واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آموزش عالی در سالی که گذشت
آغاز بهاری دانشگاهها با هیاهوی انتخاباتی دانشجویان
خرداد سال گذشته زمان برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود و همین مسئله هیاهوی بی نظیری را از آغاز سال تا پایان بهار بر دانشگاههای کشور حاکم کرد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خرداد سال 92 سبب شده بود تا از آغاز سال تا پایان بهار هیاهوی بی نظیر انتخابات در فضای دانشگاهها حاکم شود. دانشگاههای کشور با دعوت از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری خواستار ارائه برنامههای کاندیداها در دانشگاهها شده و دانشجویان نیز با حضور در جلسات کاندیداها به طرح پرسشهای خود می پرداختند. نصب پوسترهای کاندیداها در دانشگاهها و برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی در این رابطه نیز از دیگر برنامههای دانشگاهها پیرامون انتخابات بود.
هیاهوی انتخابات در دانشگاهها به حدی بود که وزارت علوم تشخیص داد تا زمان برگزاری امتحانات دانشگاهها را نیز زودتر اعلام کند تا دانشجویان پس از امتحانات با فراغت از درس به امور انتخاباتی بپردازند. هر چند برخی دانشجویان به این امر اعتراض داشتند و برگزاری زودهنگام امتحانات را دلیلی بر کاهش هیجان دانشجویان در آستانه انتخابات میدانستند ولی مسئولان وزارت علوم اعلام کردند که دانشجویان با برگزاری زودهنگام امتحانات میتوانند در فراغت بیشتری به امور انتخابات بپردازند. * اردیبهشت 92؛ بازگشت دکتر عطاردی به کشور در هیاهوی انتخابات در دانشگاهها خبری خوش جامعه علمی کشور را نیز فرا گرفت. دکتر مجتبی عطاردی استاد نیتروالکترونیک دانشگاه صنعتی شریف که حدود یکسال و نیم گذشته به کشور آمریکا سفر کرده بود و در آنجا به جرم حمل تجهیزات آزمایشگاهی بازداشت شده بود، تبرئه شد و صبح روز هفتم اردیبهشت سال 92 در میان استقبال خانواده، اعضای هیات علمی دانشگاه شریف، معاون پژوهشی وزارت علوم و جمعی از دانشجویان دانشگاه به کشور بازگشت. دکتر عطاردی استاد برجسته فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی شریف علاوه بر تولید علمی و تربیت دانشجویان تخصیلات تکمیلی از کسانی بود که علم را در عمل به کار گرفت و در این زمینه نیز از تواناییهای داخل و خارج از کشور استفاده کرد.
عطاردی در حوزه کاربردی ید طولایی داشت و کارآفرین بود و به دنبال میزنشینی و تاسیس شرکت این حرف ها نبود. به گفته کارشناسان، آزادی دکتر عطاردی نشان داد که اتهاماتی که به وی وارد کردهاند، اتهامات واهی بود و مورد پسند جامعه بشریت قرار نگرفت. * هفته آموزش با عنوان «آموزش، فرهنگ و اخلاق حرفهای» هفته آموزش سال 92 در اولین روز با عنوان «آموزش، فرهنگ و اخلاق حرفهای» نامگذاری شد که دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، ویژه برنامههای خود را متناسب با این نامگذاری برگزار کردند. مراسم نمادین گشایش هفته آموزش سال 92 با برپایی همایشی به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی، با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، مدیران کل و دست اندرکاران حوزه آموزشی این وزارتخانه و مهمانانی از دیگر دانشگاهها برگزار شد. روزهای دوم تا ششم هفته آموزش سال 92 نیز از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت ماه 92 به ترتیب، «آموزش، کیفیت و چالش ها»، «آموزش، شاگرد پروری»، «آموزش، اعتلا و ارتقای جامعه و شهروندان»، «آموزش، بنیان پژوهش» و «آموزش، روش، محتوا و برنامه» نام گرفتند. بازخوانی و بازبینی تحولات در عرصه آموزش، گرامیداشت سرآمدان عرصه آموزش و استادان دانشگاه، حفظ پیوستار آموزش به صورت عام از آموزش و پرورش و مهارتهای عمومی تا سطح آموزش عالی و تعامل بیشتر در عرصههای آموزشی با فرهنگستانها از دیگر اهداف اصلی برپایی هفته آموزش در کشور بود. در هفته آموزش سند گروه برنامه ریزی اقیانوس شناسی و علوم دریایی رونمایی و همایش بازنگری سرفصلها و محتواهای درسی دانشگاهها برگزار شد. * خرداد و روزهای هیجانی انتخابات و کنکور خرداد هر سال برای دانشجویان روزهایی پر از هیجان را به همراه دارد زیرا خرداد ماه امتحانات است و در سال 92 که امتحانات زودتر از موعد برگزار شد دانشجویان در بحبوحه انتخابات قرار داشتند و به حضوری پرشور در انتخابات ریاست جمهوری میاندیشیدند. همین کار را هم انجام دادند و در روز 22 خرداد سال 92 با حضور در پای صندوقهای رای برای انتخابات یازدهمین رئیس جمهور کشورمان حماسه آفریدند.
از سویی پشت کنکوریها نیز روزهای خرداد را روزهای آخر برای مرور درسها میدانند و خرداد برای آنها نیز هیجان بسیاری داشت. به طور کلی میتوان گفت بهار سال 92 تحتالشعاع انتخابات ریاست جمهوری قرار داشت تا دانشگاهیان نیز همپای مردم کشورمان حماسهای سیاسی بیافرینند. انتهای پیام/
93/01/03 - 11:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]