تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867710776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شماره 59 ماهنامه نسیم وحی منتشر شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:




شماره 59 ماهنامه نسیم وحی منتشر شد خبرگزاری رسا ـ شماره پنجاه و نهم ماهنامه قرآنی نسیم وحی از سوی جامعةالقرآن الکریم چاپ و روانه بازار شد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره پنجاه و نهم ماهنامه قرآنی ـ آموزشی جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(علیهم‌السلام) با عنوان نسیم وحی  ویژه بهمن‌ماه 1392 به صاحب‌امتیازی جامعةالقرآن الکریم منتشر شد.
«اسوه»، « تبیان»، «کرام»، «رشد»، «مشکات»، «طوبی»، «ذکری»، «بینات»، «خبر» و «خش کودک و نوجوان» از بخش‌های مختلف این ماهنامه است که هر کدام شامل فصل‌هایی می‌شود.
بخش اسوه این ماهنامه شامل موضوعات «رهنمود» و «با عالمان وارسته» است و بخش تبیان نیز موضوعاتی همچون «خدای حاضر، خدای غایب»، «تفسیر آیات در آیینه روایات»، «راهی به سوی ملکوت»، «ماجراهای من و خدا»، «سلوک باران»، «سخن و سکوت»، «دین و رسانه/سر به مهر» و «یتیم‌نوازی در اسلام» را در برگرفته است.
در ذیل موضوع  با عالمان وارسته مطلبی با عنوان گناه را کوچک نشمار آمده که به این شرح است: حجت‌الاسلام علی بهجت، فرزند حضرت آیت‌الله بهجت(رحمةالله علیه) نقل می کنند پدرم در صحبت‌هایش داشت که «گناه را کوچکش را هم نباید کوچک بشماری». همیشه می‌گفت «اگر در بالاترین حد ترقی باشی و ببینی کودکی آجری جلوی پای نابینایی می‌گذارد تا او زمین بخورد و کودک بخندد و تو فقط یک لبخند زدی، همین کافی است تا تو را با مغز از ان بالا به پایین اندازد». هیچ وقت پدرم «من» نمی‌گفت و همیشه همه عنوان‌ها و برچسب‌ها و من‌ها را پاک می‌کرد. بسیاری از مطالب را با عنوان سوم شخص می‌گفت.
احترام به سادات مطلب دیگری از این ماهنامه است که در ذیل موضوع با عالمان وارسته جای گرفته است و شامل نکاتی از این قبیل است: «ادب آیت‌الله مجتهدی(رحمةالله علیه) زبان‌زد خاص و عام بود و برای فرزندان ائمه اطهار(علیهم‌السلام) به خصوص، احترام فوق‌العاده‌ای قائل بودند و پیش از عارضه سکته مغزی، در پیش پای آنان تمام‌قد بلند می‌شدند و به ندرت اتفاق می‌افتاد که در حضور آنان بنشینند و هنگام خداحافظی در نهایت ادب آنان را تا در خروجی بدرقه می کردند.
در محفلی که ایشان حضور داشتند، جایی برای غیبت و تهمت وجود نداشت، زیرا جاذبه وجودی ایشان اجازه صحبت‌های متفرقه به احدی نمی داد چه رسد به مطالبی که آکوده به دروغ و غیبت و تهمت باشد».
«مانند کبک نباش»، «قرآن و تمثیل»، «ذکرهای زندگی»، «خانواده سعادتمند»، «بر بال‌های سیر و سلوک» و «تفسیر راهبر» از موضوعات مطرح شده در بخش مشکات و موضوعاتی همچون «بزرگ‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ»، «امام خمینی در آینه خاطرات»، «خورشید سامرا» و «ستاره قمشه» نیز در بخش ذکری این ماهنامه به چشم می خورد.
بر بال‌هابی سیر و سلوک عنوان دیگی از این ماهنامه است که شامل مطالبی همچون «مطالعه قرآن و تاریخ اسلام»، «ذکر یونسیه را فراموش نکنید»، «انسان قرآنی»، «توصیه‌های مهدوی» و «هر چه می‌خواهید در سحر بگیرید» می‌شود.
 در ذیل مطلب مطالعه قران و تاریخ اسلام می خوانیم: چند چیز سفارش آیت‌الله سید علی قاضی(رحمةالله علیه) بود، اول روخوانی قرآن. می‌فرمودند «قرآن را خوب و صحیح بخوانید». توصیه دیگر ایشان راجع به دوره تاریخ اسلام بود. می‌فرمودند «یک دوره تاریخ اسلام را از ولادت حضرت پیغمبر(صلی‌الله علیه و آله) تا 255 یا 260 هجری قمری بخوانید» و بعد از عمل به این‌ها می‌فرمودند «برو نماز شب بخوان».
شماره پنجاه و نهم ماهنامه قرآنی ـ آموزشی جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(عیهم‌السلام) با عنوان نسیم وحی ویژه بهمن‌ماه 1392 به صاحب‌امتیازی جامعةالقرآن الکریم به قیمت 2500 تومان در 60 صفحه چاپ و روانه بازار شد./907/ن602/ع



۱۳۹۲/۱۲/۱۷






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن