واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
طرح های گردشگری دریایی در سواحل استان بوشهر توسعه می یابد بوشهر - ایرنا - رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفرهای کشور گفت: استان بوشهر با سواحل خلیج فارس قابلیت توسعه برنامه های گردشگری دریایی را دارد و در اولویت سیاست های این ستاد است.
مرتضی رحمانی موحد روز دوشنبه در بررسی وضعیت اقامت گردشگران در دیلم ازتوابع این استان افزود: شهرستان دیلم به واسطه موقعیت جغرافیایی، ظرفیت های دریا و خشکی و اتصال به استان های اطراف زمینه توسعه گردشگری دریایی را دارد.
وی اظهار کرد: بندر دیلم بواسطه ساحل زیبا و هوای مناسب در فصل های زمستان و بهار، مردم خونگرم هموطنان زیادی را به خود جذب کرده که باید برای این ظرفیت ها برنامه ریزی و سرمایه گذاری کرد.
رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفرهای کشور از حمایت از سرمایه گذاران در بخش گردشگری دریایی خبرداد گفت: دیلم با ساحل زیبا و موقعیت گردشگری دریایی می تواند قطب گردشگری دریایی قلمداد شود و برای این مهم باید طرح های مطالعاتی آن اجرا و تدوین شود.
رحمانی موحد با اشاره به اینکه ستاد هماهنگی خدمات سفر آمادگی هرگونه کمک برای جذب سرمایه گذار را دارد، افزود: نظم و امنیت در اقامتگاه گردشگران شهرستان دیلم بگونه ای است که هیچ مشکلی برای مسافران نوروزی درپی نداشته است.
استاندار بوشهر نیز گفت: وجود صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در شهرستان دیلم باعث شده این شهرستان بعنوان یکی از مناطق مهم و استراتژیک شناخته شود.
مصطفی سالاری افزود: ساحل و ماسه های نرم و یک دست شهرستان دیلم همه ساله مسافران و گردشگران زیادی را از سراسر کشور به این منطقه می کشاند.
وی یادآوری کرد: بازارچه کالاهای تجاری از دیگر جاذبه های گردشگری و قابل سرمایه گذاری شهرستان دیلم است.
سالاری با اشاره به اماکن تاریخی و مذهبی شهرستان دیلم اظهار کرد: برای دسترسی به برخی ازآثار تاریخی این شهرستان از جمله بندرتاریخی حماد لازم است به یکی از مطالبات پژوهشگران که دسترسی به این بندر است توجه شود و جاده این طرح به طول 3.5 کیلومتر اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه طرح های گردشگری دریایی در اولویت برنامه های گردشگری استان بوشهر قرار دارد، گفت: بندر دیلم با ظرفیت های ویژه در این بخش و همجواری با سه استان کشور لازم است طرح گردشگری دریایی در اولویت برنامه های این شهر قرار گیرد.
فرماندار شهرستان دیلم نیز گفت: در پنج روز گذشته 610 هزار گردشگر وارد بندر دیلم شده و ازساحل زیبای خلیج فارس، بازارچه تجاری و آثار باستانی این بندر تاریخی دیدن کرده اند.
قاسم قایدی با بیان اینکه در شبانه روز 150 تا 200 هزار نفر وارد بندر دیلم می شوند، اظهار کرد: شهرستان دیلم در شمالی ترین نقطه استان بوشهر قابلیت ها و ظرفیت های بسیار مناسبی در بخش های مختلف ساحل، جنگل، بازار تجاری و آثار باستانی را در خودجای داده است.
وی گفت: وسعت ساحل زییای دیلم و ماسه های نرم آن سبب شده مسافران نوروزی همه ساله با خودروهای خود تا کنار آب رفته و از نزدیک از دریا و هوای بهاری لذت ببرند و به قایق سواری، اسب سواری، موتورسواری و ماشین سواری روی ماسه های نرم ساحلی بپردازند.
فرماندار دیلم گفت: 250 تخته چادر گروهی، 24 کانکس و 200 کلاس درس و محوطه های ادارات برای نصب چادر و اسکان مهیا شده که گرشگران درآن سکونت دارند.
قائدی به طول 60 کیلومتری ساحل دیلم اشاره کرد و افزود: در این ساحل زیبا برای استفاده بهینه گردشگران از آن لازم است مرکز گردشگری به وسعت 40 هکتار راه اندازی شود که برای اجرای آن 600 میلیارد ریال اعتبار و سرمایه گذاری نیاز است.
وی یادآوری کرد: برای راه اندازی پلاژ بانوان، هتل، رستوران و مرکز تجاری در ساحل دیلم 200 میلیاردرریال اعتبار نیاز است.
فرماندار دیلم با اشاره به اجرای کمربندی گردشگری در این شهرستان گفت: اجرای این طرح پنج کیلومتری ساحل بندر دیلم را به محور خروجی و ورودی دیلم متصل می کند.
629/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]