واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
شماره جدید ماهنامه فرهنگی تبلیغی تلالؤ بعثت منتشر شد خبرگزاری رسا ـ پیش شماره ششم ماهنامه فرهنگی تبلیغی تلالؤ بعثت از سوی مؤسسه فرهنگی بعثت منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پیش شماره ششم ماهنامه فرهنگی تبلیغی تلالؤ بعثت ویژه جمادیالاول 1435 به مدیر مسؤولی روح الله رهبری از سوی مؤسسه فرهنگی بعثت منتشر شد.
«دیباچه»، «تقویم»، «اندیشه»، «سبک زندگی»، «علما» و «مسجد» از سرفصل های این شماره است که بخش اندیشه آن شامل موضوعات تدبر در سوره کوثر، نگاهی به خطبه فدکیه، فضایل حضرت زهرا(سلامالله علیها) از منظر اهلسنت، بیداری اسلامی در سایه سید جمالالدین اسدآبادی، سلسلةالزهرا بانوی عقل و قهرمان صبر و بر شاهراه قرآن عرفان و برهان می شود.
در ذیل موضوعی با عنوان تدبر در سوره کوثر می خوانیم: «پشتیبان رسول صلیالله علیه و آله سوره کوثر را به میدان نبرد حق با باطل میفرستد و در سه فراز کوتاه، آرامش را بر قلب ایشان و پیروانشان حاکم میکند.
ما با توجه به این سوره جایگاه پیامبرمان در نزد پروردگارمان را میفهمیم و بر اساس دو اصل مورد تأکید سوره، خدا را ضامن تداوم جریان رسالت نورانی آن حضرت و ناپایداری جریان بدخواهی و دشمنی با آن حضرت میدانیم».
لزوم اجتناب از ربا و اصلاح بانکها در کلام بزرگان موضوعی است که در بخش سبک زندگی این ماهنامه به چشم می خورد و شامل مطالبی به این شرح است: « در نگرش دین، جامعه ای که فعالیت های اقتصادی و معیشتی خود را بر پایه ربا سامان دهد. به سوی نابودی گام بر میدارد و در مسیر عصیانگری و ناسپاسی بوده و از رستگاری و شکوفایی واقعی باز می ماند و انواع آشفتگی ها، بی عدالتی ها و فسادگریها در ان رواج می یابد و در این روش، تودههای مردم از نعمتهای گوارا و لذتبخش زندگی محروم میشوند.
لذا بدترین، پلیدترین و خطرناکترین شیوه کسب درآمد و تأمین زندگی، ان است که آدمیان از طریق درآمد حاصل از ربا، توان و رشد اقتصادی خود را افزایش دهند؛ از این رو به مؤمنان یادآور میشود که از رباخواری و ترویج فرهنگ ربا و ساماندهی اقتصاد جامعه بر اساس ان به شدت بپرهیزند و به توقوا و حاکمیت ارزشهای دینی در جامعه روی آورند و با دلیلتراشی ها و توجیهات گوناگون خود و جامعه را به این دشمنی پنهانی و فریبنده نیالایند».
در بخشی با عنوان مسجد به موضوع مسجد باید اینگونه باشد پرداخته شده است که برخی از مطالب آن چنین است: «مسجد بای محکم، ساده و بدون تزئینات باشد. اگر مساجد ما اینگونه میبود، الان هیچ شهرک و روستایی بدون مسجد نبود.
اما اگر دنبال هزینه تزئینات برای مسجد، برویم هزاران منطقه بی مسجد خواهیم داشت. مسجد بجای بزرگ، کمتعداد و دور از دسترس بودن، باید کوچک، فراوان و در دسترس باشد. مگر افرادی که همت می کنند مسافت زیادی را طی کنند تا به یک مسجد برسند چقدر است؟ مسجد باید جایگاهی داشته باشد برای کسانی که نمی توانند داخل مسجد شوند اما می خواهند از برنامههای مسجد استفاده کنند».
پیش شماره ششم ماهنامه فرهنگی تبلیغی تلالؤ بعثت ویژه جمادیالاول 1435 به مدیر مسؤولی روح الله رهبری از سوی مؤسسه فرهنگی بعثت در 80 صفحه منتشر شده است./907/ن602/ع
۱۳۹۲/۱۲/۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]