تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813581587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تکرار اشتباهات احمدی ن‍ژاد؛ راه اندازی تیم مدافعان دولت روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



تکرار اشتباهات احمدی ن‍ژاد؛ راه اندازی تیم مدافعان دولت روحانی
این یعنی تکرار اشتباهات احمدی ن‍ژاد. نمی خواهم خیلی مسائل را باز کنم اما به نظر شما چه کسی برنده کشمکش دولت قبل با مجلس شد؟ امروز چنین فراکسیونی یعنی تحریک اکثریت.




  به گزارش سرویس گیشه جام نیوز، احمد توکلی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با روزنامه دنیای اقتصاد نکات قابل توجهی را در زمینه تشکیل فراکسیون اعتدالگرایان یا حامیان دولت در مجلس و افراط گرایی در خانه ملت و خط قرمزهای آن اشاره کرده است که در ادامه می توانید بخشی از مصاحبه این نماینده سرشناس را بخوانید:

* من فکر می کنم که تلاش دولت برای تشکیل فراکسیون اعتدال نه جدی است نه مقدور.   * همیشه در مجلس نمایندگانی بوده‌اند که در درگاه اتاق می ایستادند و حسب موقعیت بیرون یا داخل را انتخاب می کردند. فراکسیون اصولگرایان 100 عضو داشت، رهروان ولایت حدود 150 نفر و حدود 40 نفر هم اصلاح طلب. حالا عده ای از رهروان ولایت به اصلاح‌طلبان پیوسته اند و تقریبا سه دسته 100 نفره اند، اصلاح طلبان قبلی و این دسته جدیدا پیوسته ممکن است فراکسیون اعتدال را تشکیل دهند. موضوع این نیست که تشکیل این فراکسیون خوب است یا بد. موضوع این است که نمایندگان نزدیک به رهروان کار پسندیده‌ای نمی کنند و اصولا این گونه افراد قابل اعتماد نیستند.   * نمایندگانی که به این شکل موضوع عوض می کنند قابل اتکا نیستند و نمی‌توانند باری به دوش بگیرند. اصلا خوب نیست که آقای روحانی چنین طرفدارانی در مجلس داشته باشد. ضمن اینکه زیبنده نیست که فراکسیون مدافع دولت آقای روحانی از 100 نماینده تشکیل شود.   * این مساله احتمالا موضع گیری اکثریت را به دنبال دارد. این یعنی کشمکش سیاسی که دولت تا به امروز از آن دوری کرده . این یعنی تکرار اشتباهات احمدی ن‍ژاد. نمی خواهم خیلی مسائل را باز کنم اما به نظر شما چه کسی برنده کشمکش دولت قبل با مجلس شد؟ امروز چنین فراکسیونی یعنی تحریک اکثریت.   *‌ تشکیل چنین فراکسیونی نفع وی‍ژه‌ای برای دولت در بر نخواهد داشت. هر نفعی که تصور کنید می شود از تشکیل چنین فراکسیونی به دست آورد، در شرایط فعلی هم قابل حصول است. من وقار و شخصیت دولت فعلی را در دوری از دعواهای سیاسی می بینم اما وقتی فراکسیون حامیان دولت در مجلس شکل بگیرد، این وقار از بین می‌رود. می شود مثل دولت قبل با آن همه اشتباهاتی که در همه زمینه‌ها به بار آورد. من معتقدم مجلس در مجموع این هدف را دنبال کرده که با دولت کار کندتا شرایط کشور بهتر شود و این هدف مقدسی است و دولت باید از آن استفاده کند.   *‌ مجلس محل سیاست ورزی است تا امروز همین گونه بوده و در آینده هم خواهد بود. اما یک نکته باید مد نظر دولت قرار بگیرد. تشکیل فراکسیون اعتدال، تندروها را برجسته می کند، آقای روحانی باید بداند که تندروها هنوز نتوانسته اند فضای مجلس را تغییر دهند و این برای دولت و مردم غنیمت است. باید بتوانیم این فضا را حفظ کنیم، باید از این فضا حمایت کنیم.   * خط قرمز مجلس، لاف‌های سیاسی و تهدیدهای توخالی است که این روزها از برخی افراد شنیده می‌شود. اولدورم، اولدورم کردن ها برای مجلس غیر قابل قبول است. این گونه لاف‌ها برای کشور هم خیلی خوب نیست. دلیل آنکه دولت باید بگوید مردم آزادند و من به دلیل آنکه مجری انتخابات هستم دخالتی در آن ندارم و نمی خواهم قاعده بازی را بر هم بزنم.
29  




۱۳۹۲/۱۲/۲۶ - ۰۸:۵۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن