تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804002836




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعامل بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش در طول یکدیگر است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری:
تعامل بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش در طول یکدیگر است خبرگزاری رسا ـ مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری گفت: حوزه دنبال تصدی‌گری نیست و تعامل بین حوزه و آموزش و پرورش یک تعامل طولی است؛ حوزه‌های علمیه باید منابع قرآن و عترت را استخراج کنند و فرآورده را به آموزش و پرورش بدهند و آموزش و پرورش به دانش‌آموزان ارائه کند.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدمحمد احمدی، مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری، پیش از ظهر امروز در نشست شورای همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه این استان، با بیان این که کار معلمی در سایه تربیت دینی معنا پیدا می کند، اظهار داشت: به یقین اگر تربیت اسلامی دانش آموزان در رأس برنامه ها قرار گرفت، آموزش هم رشد و ارتقا پیدا خواهد کرد.
 
وی ضمن ابراز رضایتمندی از همکاری آموزش و پرورش با حوزه های علمیه استان، خاطرنشان کرد: امسال توانستیم در راستای پذیرش حوزه های علمیه، به تشریح این جایگاه رفیع در بین دانش آموزان بپردازیم و در جذب دانش آموزان به حوزه موفق عمل کنیم.
 
امام جمعه فرخشهر از تأسیس 23 مدرسه امین در سطح استان در سال های قبل خبر داد و افزود: خوشبختانه یکی از نتایج مهم همکاری حوزه و آموزش و پرورش، تأسیس همین مدارس امین بوده است که با استقبال بی نظیر خانواده ها مواجه است و این خود یکی از زمینه های ترویج فرهنگ اسلامی در بین دانش آموزان است.
 
حجت الاسلام احمدی با تأکید بر افزایش همکاری های حوزه علمیه با آموزش و پرورش، اظهار داشت: هر چه قدر بتوانیم زمینه حضور روحانیت را در مدارس فراهم آوریم، در اصل به فکر و فرهنگ دانش آموزان کمک کرده ایم و این مسأله با هیچ چیز دیگر قابل مقایسه نیست چرا که اگر توانستیم جوانان را از همین دوران جوانانی با معارف الهی پیوند بزنیم، به یقین دیگر دغدغه دوران بزرگ سالی او را نخواهیم داشت.
 
مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری با اشاره به این که هر چه ارتباط و همکاری حوزه های علمیه بیشتر شود، جوانان و نوجوانان بیشتر به سمت مساجد سوق داده می شوند، اظهار داشت: به یقین وظیفه تبیین و تشریح مبانی دینی و استخراج نیازهای نظری آموزش و پرورش در تعلیم و تربیت اسلامی کار عالمان دینی و صاحب‌نظران حوزوی است.
 
وی بصیرت فرهنگیان و دانش آموزان را از نیازهای امروز جامعه بیان کرد و گفت: حوزه دنبال تصدی‌گری نیست و تعامل بین حوزه و آموزش و پرورش یک تعامل طولی است؛ حوزه‌های علمیه باید منابع قرآن و عترت را استخراج کنند و فرآورده را به آموزش و پرورش بدهند و آموزش و پرورش به دانش‌آموزان ارائه کند.
 
حجت الاسلام احمدی با بیان این که حوزه به دنبال کمک به آموزش و پرورش و ایفای وظیفه حساس خود یعنی تدوین معارف دینی و علوم دینی است و کارهای اجرایی بر عهده وزارت آموزش و پرورش قرار دارد، خاطرنشان کرد: کار ما بیشتر کار ستادی است نه اجرایی و نقش حلقه وصل و هماهنگ کننده دو مجموعه را بر عهده داریم که شناسایی ظرفیت‌ها، نیازها و برقراری ارتباط و پیوند بین این نیازها و ظرفیت‌ها را ما انجام می‌دهیم اما فعالیت‌های اجرایی را دو مجموعه انجام می‌دهند و اگر حوزه بخواهد کار پژوهشی در آموزش و پرورش انجام دهد، هماهنگی‌ها را انجام می‌دهیم و همچنین اگر آموزش و پرورش بخواهد در زمینه دینی فعالیتی را انجام دهد، ما می‌توانیم فعالیت آن‌ها را با حوزه هماهنگ کنیم./9457/پ202/س



۱۳۹۲/۱۲/۲۶






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن