محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843143193
كار مفيد در ايران به 45 دقيقه در روز رسيده است!
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: كار مفيد در ايران به 45 دقيقه در روز رسيده است!
پريسا هاشمی
کد خبر: ۳۸۷۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷ - 19 March 2014
گفته ميشود 60 درصد مردم از شغل خود راضي نيستند يا آينده روشن شغلي براي خود نميبينند. اين در حالي است كه با وجود بيكاري، آنها مجبورند با هر شرايطي به ادامه فعاليت بپردازند. اين در حالي است كه نتايج جديدترين بررسيهاي كارشناسان نشان ميدهد كه نارضايتي شغلي باعث شده تا ميزان كارمفيد يك فرد در روز به 45 دقيقه برسد آن هم در شرايطي كه طبق آخرين اعلام سازمان ملل بيكاري به يكي از بحرانهاي بزرگ اجتماعي در تمام دنيا تبديل شده است كه ايران نيز از اين قاعده مستثنا نيست. با افزايش 20 درصدي سرقتهاي خرد، نابسامانيهاي اجتماعي و از همه مهمتر پيري جمعيت كه مقام معظم رهبري نيز نسبت به اين بحران چندي پيش به مسئولان هشدار داده بودند؛ مسئولان دولتي را بر آن داشت كه درصدد رفع بيكاري جوانان برآيند.
اين در حالي است كه كارشناسان معتقدند بيكاري سبب عدم استقبال جوانان از ازدواج شده است و با حل مشكل بيكاري درصد زيادي از مشكلات جوانان حل خواهد شد. در اين ميان مسئلهاي كه به آن اهميت داده نشده رضايت از شغل و كار است. بررسيها نشان ميدهد، عدم رضايتمندي از شغل و عدم امنيت شغلي اميد به آينده را نيز كاهش ميدهد. نبايد از ياد ببريم كه اعتياد، فساد، سرقتهاي خرد و كلان، كلاهبرداريها و... آسيبهاي اجتماعي هستند كه بيشتر براثر فقر به وجود ميآيند. به گزارش مرکز آمار ایران، متقاضيان كار يا همان بيكاران در پاییز امسال به 2.4 میلیون نفر بوده است.
دكتر سيدحسن موسويچلك رئيس انجمن مددكاري ايران در اين مورد به تهران امروز ميگويد: ما ايرانيها معمولا عادت كرديم كه از شغلمان ناراضي باشيم. اما مواردي هم ممكن است محل كار خوب باشد اما فرد نتواند متناسب با توانايي حق و حقوق بگيرد، يا ارتقا پيدا نكند، حتي افرادي هستند كه سخت كار ميكند و كسي آن را نميبيند. اين امكان هم وجود دارد هم كار خوب باشد هم مزاياي اما بالا دستي اين فرد مدير شايستهاي نباشد.
يك دوم وظيفه اشتغالزايي ميكنيم
نايبرئيس اول كميسيون آموزش و تحقيقات نيز به تهران امروز ميگويد: يكي از بحرانهايي كه دامن جامعه ما را گرفته و در سالهاي آينده همچنان در كشورمان به صورت جدي مطرح خواهد بود بحران بيكاري است. اين بيكاري ميتواند خودش سرمنشا بسياري از كمبودها، فقر و مفاسد و بسياري از مباحث منفي را در كشور دامن بزند متاسفانه كنترل و هدايت نشده و با توجه به اينكه اقتصاد ايران در نرخ 5 درصدي حركت ميكند بايد توان ايجاد اشتغال براي حدود يك ميليون جوان در هر سال جهت ورود به كار را فراهم كند. اما از اين مقدار يك ميليون، سالانه نيم ميليون جذب بازار كار ميكنيم و مابقي عملا كساني هستند كه به خيل بيكاران اضافه خواهند شد و جالب اين است كه در اين مقوله تعداد بيكاراني كه فارغالتحصيل مراكز آموزش عالي هستند به مراتب از افراد كمسواد بيشتر است. تا به حال فكري براي فارغالتحصيلان نكرديم و تمام تلاشمان اين بود كه زمينه لازم براي تحصيل جوانان را فراهم كنيم ، امروز در كنار بحث تحصيل بايد نگاهي هم به دوران بعد از فارغالتحصيلي كنيم.
جواد هروي با اشاره به اينكه جاي تاسف دارد بيشتر بيكاران ما كساني هستند كه دورههاي آكادميك را طي كردند و با توجه به توقعي كه برايشان پيش آمده جذب بازار كار نميشوند، ادامه ميدهد: بازار كار هم كساني را ميپذيرد كه بدون اين تحصيلات با اندك تجربه كاري امكان حضور در بازار را دارند. اين مقوله نشان ميدهد كه در بحث آموزش عالي نتوانستيم از اول تا آخر كار را طي كنيم. ابتداي كار در بحث پذيرش دانشجو به شدت رقابتهاي جدي در كشور وجود دارد. ايجاد دانشگاههاي جديد و بخش خصوصي، علمي و كاربردي، بينالملل و شبانه توسعه كمي دانشگاه با هدف مدركگرايي دشمن جان ما شده و خواهد بود.
به گفته اين نماينده مجلس راهي كه به نظر ما در مجلس آمد اين بود كه در جلساتي منظمي كه با حضور معاونان آموزش و پرورش، وزير بهداشت و علوم و آموزشي و... ميگذاريم و در آنجا زمينه لازم جهت توقف كمي دانشگاهها را پيگيري ميكنيم و در كنار آن بهدنبال اين هستيم كه بتوانيم رشتهها و دانشگاههايي كه نگاه مهارتي دارند را تقويت كنيم.
بسياري از دانشجويان فارغالتحصيل به دليل آنكه در ساختارهاي نظري تحصيلكردهاند امكان اتصال آنها به بازار كار نيست. چرا كه آنچه خواندند آنچه عمل كنند مطابقت ندارد و اين نشان ميدهد عدم سنخيت دانشگاهها با بازار كار مانع از جذب دانشآموختگان ميشود. بخشي كه در اقتصاد مقاومتي مطرح است، اقتصادي بر پايه برنامه براي اين است كه علمآموزي و دانش بهگونهاي باشد كه بتواند بنيان اقتصادي را در دست خود داشته باشد.
اقتصاد ما بايد مبتني بر زمينههاي علمي، تجاريسازي آثار، اختراعات و خلاقيتهاي نسل جوان باشد. با توجه به شرايطي كه وجود دارد، امكان اين كار براي ما ميسر نيست. توقف كمي دانشگاهها و تقويت كيفيت آنها در اين زمينه مطرح است. يعني فارغالتحصيل زماني كه از دانشگاه خارج ميشود منطبق با خواسته و نياز جامعه به سرعت جذب بازار كار بشود. چيزي كه امروز متاسفانه اصلا وجود ندارد. سنخيت تحصيلات آكادميك و نياز بازاركار باعث شده كه قشر عظيمي از فارغالتحصيلان ما در بازار كار سرگردان باشند.
مدركهاي قاب شده بر ديوار
كنكور... امتحاني كه دانشآموزان با شنيدن اسمش دچار دلهره و نگراني ميشوند. دانشآموزان دو سه سال آخر تحصيل خود را با استرس كنكور سر ميكنند. سعي ميكنند به دانشگاه بروند و تحصيلات عالي كسب كنند. اما اين تحصيلات برحسب رتبهاي است كه در كنكور به دست ميآورند. نميتوانند هر رشتهاي را كه دوست دارند ادامه بدهند. محمد در دانشگاه رشته روانشناسي خوانده و فكر ميكرده كه يك روانپزشك خواهد شد ولي فروشندگي يك مانتوفروشي نصيبش شده است. ميگويد درسش بد نبوده و با معدل 18 ديپلم گرفته اما در كنكور آنطور كه دوست داشته موفق نبوده است. او براي اينكه از ماراتن قاب كردن مدرك جا نماند به دانشگاه رفته است.
دكتر چلك با اشاره به اينكه يكي از اولويتهاي اصلي در سياستهاي آموزشي در نظر داشتن شرايط براي جذب افراد فارغالتحصيل در محيطهاي كاري است، ميافزايد: به همين دليل نيازسنجي آموزشي متناسب با نيازسنجي مشاغل مورد نياز به عبارت ديگر آمايش حوزه آموزش بايد متناسب با آمايش حوزه اشتغال باشد. اما به دليل اينكه ما مراكز آموزشي مختلف (آزاد، وزارت بهداشت، علوم، علميكاربردي، پيام نور، آموزش عالي آزاد در اين حوزه فعال شدند طبيعتا اين تعهد مراكز آموزشي بدون داشتن چشمانداز لازم براي حوزه اشتغال باعث شد كه تناسب بين آموزش و رشتههاي دانشگاهي جذب شده و فرصتهاي موجود اشتغال نباشد.
تخصص هم فايدهاي ندارد
وزير بهداشت هم از روي آوردن 15 هزار پزشك به شغلهاي ديگري غير از پزشكي،همچون دلالي خبر ميدهد. رشتههاي خوبي كه همه براي قبول شدن در آن سر و دست ميشكنند هم نميتواند برخي را راضي نگه دارد. رشتههاي تخصصي پزشكي و مهندسي كه بسياري از پدر و مادرها فرزندانشان را براي قبولي در آن تحت فشار قرار ميدهند. اما روح برخي با اين رشتهها جور در نميآيد.
«مژگان .ر» مدير يك بخش هماتولوژي آزمايشگاه يك بيمارستان است. او بعد از 12 سال كار و با داشتن فوق ليسانس ميگويد ميخواهد كارش را رها كند. او ميگويد: وقتي كه ميخواستم وارد دانشگاه شوم خيلي سعي كردم كه در رشته پزشكي قبول شوم. خيلي تلاش كردم و علوم آزمايشگاه دانشگاه ايران قبول شدم. ولي وقتي وارد كار شدم شور و شوق زيادي داشتم ولي حالا اصلا كارم را دوست ندارم چون يكنواخت است. رفتم و دو سال رشته طراحي لباس خواندم و حالا دوست دارم در اين كار فعاليت كنم.
«مسعود.د» در حال حاضر مديرداخلي يكي از رستورانهاي بزرگ است. او مهندس عمران بوده و به دليل آن كه پروژههاي بزرگ عمراني زياد نبودند و پرداخت به موقع حقوق را هم نداشتند چند دوره هتلداري، كافيشاپ و آشپزي درجه يك و دو سازمان فني و حرفهاي را گذرانده و به رستورانداري مشغول شده. او حالا از كار خود راضي است. ولي چند درصد جوانان توانايي تغيير شغل را دارند؟ چند درصد آنها توانايي پرداخت هزينه كلاسهاي فوقبرنامه را دارند؟
دكتر موسويچلك با بيان اينكه ممكن است فقط دانشگاه رفتن براي فرد و خانوادهاش مهم است، ميگويد: نوجوانان زمان كنكور يك رشته را انتخاب ميكنند ولي به اين توجه نميكنيم كه آيا به آن رشته علاقهمند هستند يا خير؟ آنها از دبيرستان برنامهاي براي شغل آينده خود ندارند. 100 رشته را در كنكور انتخاب ميكنند و در يكي از آنها قبول ميشوند. حتي برخي از آنها نميدانند رشته دانشگاهي كه قبول شدهاند چه كاربردي دارد. در حال حاضر خيلي از هنرمندان ما در رشته ديگري خوانده ولي به بازيگري روي ميآورند. اين مقوله خاص همه كشورهاست نه فقط مختص كشور ما باشد. ولي وقتي فراگير شود تبديل به معضل ميشود.البته عدم رضايت شغلي مختص رشتههاي آكادميك نيست.
«مصطفي.الف» 58 ساله به شغل ساختمانسازي مشغول است. او ميگويد: از زندگي خسته شدهام.اي كاش يك كارمند ساده بودم و سرساعت به سركار ميرفتم و سرساعت هم به خانه ميآمدم. اينطوري همه چيز برنامه دارد. كاري كه دارم خيلي سنگين و سخت است و اگر كار نكنم زندگيمام نخواهد گذشت.
در مقابل اين مهندس ساختمان، ايرج سوپروايزر يكي از بخشهاي بيمارستان است. او در سه شيفت بيمارستانهاي مختلف كار ميكند تا بتواند امورات خود و خانوادهاش را بگذراند.
بيكاري تهديدي براي شاغلها
يكي از مشكلاتي كه شاغلان دارند اين است كه به دليل بيكاري زياد در جامعه از سوي كارفرماي خود تهديد ميشوند. پيام كارمند يك شركت خصوصي وابسته به دولت است. او ميگويد: به محض آنكه از كار زياد يا حقوق كم خودمان صحبت ميكنيم به ما ميگويند اينقدر بيكار در بازار ريخته كه اگر ميخواهيد از اينجا برويد هم مهم نيست. راه باز و جاده دراز. نه ميتوانيم حقمان را درست بگيريم و نه ميتوانيم لحظهاي استراحت كنيم. گاهي غذايمان را هم پشت ميزمان و سركارمان ميخوريم كه وقت از دست نرود.
موسويچلك با اشاره به اينكه امنيت شغلي در كشور ما در دو بخش دولتي و خصوصي است، ميافزايد: در بخش دولتي وقتي فرد وارد سيستم شده و به عنوان كارمند رسمي پذيرفته ميشود، اخراج آن بسيار دشوار است مگر در موارد ويژه و با ضوابط خاص. اما در بخش خصوصي اين امنيت بستگي به نوع قرارداد دارد. طبيعتا در بخش خصوص امنيت شغلي براي كساني كه كار ميكنند كمتر است. مگر كساني كه اينقدر مهارت بالايي دارند كه كارفرما مجبور بشود آنها را نگه دارد. بخشي از امنيت شغلي مقررات است. براي ايجاد امنيت شغلي بايد در قوانين بازنگري شود. در بخش خصوصي مقرراتي وجود دارد ولي نظارت بر اجراي آن و توجه بحقوق متقابل كارفرما و كارمند ميتواند ضامن امنيت شغلي باشد. در قراردادها نيز بايد شفاف عمل كرد. اين باعث خواهد شد كه راحتتر شدن كار و تعامل بيشتر بين رئيس و مرئوس خواهد شد.
بهزعم كارشناسان يكي از شاخصههاي اصلي نشاط اجتماعي رضايتمندي از شغل و علاقه به آن است و عدم رضايت و امنيت شغلي علاوه بر تهديد نشاط اجتماعي دليل عمده بروز استرس و نگراني اجتماعي است.
منبع: تهران امروز
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]
صفحات پیشنهادی
كار مفيد در ايران به 45 دقيقه در روز رسيده است !
كار مفيد در ايران به 45 دقيقه در روز رسيده است کد خبر ۳۸۷۶۴۳ تاریخ انتشار ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۲ ۲۸ - 19 March 2014 تهرانامروز نوشت گفته ميشود 60 درصد مردم از شغل خود راضي نيستند يا آينده روشن شغلي براي خود نميبينند اين در حالي است كه با وجود بيكاري آنها مجبورند با هر شرايطكار مفيد در ايران روزی چند دقيقه است؟!
كار مفيد در ايران روزی چند دقيقه است يكي از مشكلاتي كه شاغلان دارند اين است كه به دليل بيكاري زياد در جامعه از سوي كارفرماي خود تهديد ميشوند کد خبر ۳۸۷۶۸۱ تاریخ انتشار ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸ ۳۳ - 19 March 2014 گفته ميشود 60 درصد مردم از شغل خود راضي نيستند يا آينده روشن شغلي ب5 تکواندوکار ایران امروز به دیدار رقبای خود می روند
ورزشی رزمی رقابتهای بینالمللی تکواندو - هلند 5 تکواندوکار ایران امروز به دیدار رقبای خود می روند رقابتهای بین المللی تکواندو در حالی تا ساعاتی دیگر در آیندهوون آغاز می شود که 5 نماینده ایران برای دیدار با رقبای خود به روی شی هاپ چانگ می روند به گزارش خبرنگار مهر این دورهوین 2 به روایت فارس/21 تحریم ها، ابعاذ غنی سازی و همکاری های بین المللی در زمینه فناوری صلح آمیز هسته ای بحث ا
وین 2 به روایت فارس 21تحریم ها ابعاذ غنی سازی و همکاری های بین المللی در زمینه فناوری صلح آمیز هسته ای بحث اصلی امروز اراک محور بحث فردای ایران و 1 5تحریم ها ابعاد غنی سازی و همکاری های بین المللی در زمینه فناوری صلح آمیز هسته ای مباحث مطرح شده در روز اول مذاکرات ایران و 1 5 دسومین روز مذارکات کارشناسی ایران و 5+1 ساعت 12:30 به وقت تهران
سومین روز مذارکات کارشناسی ایران و 5 1 ساعت 12 30 به وقت تهران نشست کارشناسی ایران1 5 در خصوص گام پایانی توافق ژنو ساعت 10 امروز جمعه به وقت وین 12 30 به وقت تهران برگزار میشود به گزارش نامه نیوز نشست کارشناسی ایران و 1 5 درباره گام پایانی توافق ژنو که از روز چهارشنبه در مقر سامروز در لنجان برگزار میشود دومین جشنواره فیلم «تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی»
امروز در لنجان برگزار میشوددومین جشنواره فیلم تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانیدومین جشنواره فیلم تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی امروز در شهرستان لنجان برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان از امروز دومین جشنواره فیلم تولید ملی و حمایت از کار و سرمایهنتايج ووشوکاران ايران درروزآخر مسابقات جهاني
نتايج ووشوکاران ايران درروزآخر مسابقات جهاني ووشوکاران کشورمان در روز چهارم و آخر مسابقات جهاني ووشوي جوانان 3 مدال طلا و 3 مدال نقره ديگر کسب کردند به نقل از روابط عمومي فدراسيون ووشو ماريه قادرينژاد ملي پوش 48 کيلوي ساندا در ديدار نهايي برابر حريفي از چين قرار گرفت اماووشو قهرمانی جوانان جهان؛ پیروزی سانداکاران ایران/ برق سالن قطع شد
ووشو قهرمانی جوانان جهان پیروزی سانداکاران ایران برق سالن قطع شد آنتالیا - ایرنا - سانداکاران تیم ووشو جوانان ایران حریفان خود در رقابت های جهانی ترکیه را با شکست روبرو کردند به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا در نخستین روز پنجمین دوره رقابت های ووشو قهرمانی جوانان جهان که با حضومقامات غربی مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 را مفید خواندند
مقامات غربی مذاکرات کارشناسی ایران و 1 5 را مفید خواندند به دنبال پایان مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1 5 در وین مقامات غربی این مذاکرات را مفید و سودمند خواندند به گزارش نامه نیوز یک سخنگوی کاترین اشتوین رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل پس از پایان مذاکرات کارشناسی ایرمذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 مفید بود
بعیدی نژاد مذاکرات کارشناسی ایران و 1 5 مفید بود رییس هیات کارشناسی مذاکره کننده هسته ای جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد مذاکرات کارشناسی ایران و 1 5 پس از سه روز گفت و گوی جدی و فشرده ظهر امروز پایان یافت و همه طرف ها این جلسات را مفید ارزیابی می کنند حمید بعیدی نژاد روز جمعهمقامـات غربی مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 را مفید خواندنـد
مقامـات غربی مذاکرات کارشناسی ایران و 1 5 را مفید خواندنـد به دنبال پایان مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1 5 در وین مقامات غربی این مذاکرات را مفید و سودمند خواندند آفتاب به گزارش ایسنا یک سخنگوی کاترین اشتوین رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل پس از پایان مذاکرات کارشناسدومین روز نشست کارشناسی ایران و ۱+۵ ساعت ۱۲:۳۰ به وقت تهران
دومین روز نشست کارشناسی ایران و ۱ ۵ ساعت ۱۲ ۳۰ به وقت تهراندومین روز نشست کارشناسی ایران و ۱ ۵ در وین امروز ساعت ۱۲ ۳۰ به وقت تهران از سر گرفته میشود به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس نخستین روز نشست کارشناسی ایران و 1 5 که از ساعت 11 دیروز چهارشنبه به وقت وین 13 3صبح امروز همایش مطالعات برنامه درسی ایران در دانشگاه بیرجند آغاز به کار کرد
صبح امروزهمایش مطالعات برنامه درسی ایران در دانشگاه بیرجند آغاز به کار کرددوازدهمین همایش مطالعات برنامه درسی ایران تغییر در برنامه درسی دورههای تحصیلی آموزش و پرورش در دانشگاه بیرجند آغاز به کار کرد به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند دوازدهمین همایش مطالعات برنامه درسی ایرانطرح آماده باش نوروزی همیاران پلیس آغار به کار کرد | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۱۲ ۲۲ – تهران – ایرنا – طرح آماده باش نوروزی همیاران پلیس صبح چهارشنبه طی مراسمی بصورت نمادین در مجتمع آموزرشی دخترانه شهدای نیروی انتظامی و همزمان در تمام مدارس کشور آغاز به کار کرد به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا معاون فرهنگی اجتماعی وزیر آموزش ونگاه ايرانيان به نوروز نگاه عميق به زندگي و توجه کاربردي به طبيعت است
۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۸ ۱۸ب ظ رئيس مرکز تحقيقات اسلامي مجلس نگاه ايرانيان به نوروز نگاه عميق به زندگي و توجه کاربردي به طبيعت است رئيس مرکز تحقيقات اسلامي مجلس گفت نگاه ايرانيان به نوروز را آميخته با زيبايي شيوايي دقت فلسفي نگاه عميق به زندگي و توجه کاربردي به طبيعت دانست به گزاجعفری جزئیات جلسه امروز کمیسیون آموزش را تشریح کرد «اقتصاد مقاومتی» دستورکار کمیسیون آموزش/تشریح نحو
جعفری جزئیات جلسه امروز کمیسیون آموزش را تشریح کرداقتصاد مقاومتی دستورکار کمیسیون آموزش تشریح نحوه برخورد با شرکتهای تحریمکننده ایرانعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بررسی سیاست دستگاهها درباره اقتصاد مقاومتی در جلسه امروز کمیسیون متبوعش خبر داد قاسم جعفری نماینده مردم بجنوین از امروز میزبان نشست کارشناسی ایران و ۱+۵/غنیسازی، رآکتور اراک و همکاریهای صلحآمیز هستهای دستورکار مذا
وین از امروز میزبان نشست کارشناسی ایران و ۱ ۵ غنیسازی رآکتور اراک و همکاریهای صلحآمیز هستهای دستورکار مذاکراتدر نشست کارشناسی ایران و 1 5 که قرار است از امروز چهارشنبه در شهر وین برگزار شود مباحثی چون غنیسازی رآکتور اراک و همکاریهای صلحآمیز هستهای با ایران مورد بحث و-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها