تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870749935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار نهاوند:اقتصاد مقاومتی متکی بر توانمندیهای داخلی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فرماندار نهاوند:اقتصاد مقاومتی متکی بر توانمندیهای داخلی است نهاوند – ایرنا – فرماندار نهاوند گفت: اقتصاد مقاومتی یک الگوی اقتصادی است که متکی بر توانمندیها و استفاده از ظرفیتهای داخلی و دانش بومی است و با تکیه که با این الگو ها می توان مشکلات ناشی از تحریمها را بی اثر ساخت.


به گزارش ایرنا ˈامامعلی عبدالملکی ˈ روز یکشنبه در شورای اداری شهرستان نهاوند افزود:رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی منشور جدیدی را پیش روی مسئولین و مردم گشود و وظیفه آنان را مضاعف ساخت.
وی ،وظیفه مردم را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و افزود:هیج هدفی بدون عزم و اراده مردم به خوبی پیش نخواهد رفت و نقش مردم در زمینه خلق اقتصاد مقاومتی بسیار مهم و محوری است، به گونه ای که اگر بتوان ظرفیت های مردمی را در این راه به کار بست بسیاری از مسائل حل خواهد شد.
وی گفت: اصلاح الگوی مصرف و توجه به تولیدات و کالاهای داخلی از مهمترین عواملی است که می تواند زمینه شکوفایی و رونق اقتصادی را فراهم ساخته و اقتصاد کشور را در برابر تهدیدات دشمن مقاوم سازد.
به گفته وی ،در شرایطی که دشمن در صدد است مردم را تحت فشار قرار داده تا به اهداف خود برسد، بر مردم و مسئولان است تا تمام انرژی خود را صرف کنند تا منویات مقام رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی محقق شود.
فرماندار نهاوند با اشاره به شعار سال 92 گفت: مردم در سال جاری حماسه سیاسی را از خود رقم زدند و بر اساس عزم و اراده مردم دولت تدبیر و امید که مورد تائید و حمایت رهبری انقلاب قرار گرفته روی کار آمد.
وی با اشاره به تکیه دولت بر اعتدال و نفی افراط و تفریط گفت: افراط و تفریط هر دو توانسته اند به کشور ، نظام و مردم آسیب بزنند ، اما اعتدال که توصیه دین مبین اسلام است راهی است بین افراط و تفریط که بر خرد جمعی استوار بوده و می تواند سلیقه های مختلف را در کنار هم گرد آوری کند.
وی افزود: آنچه که در اعتدال رخ می دهد تفاهم است و تفاهم یعنی توانایی تحمل تفاوتها به گونه ایکه وجود اختلاف سلیقه های گوناگون نباید در وحدت و یکپارچگی کشور تاثیر گذار بوده و بین آنها اختلاف ایجاد کند.
وی گفت: البته این تفاهم و همدلی بین مسئولان در نهایت باید به بدنه اجتماع که همان مردم هستند سرایت کند و آن زمان است که می توان همراهی مردم را در زمینه اجرای سیاستها به خوبی لمس کرد.
رییس شورای اداری نهاوند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش جمعی مدیران شهرستان برای پیشبرد اهداف توسعه کشور با نگاه به برش شهرستانی آن افزود: مجموعه مدیریتی شهرستان از توانائیهای بالقوه خوبی برخوردار است که لازم است این ظرفیت در خدمت اهداف توسعه شهرستان قرار گیرد.
وی ملاک ارزیابی مدیران شهرستان را سند چشم انداز پنج ساله عنوان کرد و افزود: سند چشم انداز یک سند آرمانی است و تحقق اهداف کمی آن مبنایی برای ارزیابی عملکرد مدیران است لذا لازم است اهداف سند چشم انداز و برش شهرستانی آن مورد بررسی قرار گرفته و برنامه های اجرایی در راستای آن تدوین و اجرا شود.
عبدالملکی، با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال یکی از مباحث مهمی است که برای شکوفایی اقتصادی کشور لازم و ضروری است، اضافه کرد: بحث اشتغال امری است که با شعار حل نمی شود و لازمه آن فعال کردن بخش تولید و واحدهای صنعتی است که در این زمینه طی چند روز گذشته با استفاده از ظرفیتهای قانون 29 واحد تولیدی که تعطیل و یا نیمه فعال بودند احیاء شده و می توانند فعالیتهای خود را آغاز کنند.
وی ،رسیدگی به مشکلات مردم را از وظایف همه مسئولین ذکر کرد و گفت: تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات مردم باید در صدر برنامه ها قرار گیرد و در این زمینه لازم است مشکلات مردم شناسایی و به مسئولین بالاتر منعکس شود.
7526/575
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن