واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مشکلات حوزه سلامت استان قم بررسی شد قم- ایرنا- مشکلات حوزه سلامت استان قم در نشستی با حضور حجت الاسلام ˈعلی بناییˈ، معاون سیاسی امنیتی استانداری قم، ˈابوالفضل ایرانی خواهˈ، رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی قم بررسی شد.
به گزارش ایرنا،رییس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه ضمن بیان گزارش مختصری از وضعیت این دانشگاه، گفت: دانشگاه علوم پزشکی قم رسالت های سنگینی در حفظ و ارتقای سلامت و بهداشت مردم استان و آموزش نیروی انسانی مورد نیاز در رشته های پزشکی، پیراپزشکی و دندانپزشکی برعهده دارد.
ˈابوالفضل ایرانی خواهˈ با اشاره به اینکه نیروی انسانی، فضای فیزیکی و تجهیزات سه رکن اصلی یک سازمان می باشد، افزود: در بحث نیروی انسانی کمترین مشکلات را به جهت داشتن اساتید فرهیخته و برجسته و کارکنان توانمند داریم.
وی با تاکید بر ضرورت ساماندهی وضعیت موجود در راستای استفاده بهینه از نیروی انسانی، ابراز داشت: در دو رکن دیگر، کمبودهایی وجود دارد که باعث شده حتی نتوانیم از رکن اول هم به خوبی استفاده کنیم و همچنین موجب ایجاد مشکلات و موانع در دستیابی اهداف دانشگاه شده است و البته سعی داریم با یک برنامه ریزی مناسب، وضعیت فعلی را سامان دهی کنیم.
وی با بیان جایگاه خاص قم در کشور که باعث مراجعه بیماران از اقصی نقاط کشور و حتی سایر کشورها به مراکز درمانی استان می شود، گفت: لازم است استان قم از وضعیت درمانی بسیار خوبی برخوردار باشد تا شایسته این مردم عزیز باشد.
ایرانی خواه ابراز امیدواری کرد: با عنایت مسوولان کشور و استان، مشکلات و کمبودهای حایز اهمیت این خطه برطرف شود.
وی در پایان اقدامات این دانشگاه در حمایت از بخش خصوصی برای ایجاد فضاها و بخش های درمانی در جهت برطرف کردن کمبودها را تشریح کرد.
ˈعلی ابرازهˈ، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با اشاره به وجود 55 هزار متر زیربنای فرسوده در بخش درمان و 12 هزار متر در حوزه آموزشی و دانشجویی، گفت: این دانشگاه از گذشته بدهی های سنگینی به سایر نهادها از قبیل شهرداری دارد که برای اصلاح ساختارهای فیزیکی مجموعه نیازمند مساعدت و همکاری مسوولان استان است.
همچنین معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان گزارشی از انجام ساماندهی توزیع دارو در چند ماه اخیر، گفت: بیماری سرطان در استان در چند سال گذشته شیوع زیادی داشته است که استفاده از مواد نگه دارنده و رنگ های غیر مجاز در محصولات غذایی و همچنین مجاورت کارخانه های تولید مواد غذایی در کنار صنایع آلوده کننده از جمله علل آن است.
ˈعلی اصغر اکرمیˈ افزود: لازم است برای صدور مجوز تولید محصولات غذایی، یک کار گروهی با مشارکت تمامی دستگاه ذیربط تشکیل شود تا بتوان در این زمینه مشکلات را برطرف کرد.ک/2
/7404/ 553
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]