واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نواز شریف و جان کری درباره خروج نظامیان خارجی از افغانستان گفت وگو کردند اسلام آباد - ایرنا - ˈمحمد نواز شریفˈ نخست وزیر پاکستان و جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه اجلاس امنیت هسته ای در شهر ˈلاههˈ دیدار و درباره روابط دوجانبه، مسائل بین المللی بویژه خروج نیروهای خارجی از افغانستان بحث و تبادل نظر کردند.
به گزارش ایرنا، رسانه های دولتی پاکستان دوشنبه شب گزارش دادند: نواز شریف پس از نشست با جان کری در حاشیه اجلاس امنیت هسته ای در گفت وگو با خبرنگاران افزود که پاکستان با چالش های مختلفی روبرو بوده و دولت وی از هیچ تلاشی برای رفع این مشکلات و پایان دادن به چالش ها دریغ نمی کند.
وی با اشاره به سپری شدن 9 ماه از فعالیت دولت حزب مسلم لیگ شاخه نواز (حزب حاکم فعلی پاکستان) گفت:اسلام آباد گفت وگوهای سازنده ای در این مدت با مقام های آمریکایی داشته است.
نخست وزیر پاکستان با اشاره به دیدار سال گذشته خود با ˈباراک اوباماˈ رییس جمهوری آمریکا در واشنگتن خاطر نشان کرد: دولت های پاکستان و آمریکا در حال حاضر بدنبال اجرای آنچه تا امروز مورد گفت وگو و توافق دو طرف قرار گرفته است، می باشند.
وی در خصوص اقدام دولت اسلام آباد بمنظور پیشبرد گفت وگوهای صلح با شبه نظامیان طالبان پاکستان موسوم به (تی تی پی) تاکید کرد: دولت پاکستان مذاکرات صلح را با صداقت آغاز کرده و هم اکنون این روند وارد مرحله جدید و مهم برای گفت گوهای مستقیم میان دولت و شبه نظامیان شده است.
نواز شریف افزود که مذاکره های مستقیم میان دولت اسلام آباد و شبه نظامیان طالبان روز سه شنبه در منطقه قبیله ای ˈوزیرستان شمالیˈ (در شمال غرب پاکستان) برگزار می شود.
وی همچنین از اقدامات دولت آمریکا در توقف حملات هواپیماهای بدون سرنشین به مناطق قبایلی پاکستان با توجه به مذاکره میان دولت اسلام آباد و طالبان استقبال کرد.
دولت پاکستان همواره حملات موشکی پهپادهای جاسوسی آمریکا را محکوم کرده و این حملات را باعث تجاوز به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی پاکستان عنوان کرده است.
وزیر امور خارجه آمریکا نیز در دیدار با نخست وزیر پاکستان با اشاره به منافع مشترک اسلام آباد و واشنگتن گفت: دو کشور تلاش مشترکی در جهت مبارزه با افراط گرایی، تروریسم، مقابله با چالش های جهانی انرژی، فراهم کردن رفاه برای مردم و پرداختن به موضوع امنیت هسته ای دارند.
جان کری افزود: گروه های کاری پاکستان و آمریکا اقدامات مشترکی در زمینه امنیت، ثبات راهبردی و منع گسترش سلاح ها داشته و فعالیت های آنان بویژه در بخش های امنیت هسته ای و رفع سایر چالش ها متمرکز می باشد.
وی تاکید کرد: آمریکا اقدامات دولت پاکستان در خصوص امنیت هسته ای را اطمینان بخش دانسته و اذعان می کند که اسلام آباد در این زمینه فعالیت های زیادی انجام داده است.
وزیر امور خارجه آمریکا خاطر نشان کرد: اسلام آباد و واشنگتن مسائل و همکاری های مشترکی در زمینه مبارزه با تروریسم و افغانستان دارند.
نواز شریف در نشست افتتاحیه اجلاس امنیت هسته ای همچنین با ˈباراک اوباماˈ رییس جمهوری آمریکا، ˈعبدالله گلˈ رییس جمهوی ترکیه و روسای جمهوری چین و فرانسه نیز دیدارهای غیر رسمی انجام داد.
آساق**ا.ر**1095 ** 1917
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]