واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس مجمع واردات از بررسی استانداردسازی شیوه های سرمایه گذاری مشترک خبر داد تهران - ایرنا - رییس مجمع واردات با اشاره به مدل های سرمایه گذاری در حوزه تجارت بین المللی گفت: رونق سرمایه گذاری های مشترک میان بازرگانان کشورهای مختلف به خودی خود انجام نمی شود، مگر اینکه در قالب استانداردسازی مدل های سرمایه گذاری صورت پذیرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمد حسین برخوردار در نشستی تخصصی با سفیر تایلند در تهران با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه تجارت بین المللی مقدماتی می خواهد که به عنوان زمینه های حضور سرمایه گذاران از آن یاد می شود، افزود: لزوم راهبری و تحریک تجارت بین المللی میان دو کشور در قالب ˈسیاستگذاری های مالی و بانکیˈ و نه ˈبرنامه ریزی صرفا تجاریˈ تحقق خواهد یافت.
وی اضافه کرد: این الزام یک اعتقاد کارآ در مدیریت معطوف به تحریک تجارت در جهان فرارقابتی امروز است که بر پایه اصلاح مدل چگونگی سرمایه گذاری ها بنا می شود و بر اساس شناخت ˈپتانسیل های مشترکˈ و درک به موقع ˈنیازهای بازار طرفینˈ پیش می رود.
عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران افزود: تایلند می تواند منبع مطمئنی برای تامین برخی کالاهای اساسی و همچنین قطعات الکترونیکی و برخی قطعات خودرو برای اقتصاد ما باشد و در مقابل ایران نیز می تواند منبع قابل اتکای تایلندی ها برای تامین بسیاری از کالاهای شیمیایی، محصولات صنعتی و معدنی همچون فولاد و محصولات فولادی باشد.
وی تصریح کرد: در صورت رونق سرمایه گذاری های مشترک، می توانیم شاهد پایداری تبادلات تجاری مشترک باشیم.
برخوردار سپس تشکیل شرکت های مشترک سرمایه گذاری برای اجرای طرح های متنوع بخش تجارت و صنعت همچون صنایع غذایی، صنایع الکترونیک، قطعات خودرو و فناوری اطلاعات را یکی از گزینه های پیش رو دانست.
رییس مجمع واردات با بیان اینکه هیات های تجاری دیگر کشورهای آسیای جنوب شرقی نیز در تدارک سفر به ایران هستند، تصریح کرد: جنب و جوش کشور های عضو آسه آن مانند اندونزی، مالزی، فیلیپین، تایلند پس از گشایشهای اقتصادی ناشی از توافق ژنو، برای ارتقاء سطح تبادلات تجاری با ایران و افزایش سرمایه گذاری های مشترک بسیار چشمگیر شده است.
وی اضافه کرد: تایلند می تواند با برنامه ریزی برای رفع دست اندازهای بانکی، رابطه پویاتری با فعالان اقتصادی ایرانی ایجاد کند.
برخوردار ادامه داد: وسعت همکاری های ممکن میان دو طرف و سرمایه گذاری تجار ایرانی در تایلند در زمینه توسعه صنعت تولید غذای حلال در این کشور، می تواند مسیر تایلند برای تبدیل شدن به ˈآشپزخانه جهانˈ را هموارتر سازد.
به گفته وی، مقدمه رسیدن به فصل خوشه چینی در تجارت بین المللی، تدوین ابزارهای نوین مالی و بانکی است.
سفیر تایلند در تهران نیز در این نشست تصریح کرد: دولت تایلند عزم جدی برای افزایش سطح روابط با ایران در کلیه سطوح اقتصادی و تجاری دارد و مجمع واردات به عنوان محل تمرکز واردکنندگان رسمی و شناسنامه دار کشور می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای توسعه سرمایه گذاری های مشترک باشد.
آدیسوندج سوخاسواستی سپس با تاکید بر وجود ظرفیت های فراوان اقتصادی و بازرگانی در دو کشور برای توسعه و گسترش همکاری های تجاری اظهار داشت: تنوع محصولات تولیدی، صنعتی و کشاورزی در دو کشور فرصت های فراوانی برای افزایش سطح حجم همکاری های اقتصادی فراهم خواهد کرد.
رایزن بازرگانی تایلند در ایران نیز ضمن اعلام آمادگی تایلند برای سرمایه گذاری های مشترک تصریح کرد: نقش بخش های خصوصی در دو کشور برای توسعه روابط اقتصادی میان ایران و تایلند بسیار مهم است.
سراوود چانکو تصریح کرد: تایلند می تواند مسیر فعالان اقتصادی برای حضور در بازار بزرگ 600 میلیون نفری جنوب شرق آسیا را هموار سازد.
اقتصام(3) **1574**1594
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]