تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815611500




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخلوط جوهر نمک با دیگر شوینده ها گاز سمی خطرناکی تولید می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مخلوط جوهر نمک با دیگر شوینده ها گاز سمی خطرناکی تولید می کند تهران - ایرنا - سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مخلوط جوهر نمک با دیگر شوینده ها، گاز سمی خطرناکی به نام «کلرامین» تولید می کند.


به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت بهداشت، «محسن رعنایی» افزود: این گاز خطرناک، باعث سوختگی مجاری تنفسی، اختلال تنفسی و حتی مرگ می شود.
وی گفت: در روزهای پایانی سال، تعداد زیادی از افراد بویژه زنان خانه دار به مسمومیت با جوهر نمک دچار می شوند و این خطر هنگامی تشدید می شود که برای پاک کردن جرم سطوح بهداشتی و وسایل خانه، مواد شوینده با جوهر نمک مخلوط شود.
رعنایی با بیان اینکه استنشاق اسید، آسیب جدی به ریه وارد می کند، ادامه داد: افرادی که از ترکیب جوهر نمک با مواد شوینده نظیر سفید کننده ها استفاده می کنند، با علایمی همچون آسم، تنگی نفس و خس خس سینه مواجه می شوند.
سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: این مشکل با درمان دارویی بطور موقت برطرف می شود، اما به مرور زمان علایم یاد شده در افراد باقی می ماند و هیچگاه بهبودی کامل حاصل نمی شود و باید بطور مداوم از دارو استفاده کنند.

** آسیب های پوستی خانه تکانی را به حداقل برسانید
دکتر «غزاله جعفری» پزشک متخصص پوست و مو نیز نسبت به آسیب های پوستی در نتیجه خانه تکانی هشدار داد و تاکید کرد که باید آسیب های پوستی در خانه تکانی های سالانه را به حداقل رساند.
وی گفت: در روزهای پایانی سال، آسیب های پوستی، بر اثر تماس با مواد شیمیایی، خاک، نور مستقیم خورشید، آب خیلی سرد و یا خیلی گرم افزایش می یابد که آگاهی از نکات بهداشتی در پیشگیری از صدمات جبران ناپذیر به پوست تاثیر به سزایی دارد.
این پرشک متخصص پوست و مو افزود: بدنبال شستشوی زیاد، استفاده از انواع شوینده ها، مواد سفید کننده مختلف و مایعات فرار که قابلیت تبخیر دارد، حساسیت های پوستی با علایمی نظیر قرمزی، خارش، تورم در ناحیه صورت بویژه ناحیه دست، پلک و گردن بروز می کند.
وی تصریح کرد، علاوه بر آسیب های پوستی، مشکلات و حساسیت های تنفسی نظیر آسم، گرفتگی صدا، سرفه، خارش بینی و تظاهرات آلرژیک ممکن است فرد را آزاد دهد.
دکتر جعفری، سوزش چشم، ریزش اشک، کشیدگی پوست دست و احساس خشکی شدید همراه با خارش، قرمزی، پوسته ریزی بویژه در نوک انگشتان و بین آنها را از بیشترین موارد مشاهده شده در مراجعان این روزها به پزشکان متخصص پوست عنوان کرد و گفت : این علایم بیشترین شکایات زنان در روزهای پایانی سال است.
این متخصص پوست و مو ادامه داد: در موارد شدید آلرژی های پوستی، علایم تا ناحیه ساعد و بازو نیز پیش می رود.
وی حسایت های وابسته به نور را یکی از مشکلات شایع روزهای پایانی سال اعلام کرد و گفت: افرادی که در معرض نور آفتاب به شستشوی پتو، موکت و فرش می پردازند، ممکن است به حساسیت های پوستی مبتلا شوند.
دکتر جعفری اگزمای پوستی را از جمله شایع ترین علل شکایات بیماران مراجعه کننده در روزهای پایانی سال عنوان کرد و گفت: اگزما در اثر تبخیر مواد شیمیایی بوجود می آید و برای کاهش آسیب ها در روزهای پایانی سال بهتر است کارها بین روزهای باقیمانده تقسیم تا از فشار کاری بطوری جدی پرهیز شود.
وی همچنین نسبت به ترکیب کردن انواع مواد شوینده هشدار داد و افزود: متاسفانه افرادی که به حساسیت های پوستی مبتلا نیستند، ممکن است بطور اشتباه از مواد شیمیایی استفاده کنند، غافل از آنکه بطور حتم به آسیب های شدید پوستی دچار می شوند.
جعفری با بیان اینکه کودکان نسبت به بزرگسالان آسیب پذیری بیشتری دارند، تصریح کرد، خانم ها می توانند در این روزها بین 15 تا 10 بار از کرم های مربوط کننده مناسب برای پیشگیری از خشکی پوست دست استفاده و در صورت وجود هر گونه علایم غیر طبیعی حتی قرمزی و خارش هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنند.
وی استفاده از آب ولرم را بهترین انتخاب برای شستشو عنوان کرد و گفت: افرادی که به حساسیت های پوستی مبتلا هستند، بیش از دیگران در معرض خطر آسیب ها و صدمات پوستی قرار دارند و باید بیش از دیگر افراد به نکات بهداشتی توجه کنند.
جعفری استفاده از دستکش نخی مناسب را در هنگام گردگیری و تماس با خاک و دستکش ویژه شستشو را هنگام شستن ظروف و لباس برای زنان ضروری دانست و افزود: به دلیل تغییر زاویه تابش نور و تشدید عوارض پوستی در روزهای پایانی زمستان، بهتر است از کرم های ضد آفتاب مناسب هر سه ساعت یک بار برای پیشگیری از آفتاب سوختگی استفاده شود.
اجتمام(1) ** 1776 ** 1071
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن