تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869540710




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باید با شناسایی نخبگان سیستم اداری کشور اصلاح شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > تهران چاووشی:
باید با شناسایی نخبگان سیستم اداری کشور اصلاح شود
اسلامشهر - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی استاندار تهران بر شناسایی نخبگان تاکید کرد و گفت: باید نخبه ها را شناسایی کنیم تا بتوانند با خلاقیت، سیستم اداری کشور را ساماندهی کنند. سازمان اداری در کشور ما ضعیف است و اگر آدم های شایسته را در پست های مدیریتی بگماریم کشور اصلاح خواهد شد.



به گزارش خبرنگار مهر، شهاب الدین چاووشی ظهر سه شنبه در آخرین جلسه شورای اداری شهرستان اسلامشهر با انتقاد شدید از تنگ نظری های برخی افراد اظهار داشت: دین باید اخلاق را در جامعه متجلی کند. وی با اشاره به اینکه حسادتها و عدم مداراها کشور را به جایی نخواهد رساند، افزود: با نحوه نگرش تنگ نظرانه نمی توانیم دنیا را اداره کنیم، باید یک مقدار فرهنگ تحمل و اعتدال ارتقا یابد. این مسئول، باور مردم را بر اساس رفتار مدیران نظام دانست و عنوان کرد: اگر مدیری تجربه و تعهد نداشته باشد، ادامه کارش خیانت به خدا، پیامبر و اسلام است. چاووشی بر شناسایی نخبه ها تاکید و عنوان کرد: در جامعه امروز چاپلوسی، دورویی و نفاق زیاد شده، باید نخبه ها را شناسایی کنیم تا بتوانند با خلاقیت سیستم اداری کشور را ساماندهی کنند، سازمان اداری در کشور ما ضعیف است، اگر آدم های شایسته را در پست های مدیریتی بگماریم کشور اصلاح خواهد شد. وی ضمن انتقاد از عملکرد دولت قبل ادامه داد: 40 میلیارد دلار از خزانه بانک مرکزی هزینه ساخت مسکن مهر در سطح کشور شده اما همه می دانند که این شهرکها بدون در نظر گرفتن قواعد شهرسازی ساخته شده و مشکلات عدیده ای در حال حاضر دارند و در آینده خواهند داشت.

اولین و مهمترین معضل اسلامشهر بحث رحمل ونقل عمومی است

فرماندار شهرستان اسلامشهر برگزاری اولین جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران در اسلامشهر را نشان از توجه ویژه استاندار و مجموعه دولت برای رفع مشکلات این شهر دانست و اظهار داشت: اولین و مهمترین معضل اسلامشهر بحث حمل و نقل عمومی است. امرالله حقیقی ادامه داد: روزانه بالغ بر 120 هزار تردد از مسیر اصلی بلوار آیت الله سعیدی صورت می گیرد و اسلامشهر مرکز تجمع جمعیتی بالغ بر دو میلیون نفر است، ناوگان اتوبوسرانی اسلامشهر فرسوده است که اگر توجه به این موضوع نشود در آینده مشکلات جدی به وجود می آید. این مسئول افزود: در نظرگرفتن اعتبار برای احداث مترو و تکمیل کمربند جنوبی اسلامشهر که از آزادگان شروع و به شهر رباط کریم می رود می تواند بخشی از مشکلات حمل و نقل شهروندان را برطرف کند. وی بحث درمان را موضوع دوم و مهمی دانست که باید به آن توجه شود و گفت: بیش از 60ردرصد بیماران از شهرهای اطراف به این شهرستان مراجعه می کنند و این درحالیست که دو بیمارستان فعلی پاسخگوی نیاز شهروندان نیست، تکمیل بیمارستان 400 تختخوابی با بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی از ضروریات درمانی مردم این شهرستان است. حقیقی در خصوص احداث شهرک صنعتی خاطرنشان کرد: دو زمین برای ساخت شهرک صنعتی به استانداری تهران معرفی شده که بعد از نظر کارشناسان نسبت به ساخت آن اقدام می شود تا بحث  اشتغال جوانان تا حدودی برطرف شود و دو مجموعه صنفی برآوند و سهند در قالب یک شهرک صنعتی به تصویب برسد تا بتوانند از امتیازات شهرکهای صنعتی استفاده کنند.

وی در پایان گفت: اسلامشهر فاقد سیستم فاضلاب شهری است که در این زمینه 10 میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده و امید می رود با جذب این اعتبار آغاز خوبی داشته باشیم وی افزود: همچنین مکان فعلی دانشگاه آزاد در اسلامشهر مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد کردهف در حال بررسی موضوع برای انتقال این دانشگاه به بیرون از شهر و انتخاب یک مکان مناسب برای آن هستیم.

لازم به ذکر است در پایان جلسه شورای اداری، محمود صوفی به عنوان معاون برنامه ریزی و مالی فرمانداری، حسن لطفی طلب بخشدار چهاردانگه و سمان زاده به عنوان رییس جدید اداره اطلاعات اسلامشهر معرفی شدند.

گفتنی است در این جلسه ارزیابی کمیته های ستاد گرامیداشت دهه فجر اعلام شد و از 18 کمیته فعال، کمیته های ایثارگران، قرآن، بانوان، ورزش و جوانان و اداره ارشاد و ادارات و نهادهای سپاه سید اشهدا، آموزش و پرورش، شهرداری اسلامشهر، کانون پرورش فکری کودکان و اداره کار و رفاه امور اجتماعی به عناوین برتر دست یافتند.






۱۳۹۲/۱۲/۲۷ - ۱۶:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن