تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830842565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون روحانی: عضویت در فیس‌بوک جرم نیست


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: معاون روحانی: عضویت در فیس‌بوک جرم نیست
وی با اشاره به یکی دیگر از ایرادات مطرح شده، گفت: موضوع برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان موضوعات مهمی مانند خشونت علیه زنان، دسترسی آنان به منابع و مشارکت‌های زنان فراتر از پارلمان را مورد غفلت قرار داده است.
کد خبر: ۳۸۷۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳ - 18 March 2014




معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: عضویت در فیسبوک جرم نیست، مگر آنکه منجر به هنجارشکنی و ارتکاب جرایم امنیتی شود و تا کنون در فیس‌بوک مرتکب جرم نشده‌ایم.

به گزارش ایسنا، شهیندخت مولاوردی در نشست خبری که در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: نباید خود را از فضای مجازی و امکانات به روز مبتنی بر فناوری و علم محروم کنیم، چرا که این امکانات تاثیرگذاری زیادی دارد و با استفاده از آنها بلافاصله می‌توان بازخورد مخاطب را دریافت کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به پنجاه و هشتمین کمیسیون مقام زن در نیویورک اظهار کرد: در این اجلاس اشاره شد که راه زیادی برای تحقق اهداف توسعه هزاره طی شده است، اما زمان کوتاهی تا پایان مدت تعیین شده (سال 2015) باقی مانده است و از سوی دیگر میزان پیشرفت اهداف به یک اندازه نبوده است.

مولاوردی افزود: در سال 2008 گروهی از کارشناسان کمیسیون مقام زن در گزارش خود آوردند که حمایت‌ و اراده سیاسی لازم برای ارتقاء جایگاه زنان وجود ندارد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به سخنرانی‌های انجام شده و بیانیه‌های صادر شده در پنجاه و هشتمین کمیسیون مقام زن گفت: دبیر کل سازمان ملل در بیانیه خود برابری زن و مرد را در پیشبرد اهداف توسعه مورد توجه قرار داده و یکی از اهداف پنجاه و هشتمین کمیسیون مقام زن، تدوین الگو برای بعد از توسعه هزاره بود به همین منظور کارشناسان تا 24 مارس (سوم فروردین 93) روی این اهداف کار می‌کنند.

از هر سه زن در سطح جهان یک زن قربانی خشونت می‌شود

وی افزود: دبیرکل سازمان ملل حمایت مستمر از زنان و دختران را تعهد همه انسان‌ها دانسته است؛ چرا که از هرسه زن در سطح جهان یک زن قربانی خشونت می‌شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت:‌ بر اساس گفته‌های دبیرکل سازمان ملل دولت‌ها با پیشبرد اهداف توسعه هزاره رشد اقتصادی بیشتری پیدا می‌کنند، علاوه بر آن موافقتنامه‌های صلحی که زنان در آن مداخله دارند از ثبات بیشتری برخوردار است و پارلمان‌هایی که در آنان زنان حضور بیشتری دارند قوانین ناظر بر مسائل اجتماعی را بیشتر تصویب می‌کند.

تاکید همه کشورها بر ضرورت پایان خشونت علیه زنان

وی با اشاره به دیدگاه‌های هیئت‌های شرکت کننده در پنجاه و هشتمین کمیسیون مقام زن اظهار کرد: در این نشست همه کشورها بر ضرورت پایان خشونت علیه زنان، تضمین مشارکت زنان در مناصب بالای سیاسی و مدیریتی معتقد بودند و بر آن تاکید می‌کردند.

مولاوردی با بیان اینکه همزمان با کمیسیون مقام زن پنج هزار گزارش نیز منتشر شد، گفت: گزارش دبیرکل سازمان ملل درباره چالش‌ها و دستاوردهای توسعه، اقدامات در جهت تقویت ارتباط بین توانمندسازی و برابری جنسیتی، توانمندسازی و برابری جنسیتی در بلایای طبیعی و تاکید در مشارکت مردان برای تحقق اهداف زنان در توسعه هزاره بود و دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد که بدون مشارکت مردان دستیابی به اهداف توسعه هزاره به ویژه برابری جنسیتی محقق نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهداف توسعه هزاره، اظهار کرد: بر اساس این سند، کشورهای جهان تا سال 2015 باید در جهت ریشه‌کنی گرسنگی و فقر شدید، تحقق آموزش ابتدایی، تحقق برابری جنسیتی و کاهش مرگ و میر کودکان تلاش کنند. در حوزه برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان سه شاخص پوشش امکان تحصیل دختران از مقاطع ابتدایی تا عالی، اشتغال زنان در بخش غیر کشاورزی و افزایش تعداد زنان در پارلمان و مجالس کشورها مطرح است.

ارتباط درستی بین ایجاد برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان با سایر اهداف توسعه هزاره برقرار نشده است

مولاوردی با اشاره به ایرادات اساسی به سند توسعه هزاره، اظهار کرد: ارتباط درستی میان هدف ایجاد برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان با سایر اهداف توسعه هزاره برقرار نشده است و همه کشورها اذعان دارند که میان شاخص‌هایی مانند فقر و برابری اجتماعی زنان و مردان ارتباط تنگاتنگی وجود دارد.

وی با اشاره به یکی دیگر از ایرادات مطرح شده، گفت: موضوع برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان موضوعات مهمی مانند خشونت علیه زنان، دسترسی آنان به منابع و مشارکت‌های زنان فراتر از پارلمان را مورد غفلت قرار داده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به سخنرانی هیات ایرانی در کمیسیون مقام زن، اظهار کرد: پس از افتتاحیه، نخستین سخنران بر اساس حروف الفبا و سطح مشارکت‌کنندگان در اجلاس جمهوری اسلامی ایران بود که در ذیل مباحث عمومی، سخنرانی صورت گرفت و در سخنرانی بعدازظهر همان روز، ملاحظات و پیشنهادات ایران مطرح شد.

وی با اشاره به برگزاری اجلاس بین‌المجالس همزمان با کمیسیون مقام زن، اظهار کرد: از کشور ایران لاله افتخاری و حلیمه عالی شرکت‌ کرده‌اند. در این اجلاس یک روزه نقش جایگاه زنان در سیاست در سال 2014 منتشر شد. این نقشه تاکنون شش بار ترسیم شده است و نشان‌دهنده آن است که برخلاف رویکرد سنتی که زنان در پست‌ها و مشاغل نرمی مانند وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و کار فعال هستند. آنان در حال حاضر در وزارتخانه‌های دفاع و امور خارجه نیز فعالیت می‌کنند و یک پنجم کرسی‌های پارلمانی دست زنان است. از سوی دیگر تعداد زنان در سطح سران‌ کشورها در سال 2012، 19 نفر بود این در حالی است که این میزان در سال 2014 به 18 نفر کاهش یافته است.

مولاوردی با اشاره به گزارش ایران در کمیسیون مقام زن، اظهار کرد: در این گزارش به پیشرفت‌های زنان ایرانی در زمینه پوشش تحصیلی آنان در دانشگاه و کاهش مرگ و میر مادران اشاره شد. البته به این نکته نیز توجه شد که میزان پیشرفت کشورمان در دستیابی به اهداف توسعه هزاره، به یک میزان نبوده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه اظهار کرد: در این اجلاس تاکید شد که پیچیدن نسخه واحد برای کشورها با ویژگی‌های متفاوت فرهنگی، مذهبی و تاریخی موثر نخواهد بود و لازم است به ریشه‌های دست نیافتن یا دستیابی کند به اهداف توسعه هزاره توجه شود. علاوه بر آن تقویت و تحکیم بنیان خانواده با تضمین مشارکت زنان مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در گزارش خود به اقدامات زورمدارانه و تحریم‌های یکجانبه و تاثیر آن بر زنان و کودکان پرداختیم. چرا که این موضوع دستیابی به اهداف توسعه هزاره را کند می‌کند. علاوه بر آن وضعیت اسف‌بار زنان در سرزمین‌های اشغالی را نیز بیان کردیم.

یکی از شاخص‌های برابری جنسیتی را تعداد زنان در پارلمان هر کشور است

وی یکی از شاخص‌های برابری جنسیتی را تعداد زنان در پارلمان هر کشور دانست و اظهار کرد: لازم است به این موضوع پرداخته شود. بنابراین باید موانع را برای تحقق این هدف از راه برداشت و از جمله موانع پیش رو رویکردهای فرهنگی و فقدان حمایت از سوی احزاب سیاسی و رسانه‌ها از زنان است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: برخی کشورها سهمیه بندی در میزان مشارکت زنان و مردان در مجالس و مشارکت موثر احزاب سیاسی در جهت مشارکت زنان در پارلمان‌ها را در پیش گرفته‌اند؛ البته به رغم پیشرفت زنان، سقف‌های شیشه‌ای و نامرئی برای حضور آنان در عرصه سیاست وجود دارد، چه نقش آنان به عنوان رأی دهنده و چه کاندیدا باشد.

مولاوردی افزود: میزان مشارکت زنان در قوه مجریه و مناصب وزارتی در سال 2014، 16.2 درصد بود که بیشترین میزان وزرای زن در کشورهای آمریکا و آفریقا بود.

وی با اشاره به سخنرانی‌های هیئت ایرانی در پنجاه و هشتمین کمیسیون مقام زن گفت: دبیرخانه این نشست اعلام کرد که چندین بار سخنرانی ایران را خوانده و آنرا سرشار از امید یافته است. سفیر پاکستان نیز اشاره ایران در سخنرانی خود به نتایج تحریم‌ها بر زنان و کودکان را شجاعانه خواند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در حاشیه برگزاری کمیسیون مقام زن در نیویورک دیدار مهمی با مدیر اجرایی سازمان ملل داشتیم، ادامه داد: او اشاره کرد که آموزش در ایران و افزایش حضور دختران در دانشگاه‌ها می‌تواند الگویی برای کشورهای جهان باشد و ما نیز از وی به صورت رسمی دعوت کردیم تا به ایران سفر کند و با مشاهده وضعیت زنان ایرانی از نزدیک، واقعیت‌های زندگی آنها را بشناسند.

وی با اشاره به اقدامات معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری برای تسهیل حضور زنان در عرصه‌های بین المللی اظهار کرد: حضور فعال در مجامع بین المللی دو جنبه دارد و از طریق حضور رسمی دولتی و حضور سازمان‌های غیر دولتی محقق می‌شود و با توجه به آنکه باید پنج ماه قبل از اجلاس نهادهای غیر دولتی برای شرکت در کمیسیون مقام زن معرفی می‌شدند، اما ما توانستیم یک ماه قبل از اجلاس افرادی را معرفی کنیم که ویزا صادر نشد؛ اما با هماهنگی‌های انجام شده تلاش شد که ویزا صادر شود. در این شرایط برنامه‌های مربوط به ایران بسیار محدود بود و تنها ائتلاف اسلامی زنان یک برنامه دو ساعته درباره توانمندسازی ارائه کرد؛ البته یک سازمان غیر دولتی که درباره مسائل زنان ایران کار می‌کند و در ایتالیا در حال فعالیت است، چالش‌های زنان ایرانی در دستیابی به اهداف توسعه هزاره را بیان کرد.

وی تاکید کرد: زمینه سازی برای شرکت سازمان‌های غیر دولتی در سال آینده در کمیسیون مقام زن در دستور کارماست، چرا که بر اساس ماده 230 برنامه پنجم توسعه‌، تعاملات بین المللی یکی از وظایف معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است و در این جهت برنامه‌هایی به منظور حضور در مجامع بین المللی، پذیرش و اعزام هیئت‌های خارجی و غیره داریم.

چارت معاونت امور زنان و خانواده تصویب شد

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده همچنین در پاسخ به پرسش ایسنا در مورد تشکیل چارت معاونت امور زنان و خانواده، تصریح کرد: چارت معاونت امور زنان و خانواده در یکی دو روز اخیر تصویب شده است و بر همین اساس در سال جدید معاونان این معاونت منصوب می‌شوند.

مولاوردی اظهار کرد: بر اساس سیاست جدید دولت، مشاور رئیس‌جمهور در امور بانوان به معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ارتقاء پیدا کرد و از سوی دیگر سیاست چابک‌سازی و کوچک‌سازی دولت را در پیش گرفته است. بنابراین معاونت امور زنان و خانواده نیز در جهت کوچک‌سازی، پروژه‌محوری و کارشناس‌ محوری سوق پیدا کرده است.

افراد تعدیل شده در معاونت امور زنان اخراج نشده‌اند

وی با اشاره به تعدیل برخی از نیروهای معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، گفت: افراد تعدیل شده اخراج نشده‌اند، چرا که نیروهای رسمی این معاونت محسوب نمی‌شوند و در پایان ماه جاری ماموریت آنها به پایان می‌رسد. از سوی دیگر معاونت پشتیبانی و امور اداری و پرسنلی به مجموعه نهاد ریاست جمهوری واسپاری شده است و معاونت امور زنان و خانواده صرفا به صورت تخصصی به امور مربوط به زنان و خانواده می‌پردازد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه اظهار کرد: به دستگاه‌های اجرایی در کشور نیاز داریم و ساختار امور زنان را در وزارتخانه بررسی می‌کنیم؛ البته این بررسی‌ها هنوز نهایی نشده است.

مولاوردی با اشاره به بخشنامه حذف الزام پست مشاور امور زنان در دستگاه‌ها، اظهار کرد: این بخشنامه به معنای حذف پست مشاور نبود و دستگاه‌ها فرصت سه ماهه‌ای برای ارائه پیشنهادات خود به منظور ایجاد ساختار مناسب برای حوزه زنان و خانواده را داشتند و اخیرا با تمام وزارتخانه و سازمان‌ها مکاتبه کردیم تا گزارشی از پیشنهادات ارائه شده از سوی خود به دولت را در این زمینه به ما ارائه دهند و تاکنون سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارش‌هایی برای ما ارسال کرده‌اند.

وی درباره پرسش دیگر ایسنا درباره سرنوشت مرکز رصد امور زنان و خانواده، اظهار کرد: وجود چنین مرکزی می‌تواند موثر و مناسب باشد. البته شاید علمی نباشد که معاونت

امور زنان و خانواده این موضوع را رصد کند.

از زمان تشکیل دولت یازدهم شاهد تفاوت‌های فاحشی در برخوردهای صورت گرفته در حوزه گشت ارشاد بوده‌ایم

مولاوردی درباره اقدامات معاونت امور زنان و خانواده در زمینه گشت ارشاد نیز اظهار کرد: 26 دستگاه در قانون راهکارهای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب نقش دارند و اگر اقدامات و سیاست‌های نرم آنها موثر نباشد، در نهایت باید منجر به مداخله نیروی انتظامی شود. البته از زمان تشکیل دولت یازدهم شاهد تفاوت‌های فاحشی در برخوردهای صورت گرفته در حوزه گشت ارشاد بوده‌ایم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: این موضوع در وزارت کشور و شورای اجتماعی در حال بررسی است. علاوه بر آن با پلیس امنیت تهران مکاتبه و درخواست بازدید از پشت صحنه گشت ارشاد را کرده‌ایم.

هر گونه برخورد با موضوع عفاف و حجاب باید فرهنگی و با حفظ کرامت انسان‌ها باشد

مولاوردی تاکید کرد: هر گونه برخورد با موضوع عفاف و حجاب باید فرهنگی و با حفظ کرامت انسان‌ها و با احترام به آنها به دور از امنیتی کردن موضوع باشد. البته برخی اوقات گفته می‌شود که باندهایی در جهت ترویج این موضوع فعال هستند. اما ما معتقدیم که مباحث اندکی ممکن است مربوط به باندها باشد.

وی در زمینه چشم‌اندازهای معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: در مرحله نهایی کردن چشم‌انداز، بیان ماموریت‌ها و اهداف و فعالیت‌ها هستیم و در سال جدید اسناد راهبردی را به صورت مصوب خواهیم داشت و در حال تدوین شاخص‌هایی هستیم که این شاخص‌ها را در دوره‌های سه ساله و پنج ساله ارزیابی می‌کنیم.

استیفای حقوق زنان در همه زمان

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: تقویت نهاد خانواده‌، استیفای حقوق زنان در همه زمان از جمله موارد مطرح در سند چشم‌انداز است و ما تلاش می‌کنیم بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری اسناد بالادستی نظام در جهت ارتقای وضعیت زنان در جامعه عمل کنیم.

کارگروه رسانه معاونت امور زنان کار خود را آغاز کرد

مولاوردی با اشاره به راه‌اندازی شش کارگروه در معاونت امور زنان و خانواده اظهار کرد: روز گذشته کارگروه رسانه کار خود را آغاز کرد و با بهره‌گیری از توان خبرنگاران تلاش می‌کنیم به سمت راهبردهای رسانه‌ای پیش برویم و افزایش تعاملات با رسانه‌ها، یکی از راهبردهای ماست.

بسته جامع توسعه امور زنان و خانواده هنوز اجرایی نشده است

به گزارش ایسنا، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: در زمینه عملیاتی شدن بسته جامع توسعه امور زنان و خانواده که به تصویب هیات وزیران رسیده بود، از وزارتخانه‌ها درخواست گزارش کردیم اما هیچ گزارشی به دست ما نرسید و این نشان دهنده اجرایی نشدن این برنامه است.

تدوین بسته‌های حمایتی فرزندآوری برای زنان شاغل

وی افزود: معاونت امور زنان و خانواده در زمینه افزایش جمعیت به بررسی‌های تطبیقی در زمینه اقدامات انجام شده در کشورهای دیگر دنیا پرداخته است و قصد تدوین بسته‌های حمایتی در این حوزه به ویژه برای زنان شاغل را داریم تا آنان ضمن حضور در اجتماع بتوانند به فرزندآوری بپردازند.

تشکیل کارگروه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با حضور دانشگاهیان و سازمان‌های غیردولتی

تشکیل کارگروه زنان خیابانی از برنامه‌های معاونت امور زنان

مولاوردی با اشاره به تلاش‌های مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در حوزه آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: با هدف استفاده از توانایی‌های موجود برای ساماندهی این حوزه، کارگروهی را با حضور دانشگاهیان و سازمان‌های غیردولتی تشکیل داده‌ایم، چرا که بدون مشارکت مردم، برنامه‌های پیشگیری و رفع آسیب‌های اجتماعی محقق نمی‌شود. در این جهت لازم است در جهت ترویج مسوولیت اجتماعی بکوشیم. این در حالی است که مسوولیت اجتماعی در حال حاضر در کشور کمرنگ است و نظام جمهوری اسلامی ایران و حاکمیت به تنهایی نمی‌تواند برای کاهش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اقدام کند. از سوی دیگر تشکیل کارگروه زنان خیابانی جزو برنامه‌های ماست.

وی با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده در زمینه افزایش مرخصی زایمان، گفت: روز گذشته در جلسه کمیسیون اجتماعی دولت، نماینده معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور پیشنهاد داد که از محل اعتبارات سیاست‌های افزایش جمعیت، از بودجه وزارت بهداشت، بودجه لازم برای اجرا کردن افزایش مرخصی زایمان تامین شود.

مولاوردی درباره استفتای صورت گرفته از مراجع عظام در زمینه مجاز بودن ازدواج فرزند خوانده با سرپرست، اظهار کرد: در این زمینه قصد داریم لایحه‌ای به مجلس شورای اسلامی ارائه دهیم. البته لازم است که از نظر فقهی نیز این موضوع را بررسی کنیم. در این جهت از آیت‌الله عظمی ناصر مکارم شیرازی و آیت‌الله عظمی فاضل لنکرانی استفتا کردیم. علاوه بر آن با سازمان بهزیستی نیز مکاتبه کرده‌ایم و آنان نیز اعلام کرده‌اند که قصد انجام اقداماتی به منظور حذف تبصره امکان ازدواج فرزند خوانده با سرپرست خود را دارند. در این شرایط قرار است به زودی نشست مشترکی میان معاونت امور زنان و خانواده و سازمان بهزیستی برگزار شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده درباره جلسه خود با فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در زمینه بیمه زنان خانه‌دار، اظهار کرد: با توجه به آنکه بیشتر خانم‌های نماینده مجلس به حوزه انتخابی خود رفته‌اند، قرار است در اولین فرصت در زمینه بیمه زنان خانه‌دار جلسه‌ای را با آنان برگزار کنیم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن