واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار نهاوند:اقتصاد مقاومتی متکی بر توانمندیهای داخلی است نهاوند – ایرنا – فرماندار نهاوند گفت: اقتصاد مقاومتی یک الگوی اقتصادی است که متکی بر توانمندیها و استفاده از ظرفیتهای داخلی و دانش بومی است و با تکیه که با این الگو ها می توان مشکلات ناشی از تحریمها را بی اثر ساخت.
به گزارش ایرنا ˈامامعلی عبدالملکی ˈ روز یکشنبه در شورای اداری شهرستان نهاوند افزود:رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی منشور جدیدی را پیش روی مسئولین و مردم گشود و وظیفه آنان را مضاعف ساخت.
وی ،وظیفه مردم را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و افزود:هیج هدفی بدون عزم و اراده مردم به خوبی پیش نخواهد رفت و نقش مردم در زمینه خلق اقتصاد مقاومتی بسیار مهم و محوری است، به گونه ای که اگر بتوان ظرفیت های مردمی را در این راه به کار بست بسیاری از مسائل حل خواهد شد.
وی گفت: اصلاح الگوی مصرف و توجه به تولیدات و کالاهای داخلی از مهمترین عواملی است که می تواند زمینه شکوفایی و رونق اقتصادی را فراهم ساخته و اقتصاد کشور را در برابر تهدیدات دشمن مقاوم سازد.
به گفته وی ،در شرایطی که دشمن در صدد است مردم را تحت فشار قرار داده تا به اهداف خود برسد، بر مردم و مسئولان است تا تمام انرژی خود را صرف کنند تا منویات مقام رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی محقق شود.
فرماندار نهاوند با اشاره به شعار سال 92 گفت: مردم در سال جاری حماسه سیاسی را از خود رقم زدند و بر اساس عزم و اراده مردم دولت تدبیر و امید که مورد تائید و حمایت رهبری انقلاب قرار گرفته روی کار آمد.
وی با اشاره به تکیه دولت بر اعتدال و نفی افراط و تفریط گفت: افراط و تفریط هر دو توانسته اند به کشور ، نظام و مردم آسیب بزنند ، اما اعتدال که توصیه دین مبین اسلام است راهی است بین افراط و تفریط که بر خرد جمعی استوار بوده و می تواند سلیقه های مختلف را در کنار هم گرد آوری کند.
وی افزود: آنچه که در اعتدال رخ می دهد تفاهم است و تفاهم یعنی توانایی تحمل تفاوتها به گونه ایکه وجود اختلاف سلیقه های گوناگون نباید در وحدت و یکپارچگی کشور تاثیر گذار بوده و بین آنها اختلاف ایجاد کند.
وی گفت: البته این تفاهم و همدلی بین مسئولان در نهایت باید به بدنه اجتماع که همان مردم هستند سرایت کند و آن زمان است که می توان همراهی مردم را در زمینه اجرای سیاستها به خوبی لمس کرد.
رییس شورای اداری نهاوند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش جمعی مدیران شهرستان برای پیشبرد اهداف توسعه کشور با نگاه به برش شهرستانی آن افزود: مجموعه مدیریتی شهرستان از توانائیهای بالقوه خوبی برخوردار است که لازم است این ظرفیت در خدمت اهداف توسعه شهرستان قرار گیرد.
وی ملاک ارزیابی مدیران شهرستان را سند چشم انداز پنج ساله عنوان کرد و افزود: سند چشم انداز یک سند آرمانی است و تحقق اهداف کمی آن مبنایی برای ارزیابی عملکرد مدیران است لذا لازم است اهداف سند چشم انداز و برش شهرستانی آن مورد بررسی قرار گرفته و برنامه های اجرایی در راستای آن تدوین و اجرا شود.
عبدالملکی، با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال یکی از مباحث مهمی است که برای شکوفایی اقتصادی کشور لازم و ضروری است، اضافه کرد: بحث اشتغال امری است که با شعار حل نمی شود و لازمه آن فعال کردن بخش تولید و واحدهای صنعتی است که در این زمینه طی چند روز گذشته با استفاده از ظرفیتهای قانون 29 واحد تولیدی که تعطیل و یا نیمه فعال بودند احیاء شده و می توانند فعالیتهای خود را آغاز کنند.
وی ،رسیدگی به مشکلات مردم را از وظایف همه مسئولین ذکر کرد و گفت: تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات مردم باید در صدر برنامه ها قرار گیرد و در این زمینه لازم است مشکلات مردم شناسایی و به مسئولین بالاتر منعکس شود.
7526/575
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]