانان به خاطر آسیبهایی که می تواند این ازدواج داشته باشد هشدار می دهند. در همین زمینه میزگردی با حضور محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، حجت الاسلام محمدرضا درانی، استاد حوزه و دانشگاه و حسن کیا، حقوقدان برگزار شد که خلاصه آن را می خوانید:
چرا مجلس در ماده 27 قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست، اجازه ازدواج سرپرست با فرزند خوانده را می دهد باعث تعجب و نگرانی شد. چرا مجلس تصمیم به تصویب آن گرفت؟
سعیدی: لایحه اولیه حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست در تاریخ هفدهم اسفند سال 87 به مجلس ارائه شده که آن موقع در ماده 24 آمده بود که ازدواج سرپرست با کودک یا کسی که تحت نظارت اوست منوط به اجازه دادگاه خانواده با اخذ نظر کارشناسی مجاز است. در مجلس هشتم با توجه به اینکه بررسی این لایحه زمانبر بود، تنها برخی مواد آن در کمیسیون تصویب شد و نهایتا به مجلس نهم رسید. در کمیسیون اجتماعی ما بر روی این ماده بحث و بررسی زیادی کردیم. سرانجام با نظرمرکز پژوهش های مجلس و کارشناسان با توجه به اینکه تصریح به امکان ازدواج سرپرست با کودک یا نوجوان که موارد آن بسیار نادر است با اخلاق عمومی سازگار نیست حذف این ماده پیشنهاد شد. اما نمایندگان دولت یعنی مسئولان سازمان بهزیستی که پیشنهاد این طرح را داده بودند اصرار به تصویب این ماده داشتند چون اعلام کردند که مواردی وجود داشته و اگر در قانون نباشد مشکل پیدا می شود. در مرحله اول با یک اصلاحاتی دوباره تصویب شد که "هرگاه سرپرست درصدد ازدواج با فرزند خوانده است باید مشخصات آن را به دادگاه اعلام کند در صورت وقوع ازدواج، سازمان موظف است گزارش ازدواج را به دادگاه اعلام کند تا با توجه به این قانون نسبت به ادامه سرپرستی یا فسخ آن تصمیم اتخاذ شود." سپس یک تبصره به آن اضافه شد که ازدواج چه در زمان حضانت و چه بعد از آن با سرپرست ممنوع است. این نظر مجلس بود که به شورای نگهبان رفت اما شورای نگهبان آن را رد کرد و دوباره به مجلس آمد. سرانجام چون از نظر شرع اشکالی نداشت ما اصلاح کردیم و اجازه ازدواج با مصلحت دادگاه داده شد.
اما خانواده های ایرانی معمولا کودکانی را که به سرپرستی می گیرند محرم می کنند، پس چرا بهزیستی احساس خطر می کند؟
درانی: در سرتاسر دنیا سرپرستی یک کودک بی سرپرست یک امر اخلاقی محسوب می شود که بسیار پسندیده است و برای هر کودکی ممکن است این اتفاق رخ دهد که والدین خود را از دست بدهد یا والدینی مسئولیت ناپذیر داشته باشد که اجبارا باید خانواده دیگری سرپرستی او را بپذیرد که این امر در همه جوامع اجتناب ناپذیر است و موضوع ربطی به دین و شریعت نداشته و صرفا یک وظیفه انسانی و اخلاقی محسوب می شود. در دین ما که دینی همه جانبه و جهان شمول است و به همه ابعاد فردی، اجتماعی، مادی و معنوی انسان توجه دارد و از طرفی دینی است که در آن بن بست وجود ندارد برای حل معضلات و مشکلات جامعه راه حل های منطقی و عقلایی ارایه شده که البته همه منطبق بر رعایت اصل کرامت و شئونات انسانی است. در اسلام نظام عقلایی تحت عنوان "نظام محرم و نامحرمی" وجود دارد که البته منطبق بر قواعد عقلایی و اخلاقی است. فردی که به عنوان فرزند خوانده می خواهد عضو یک خانواده شود هم از این قانون مستثتی نیست و برای خانواده های ایرانی این موضوع بسیار مهم و قابل توجه است. علاوه بر این در فرهنگ دینی ما علاوه بر بلوغ موضوع ممیز هم مطرح است که تابع شرایط شرعی و قوانین خاص خود است که در کشور ما سن 5 سالگی سن ممیز است که کودک تشخیص جنسیت می دهد. موضوع به لحاظ شرعی قابل بحث نیست و ما نمی توانیم چیزی را که شرع حلال دانسته غیر جایز بدانیم. دختری که ولی یا سرپرست ندارد حاکم شرع ولایت او را به عهده دارد و می تواند با تشخیص مصالح و مفاسد او برایش تصمیم بگیرد. حال اگر مصلحت دختر بر ازدواج با پدر خوانده باشد یا نباشد به عهده حاکم شرع است که قابل مناقشه نیست. اما موضوع در اینجا آسیب های روانی و عاطفی است. ماهیت اصلی سرپرستی فارغ از شائبه های جنسی است و در واقع برای استحکام بنیاد یک خانواده و رفع معضل بی فرزندی آنها کودکی را به خانه خود آورده اند حالا او چگونه می تواند این شخص را پدر خود بداند؟
آقای سعیدی حالا این سوال پیش می آید که اصلا چه لزومی به تصویب این قانون بود تا اینگونه با آن برخورد شود؟
سعیدی: حدود 22 هزار کودک بی سرپرست روی دست بهزیستی مانده و آنها قصدشان این است که این مشکل را زودتر حل کنند. ما اعلام کردیم شورای نگهبان به خاطر مسائل شرعی به این مورد اشکال می گیرد اما بهزیستی عنوان کرد اگر به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود طولانی می شود چون تمام لایحه می رود نه یک ماده و یک تبصره. برای همین بهزیستی اصرار به تعیین تکلیف داشت. یک راه این بود که این ماده اصلا حذف شود که بهزیستی مخالف بود چون همانطور که گفتم سه مورد وجود داشت و باید قانونی در این مورد بود زیرا مسئولان بهزیستی این را شروع مسئله می دانستند و نگران گسترش آن بودند. اما محدودیت های شرعی و مصالح جامعه هم بود.
درانی: ممکن است حکمی به نظر بد بیاد اما راه حل آن ممنوعیت نیست. می توان برای آن محدودیت هایی در نظر گرفت. باید به دنبال راه حل بود. به عقیده من به این دلیل که ممکن است از موضوعی سواستفاده شود و تبعاتی داشته باشد نباید از آن منصرف شد یا مسکوت گذاشت.
بنابراین شما به اجبار بهزیستی این قانون را تصویب کردید چون 3 مورد ازدواج انجام شده بودُ اما برای 3 مورد که نمی توان حکم کلی داد؟
سعیدی: تا آنجایی که توانستیم آن را اصلاح کردیم چون همانطور که ابتدا گفتم اگر همان ماده 24 که ابتدا داده شده بود تصویب می شد بیشتر بر خلاف عرف بود.
کیا: در بحث شرعی کاملا درست است که نکاح با فرزند خوانده ممنوع نیست و امکان قانونی و شرعی وجود دارد. اما در قانون سال 53 که قانون حمایت از کودک و نوجوانان بود این مورد را به سکوت برگزار کرده و اصلا به آن اشاره نکرده است. در این سالها 3 مورد داشتیم که سرپرست با فرزند خوانده بدون حکم دادگاه ازدواج کردند. البته مثل اینکه مشکلاتی هم پیش آمده و روان شناسان مقالاتی هم نوشتند. اینکه مجلس در تصویب قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بدسرپرست تلاش کرده تردیدی ندارم چون کلیت آن خوب است. مثلا شرایط فرزند خواندگی را آسان کرده و نگاه مثبت دارد. اما دو ماده بحث برانگیز بین علما و حقوق دانان دارد و در عرف هم انتقاداتی شده است. یکی ماده 22 است که اسامی والدین حقیقی در صفحه اول شناسنامه کودکان فرزند خوانده درج شود. یعنی مشخص است که پدر و مادر واقعی او چه کسانی هستند و او فرزند خوانده است. در توضیح این موضوع نمایندگان اعلام کردند چون بعدا این کودک ممکن است والدین خود را نشناسد و با محارم خود ازدواج کنند، برای همین باید نام پدر و مادر او درج شود. در صورتیکه این مشکل را می توانستند در توضیحات حل کنند نه اینکه در صفحه اول بیاورند. همانطور که اعلام شد در دین ما بن بست وجود ندارد و فقه ما پویا است. در مورد تبصره ماده 27، ماده اولی که مجلس تصویب کرده بود خیلی خوب بود اما سوال من از نماینده ها این است که پیش بینی نمی کردند شورای نگهبان به آن ایراد می گیرد؟ چون شورای نگهبان به وظیفه قانونی خود عمل کرده و از نظر شرعی این ماده مشکل دارد. به نظرم باید مجلس در این مورد پافشاری می کرد و مجمع تشحیص مصلحت نظام وارد عمل می شد چون وظیفه او همین است.
درانی: سوال اینجاست که طرح این موضوع تنها برای حل مشکلات سازمان بهزیستی بوده است؟ یا فقط به این دلیل که سه مورد ازدواج با وجود ممنوعیت در قوانین قبلی انجام شده باید دست به اصلاح آن زد و سپس آن را به جامعه منتقل کرد؟آیا نمی شد آن را به صورت یک قانون متروک در آورد و در واقع به عنوان یک سوپاپ انطمینان از آن استفاده کرد؟ فقها محرمیت را از مجاری صحیح خود جایز می دانند و صرف فرزند خواندگی صرف بر محرمیت نیست. مقام معظم رهبری در این خصوص می فرمایند: "فرزند خوانده حکم فرزند ندارد و با مرد و زنی که او را بزرگ می کنند محرم نمی شود، مگر به وسیله رضاع با مراعات شرایط آن و یا ازدواج پس از رشد. قبل از بلوغ با اذن حاکم شرع و رعایت مصلحت طفل عقد موقت اشکال ندارد." آیت الله مکارم شیرازی هم اینگونه به سوال حکم محرمیت فرزند خوانده پاسخ می دهد: "در صورتیکه دختر باشد راه صحیح این است که با اجازه حاکم شرع او را برای پدر آن مرد عقد موقت کنند و در اینصورت به عنوان زن پدر بر آن مرد محرم می شود و اگر پسر باشد راهی جز شیر خوردن از خواهر زن یا مادر زن و مانند آن در سن قبل از دو سالگی ندارد."
یعنی بهزیستی پیش بینی می کند این ازدواج ها در جامعه ما افزایش پیدا کند که اصرار به تصویب قانونی در این زمینه دارد؟
سعیدی: این پیشنهاد از سوی نهادهای حمایتی مانند بهزیستی داده شد چون با این موضوع مشکل دارند. پیشنهاددهنگان این طرح عنوان می کردند که اگر این موضوع قانونی نشود در آینده جامعه دچار مشکل می شود. البته یک راه حل هم این بود که به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود که باز هم پیشنهاد دهنگان طرح موافق نبودند چون روند تصویب این طرح طولانی می شد و بهزیستی تصمیم دارد با این طرح شرایط فرزند خواندگی را آسان کند تا 22 هزار کودک بی سرپرست زودتر تعیین تکلیف شوند. به هرحال جامعه ما در حال گذر است و بسیاری از مسائل که در گذشته ناپسند بود امروز به صورت عرف درآمده مانند همین که برخی فرزندان پدر و مادرشان را در خانه سالمندان می گذارند. از کجا معلوم که این سه مورد گسترش پیدا نکند. از طرفی ما این 3 مورد را می دانیم چون رسمی شده اما بخش زیادی از مشکلات ما به خاطر آسیب های پنهان است، بنابراین احتمالا موارد پنهانی آن هم وجود دارد. دیدگاه بهزیستی این بود که اگر مسکوت بماند در آینده مشکل زا می شود. ما ممنوعیت آن را اعلام کردیم که شورای نگهبان مخالفت کرد. بنابراین مجلس با توجه به نظر کارشناسان اعلام کرد دادگاه صالحه تشخیص دهد که به مصلحت طفل است. در خود کمیسیون هم برخی نمایندگان موافق حذف ماده هستند اما مشکل حل نمی شود و همچنان باقی می ماند.
کیا: اینکه بهزیستی منتظر و خواستار تعیین تکلیف بود از نظر من قابل قبول نیست. البته کلیت قانون خوب است و مشکلی ندارد. این موضوع در رسانه های غربی خیلی بد مطرح شد و برای کشور ما هزینه ساز شد. به نظر من اگر به مجمع تشخیص مصلحت نظام می رفت خیلی بهتر بود. ما 39 سال در این مورد سکوت کردیم حالا می توانستیم چند وقت دیگر هم صبر کنیم تا مجمع نظر بدهد و مشکلی پیش نمی آمد. افراد مجمع تشخیص مصلحت نظام در جامعه هستند و حساسیت ها را می شناسند و می توانستند به این طرح اولویت بدهند. چون وظیفه مجمع همین است. عقل در اسلام جزو ادله اثبات است و این از افتخارات اسلام است. عقل در کنار قرآن، سنت و اجماع قرار می گیرد. مجمع هم به خاطر مصالح کشور شکل گرفت، می توانستیم از احکام ثانویه استفاده کنیم و بگوییم که با توجه به شرایط جامعه این قانون فعلا به صلاح نیست. این بهتر بود تا اینکه دادگاه را اضافه کنید.
درانی: عقد ولایی سن حضانت و بلوغ ندارد. یک نوزاد را هم می توان عقد ولایی کرد. اشراف به مصالح تا یک سنی بر عهده ولی است و از یک سنی به بعد فرزند خودش باید تصمیم بگیرد. ما 18 سال را سن قانونی و رشد می دانیم. در عقد ولایی فسادی وجود ندارد و ازدواج بالای 13 سال است مگر به مصلحت دادگاه که زیر این سن باشد. ملازمه عقل و شرع در دین ما وجود دارد. اما نکته مهم این است که دین ملاحظه عرف را هم دارد. برخی مسائل در زمان پیامبر هم عرف بود اما ایشان آنها را تغییر نداد بلکه اصلاح کرد. بنابراین دین ما عقلانی است اما مصالح و عرف را هم در نظر می گیرد. باید علما و بزرگان وارد بحث علمی شوند چون نگاه جامعه ما نگاه احساسی است و نمی تواند اینگونه موضوع را بررسی کرد. ورود این مباحث به عرصه عمومی جامعه به نظر من ایراد دارد. مگر همه از همه قوانین اطلاع دارند؟ چه لزومی داشت که رسانه ای شود؟
در یک جمع بندی به نظر شما الان باید چه تدبیری برای این موضوع داشت؟
درانی: اصل فرزند خواندگی برای حمایت از کودکان بی سرپست است و حمایت از خانواده هایی که فرزند ندارند تا از هم پاشیده نشوند. در فرزند خواندگی یک رابطه عمیق ایجاد می شود و گاهی مانند پدر و مادر واقعی برای کودک هستند. حالا نباید برای این خانواده مشکل روحی و روانی ایجاد کرد. باید روی این قانون اصلاحاتی انجام شود هرچند که از نظر شرعی مشکل ندارد. به نظر من در موارد خاص این ازدواج انجام می شود ونباید به صورت قانون درآید تا از آن سودجویی شود. یعنی محدودیت هایی ایجاد کرد.
کیا: من با طرح اولیه مجلس که ممنوعیت را ایجاد کرده بود بسیار موافق بودم. الان عرف اصلا این موضوع را نمی پذیرد. وقتی خانواده ای سرپرستی کودکی را قبول می کنند نباید نگاه آنها را مخدوش کرد. اگر این تبصره تصویب شود به نظرم چون با عرف همخوانی ندارد به صورت قانون متروک تبدیل می شود. یعنی کسی به آن توجه نمی کند. مثل قانون منع استفاده از تجهیزات ماهواره که 90 درصد افراد جامعه به آن توجهی نمی کنند.
سعیدی: ماده اولیه ممنوع نبود و ما در مجلس آن را ممنوع کرده بودیم.چون نگاه ما همین بود. اما نمی توان به خاطر یک ماده آن را به مجمع فرستاد. سرانجام ما دادگاه صالحه را اضافه کردیم برای جلب نظرشورای نگهبان اما الان با عرف و مردم مشکل داریم.
خبرآنلاین
1393/1/6
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
عرف ازدواج با فرزند خوانده را نمی پذیرد/ 3 سرپرست با فرزند خوانده خود ازدواج کردند
عرف ازدواج با فرزند خوانده را نمی پذیرد 3 سرپرست با فرزند خوانده خود ازدواج کردند جامعه > آسیبها - ازدواج با فرزند خوانده موضوعی بود که سال گذشته سرو صداهای فراوانی به همراه داشت زهرا تالانی سال گذشته در ماده 27 قانون حمایت از کودکان بی سرپرست آورده شد که ازدواج فازدواج سرپرست با فرزندخوانده از نگاه یک نماینده روحانی مجلس
چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۲۶ نماینده مردم میاندوآب گفت قانون ازدواج سرپرست با فرزندخوانده اگرچه از منظر بخشی از افکار عمومی و همچنین عاطفه انسانی مورد تایید نباشد ولی حالا که با همکاری همفکری و مشارکت نخبگان حقوقی و فنی به تصویب رسیده است برای همه لازمالاجراست حجتالاسلاازدواج سرپرست با فرزندخوانده از نگاه یک نماینده
ازدواج سرپرست با فرزندخوانده از نگاه یک نمایندهتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳ ۳۷ نماینده نماینده مردم میاندوآب گفت قانون ازدواج سرپرست با فرزندخوانده اگرچه از منظر بخشی از افکار عمومی و همچنین عاطفه انسانی مورد تایید نباشد ولی حالا که با همکاری همفکری و مشارکتمعاون رئیسجمهور: قانون ازدواج فرزندخوانده به ضرر کودکان است/ اشتغال زنان از سر نیاز است
معاون رئیسجمهور قانون ازدواج فرزندخوانده به ضرر کودکان است اشتغال زنان از سر نیاز است جامعه > خانواده - فارس نوشت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت افزایش مرخصی زایمان یکی از قوانینی است که با نگاه به افزایش جمعیت به تصویب رسید و ما تابع و مجری قانون هنجابت: مجلس برای جلوگیری از تضییع حقوق فرزندخواندگان قانون ازدواج سرپرست را تصویب کرد
جمعه ۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۹ یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت مجلس شورای اسلامی برای جلوگیری از تضییع حقوق فرزندخواندگان ازدواج سرپرستان را مشروط به اجازه دادگاه کرد و دادگاه یقینا شرایط سنی و ویژگیهای جسمی روحی و روانی فرزند خوانده را مدنظر قرار میدهد حسین نجابت در گفتوقانون ازدواج فرزندخوانده به ضرر کودکان است/ اشتغال زنان از سر نیاز است
قانون ازدواج فرزندخوانده به ضرر کودکان است اشتغال زنان از سر نیاز است معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت افزایش مرخصی زایمان یکی از قوانینی است که با نگاه به افزایش جمعیت به تصویب رسید و ما تابع و مجری قانون هستیم هرچند افزایش مرخصی زایمان با دیدگاههای من انطباق ندارسرپرست فرمانداری جیرفت: روزانه 11 هزار خودرو وارد جیرفت میشود
سرپرست فرمانداری جیرفت روزانه 11 هزار خودرو وارد جیرفت میشودسرپرست فرمانداری شهرستان جیرفت گفت طبق آمارهای موجود روزانه بیش از ۱۱ هزار خودرو وارد جیرفت میشود ● گزارش تصويري مرتبط------------------------------- به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت احمد امینیروش ظهر امروز دررئیس سازمان بهزیستی کشور خبر داد اجرای طرح آتیه ویژه فرزندان بیسرپرست از اردیبهشت
رئیس سازمان بهزیستی کشور خبر داداجرای طرح آتیه ویژه فرزندان بیسرپرست از اردیبهشترئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای طرح آتیه ویژه فرزندان بیسرپرست از اردیبهشت ماه خبر داد به گزارش خبرنگاز اجتماعی فارس صبح امروز حجتالاسلام روحانی رئیسجمهور به همراه علی ربیعی وزیر تعاون کار و ررئیس مرکز مدیریت فوریتهای پزشکی آذربایجان غربی: خانوادهها مراقب آتشبازی فرزندان خود باشند
رئیس مرکز مدیریت فوریتهای پزشکی آذربایجان غربی خانوادهها مراقب آتشبازی فرزندان خود باشندرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان غربی آمار مصدومین مرد را در مراسم چهارشنبه سوری سال 91 3 5 برابر مصدومین زن عنوان کرد و گفت 31 درصد آسیب دیدگان دانشآموز بودهاند و خانسرپرست فرمانداری رفسنجان: پلیسراه رفسنجان نیازمند 10 خودروی خدمت است
سرپرست فرمانداری رفسنجان پلیسراه رفسنجان نیازمند 10 خودروی خدمت استسرپرست فرمانداری رفسنجان گفت به منظور کنترل جادهها و گشت نامحسوس نیروی انتظامی به 10 دستگاه خودروی سواری در ایام نوروز نیاز دارد به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان علی محمدیبهجت ظهر امروز در جلسه شورای اداریآیتالله خزعلی در برنامه شناسنامه: امام(ره) به منتظری گفت قعر جهنم را برای خود مهیا نکن/ موسوی و کروبی عامل تو
آیتالله خزعلی در برنامه شناسنامه امام ره به منتظری گفت قعر جهنم را برای خود مهیا نکن موسوی و کروبی عامل توهین به امام حسین ع بودند برخی با عملکرد غلط فرزندانشان برخورد نکردندخزعلی ادامه داد سال 88 عکس امام ره را پاره کردند و به امام حسین ع توهین کردند این کارها را میرحسسرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز: محققان پروژههای خود را محصولمحور طراحی کنند
سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز محققان پروژههای خود را محصولمحور طراحی کنندسرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت تاکید ما بر این است که اساتید و محققان این دانشگاه تحقیقات و پروژههای خود را به گونهای طراحی کنند که محصولمحور و کارمدیرکل بهزیستی کرمان: 200 زوج در نوبت دریافت فرزندخوانده کرمانی هستند
مدیرکل بهزیستی کرمان 200 زوج در نوبت دریافت فرزندخوانده کرمانی هستندمدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه 200 زوج در نوبت دریافت فرزندخوانده کرمانی هستند گفت بهزیستی استان کرمان از 2 هزار و 800 کودک بدسرپرست و بیسرپرست حمایت میکند به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان رضا عباسسرپرست کمیته امداد شهرستان خدابنده خبر داد پرداخت 117 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان خدابندهای
سرپرست کمیته امداد شهرستان خدابنده خبر دادپرداخت 117 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان خدابندهایسرپرست کمیته امداد شهرستان خدابنده از پرداخت 117 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان خدابندهای خبر داد غدیر خلجی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت فراهمسازی شرایطزنی که با خودروی خود و به همراه فرزندانش قصد داشت با سرعت وارد دریا شود! +عکس
زنی که با خودروی خود و به همراه فرزندانش قصد داشت با سرعت وارد دریا شود عکس پلیس ایالت فلوریدا طی اقدامی شجاعانه توانست در آخرین لحظات یک زن آمریکایی با سه کودک خردسالش را از مرگ حتمی نجات دهد پلیس ایالت فلوریدا طی اقدامی شجاعانه توانست در آخرین لحظات یک زن آمریکایی با سه کوپای درددلهای دوبلوری که خود را فرزند ناتنی صداوسیما میداند
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۲۶ ما اولاد ناتنی سازمان صدا و سیما هستیم دوبله ایران به تنوری تبدیل شده که شاطر ایستاده و نانها را برشته و خمیر شده از تنور درمیآورد چندین بار به ضرغامی نامه دادم اما بیمارستان رجایی کشتارگاه دوم است به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادخانواده ها برای تربیت اسلامی فرزندان خود تلاش کنند
خانواده ها برای تربیت اسلامی فرزندان خود تلاش کنند زنجان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت خانواده ها برای تربیت اسلامی فرزندان خود تلاش کنند حجت الاسلام علی خاتمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود نخستین قدم را در تربیت اسلامی والدین بر-