واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اعتبار مایه کوبی دام های مراغه برای سال آینده دو برابر می شود مراغه - ایرنا - مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: با پیشنهاد این اداره کل، اعتبار لازم برای تامین واکسن مایه کوبی دام های مراغه برای سال آینده دو برابر می شود.
به گزارش ایرنا، بهراد زندیه روز یکشنبه در چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی مراغه افزود: در راستای مبارزه با شیوع گسترده تب مالت، واکسن های لازم برای واکیسناسیون دام های این شهرستان برای سال آینده به صورت کامل تامین می شود.
وی اظهار کرد: با تخصیص اعتبارات و امکانات لازم از جمله تامین نیروی انسانی برای واکسیناسیون دامی، شاهد روند کاهشی شیوع و ابتلا به این بیماری در دو سال آینده خواهیم شد.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی ادامه داد: با توجه به اینکه میزان ابتلا به تب مالت در این شهرستان نسبت به متوسط کشوری و استانی بالا بوده، ریشه کنی و کاهش آن نیازمند بسیج امکانات و همکاری نهادهاست.
زندیه یادآوری کرد: ورود بخش خصوصی و مشارکت آن در زمینه پیشگیری، درمان و واکسیناسیون دامی در مناطق روستایی، از جمله راهکارهای مناسب برای رفع مشکل افزایش شیوع تب مالت در منطقه است.
وی گفت: تخصیص اعتبار ویژه برای مبارزه با این بیماری از سوی فرمانداری این شهرستان در ریشه کنی آن موثر است.
زندیه خاطرنشان کرد: آموزش های همگانی، همکاری نهادها و رسانه ها در فرهنگ سازی مبارزه با تب مالت، در پیشگیری از این بیماری خطرناک ضروری است.
معاون عمرانی فرماندار مراغه نیز در این جلسه گفت: تمام امکانات و ظرفیت دستگاه ها و نهادها برای ریشه کنی، پیشگیری و مبارزه با تب مالت در این شهرستان بکار گرفته می شود.
نقی مسکینی افزود: اعتبارات مورد نیاز برای دستگاه ها و ادارات در شورای برنامه ریزی و با پیشنهاد مدیران کل تامین می شود و تلاش این مدیران برای تامین بودجه مورد نیاز برای شهرستان ها در بخش های مرتبط ضروری است.
معاون بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این جلسه با اشاره به افزایش میزان مبتلا به تب مالت گفت: هم اکنون درصد ابتلا در این شهرستان به این بیماری از شاخص استان و کشور فراتر رفته و بحرانی شده است.
احمد مجتهدی افزود: ابتلا به تب مالت در این شهرستان، نیروی فعال و کاری جامعه را تهدید کرده و موجب تحمیل هزینه های بسیار سنگین درمانی به بهره برداران می شود.
وی ادامه داد: برگزاری جلسه های آموزشی برای رابطان بهداشت، روستاییان در خانه های بهداشت روستایی و نمونه برداری از مراکز تولید و عرضه محصولات لبنی از اقدامات واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در این راستاست.
رییس شبکه دامپزشکی مراغه نیز در این جلسه گفت: با تخصیص اعتبارات لازم، مشکلی برای واکسیناسیون دام ها در سال آینده وجود ندارد و این کار با توان بیشتری ادامه خواهد یافت.
علی پاشایی افزود: کارشناسان این شبکه به صورت شبانه روزی با بسیج امکانات و همکاری سایر نهادها در ریشه کنی تب مالت تلاش می کنند.
در این جلسه اعضای کارگروه، دیدگاه و نکته نظرات خود را در مورد مبارزه با بیماری ها و سلامت و امنیت غذایی این شهرستان ارایه کردند.
7485/590/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]