واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
روش جدید درمان آندومتریوز فردا در پژوهشگاه رویان معرفی می شود تهران-ایرنا-روش جدید درمان آندومتریوز ارایه شده از سوی یک پزشک ایرانی فردا - پنجشنبه - همزمان با روز جهانی آندومتریوز در بیمارستان استنفورد آمریکا و پژوهشگاه رویان معرفی می شود.
دکتر مرضیه شیوا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: در این روش از اشعه قوی به نام پلاسماژت استفاده می شود که می تواند ضایعات آندومتریوز را با وارد کردن کمترین صدمه به نواحی اطراف از بین ببرد.
وی افزود: تاکنون از روش هایی مانند لیزردرمانی و لاپراسکوپی برای این منظور استفاده می شد که با احتمال وارد شدن صدمات غیرقابل جبران به برخی نواحی مبتلا به آندومتریوز همراه بود و استفاده از آنها چندان موفقیت آمیز نبود.
شیوا ادامه داد: دکتر کامران نزهت پزشک متخصص ایرانی مسوول بخش آندومتریوز بیمارستان استنفورد آمریکا است و مبدع این روش درمانی جدید است و وی فردا این دستاورد جدید خود را ارایه می کند.
وی اظهار داشت: قرار است به مناسبت روز جهانی آندومتریوز گردهمایی برای نخستین بار در ایران همزمان با تمام کشورهای دنیا با حضور پزشکان و متخصصان زنان و زایمان و عموم بانوان بین ساعت 9 تا 11 فردا پنج شنبه در پژوهشگاه رویان برگزار شود.
شیوا ادامه داد: شرکت در این گردهمایی برای عموم بانوان رایگان است و در آن علاوه بر ارایه اطلاعات لازم در مورد این بیماری به صورت پخش اسلاید و فیلم، روش جدید درمانی آندومتریوز ارایه می شود.
آندومتریوز بیماری بسیار دردناک و شایع بین 10 تا 15 درصد زنان جهان ولی ناشناخته ای است که در صورت عدم درمان به موقع می تواند به ناباروری زنان منجر شود.
به گفته دکتر شیوا ، 30 تا 40 درصد زنان مبتلا به این بیماری چه در حد خفیف و چه در حد پیشرفته آن، با مشکل ناباروری روبه رو هستند.
وی با بیان این که علت بروز این بیماری همچنان ناشناخته است، افزود: این بیماری معمولا بین 8 تا 12 سال به دلیل عدم مراجعه زنان به پزشکان متخصص و یا حتی در مواردی به رغم مراجعه به پزشکان همچنان ناشناخته باقی می ماند و زمانی تشخیص داده می شود که ضایعات آندومتریوز بیشتر بافت های داخلی شکم فرد را درگیر کرده است.
آندومتریوز اختلالی است که در آن بافت مشابه پوشش داخلی رحم (آندومتر) در نقاطی غیرمعمول در قسمت پایینی شکم ظاهر می شود. این بافت ممکن است روی سطح تخمدان ، پشت رحم و حفره لگنی ، روی دیواره روده و به ندرت در نقاطی دورتر به وجود آید.
آندومتریوز به چهار مرحله محدود، خفیف ، متوسط ، و شدید تقسیم می شود که بیانگر محل قرارگیری و شدت اختلال است. این اختلال می تواند در هر سنی از بلوغ تا یائسگی رخ دهد اما در سنین 20 تا 30 سالگی بیشتر دیده می شود.
علمی(4)1834**1581
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]