واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > خوزستان رضوان پور:
پیگیر تشکیل مجلس دانش آموزی در عرصه بین المللی هستیم
اهواز ـ خبرگزاری مهر: کارشناس دبیرخانه مجلس دانش آموزی کشور از تشکیل مجلس دانش آموزی در عرصه بین الملل در آینده خبر داد.
علی رضا رضوان پور صبح امروز در انتخابات هفتمین دوره مجلس دانش آموزی کشور و انتخابات استانی شورای دانش آموزی خوزستان که در تالار مطهری ناحیه یک اهواز برگزار شد، گفت: در پنجمین دوره از مجلس دانش آموزی طرح مجلس دانش آموزی بین المللی را مطرح کردیم که در دراز مدت محقق خواهد شد و قرار است در صورت مهیا شدن شرایط در فاز اول این طرح با کشورهای اسلامی تعامل داشته باشیم.
وی تصریح کرد: اعضاء مجلس دانش آموزی کشور 150 نفر هستند و تعداد نمایندگان هر استان بر اساس تعداد جمعیت دانش آموزی استان ها تعیین می شود و یکی از اهداف تشکیل این مجلس بازگویی مشکلات و مسائل از زبان دانش آموزان است و ممکن است مسئولین به این مسائل واقف نباشند و وقتی نمایندگان مجلس این مشکلات را مطرح می کنند حل این مشکلات توسط مسئولین راحت تر صورت می گیرد.
کارشناس دبیرخانه مجلس دانش آموزی کشور خاطرنشان کرد: قبل از برگزاری نشست های تخصصی برای اعضا مجلس جلسات توجیهی برگزار می کنیم که در این جلسات آئین نامه مجلس، روش کار اعضا، اهداف تشکیل این مجلس و سایر مباحث مربوطه را به دانش آموزان آموزش می دهیم و این جلسات به صورت منطقه ای برگزار می شود که ما در کشور پنج منطقه داریم و دانش آموزان استان های همجوار برای شرکت در این جلسات به استان مرکزی می روند.
رضوان پور یادآور شد: مجلس دانش آموزی کشور از سال 1380 با تدوین در دوره مؤسسان تشکیل شد و هر دوره از مجلس دو ساله است و یکی از اهداف تشکیل این مجلس ارتقاء توانمندی های دانش آموزانی است که تنها آموزش کتابی ندیده باشند، سخنور باشند و با قوانین کشور و حقوق شهروندی نیز آشنایی داشته باشند.
وی خطاب به دانش آموزان حاضر گفت: به افراد توانمند رأی بدهید و نکات مثبت کاندیدها را بنویسید و از مباحثی مانند دوستی، هم محله ای و هم مدرسه ای اجتناب کنید تا یک مجلس غنی داشته باشید، همچنین هنگام سخنرانی از خواندن شعر، تمثیل و غزل پرهیز کنید و به دلیل زمان کم در ارائه متن سخنرانی خود مدیریت مطلوب داشته باشید و بیشترین وقت سخنرانی خود را به بازگویی اهداف خود اختصاص دهید.
کارشناس دبیرخانه مجلس دانش آموزی کشور در پایان گفت: با توجه به تغییر در آئین نامه مجلس دانش آموزی در این دوره دانش آموزان سال سوم متوسطه حق کاندید شدن برای مجلس دانش آموزی کشور را ندارند، و فقط می توانند در رأی گیری شرکت کنند و همچنین در شورای دانش آموزی استان و منطقه خود شرکت کنند.
بیژن کیاحسینی مدیریت دانش آموزی استان خوزستان نیز در این مراسم گفت: امروز این انتخاباتی برگزار می شود که دو هدف دارد: اول اینکه هیئت رئیسه شورای دانش آموزی استان که 9 نفر هستند مشخص می شود و دوم اینکه نمایندگان مجلس دانش آموزی کشور انتخاب می شوند.
وی افزود: ما در استان ستاد برگزاری انتخابات داریم و طبق آئین نامه هر دانش آموز حداکثر هفت دقیقه می تواند صحبت کند اما با تشخیص این ستاد هر دانش آموز به ترتیب حروف الفبا حق دارد سه دقیقه صحبت کند و فقط دانش آموزان سال اول و دوم متوسطه می توانند در انتخابات شرکت کنند.
کارشناس دبیرخانه مجلس دانش آموزی کشور با اشاره به اینکه به دانش آموز یاوری، دانش آموز باوری و دانش آموز محوری باور داریم خطاب به دانش آموزان اظهار کرد: سعی کنید دانش آموزی را انتخاب کنید که حرفی برای گفتن داشته باشد و انشاالله که یک مجلس پویا و توانمند و فارغ از مسائل سیاسی داشته باشیم و در سالن رأی گیری نیز مسئولین و همراهانتان حق حضور ندارند.
یک عضو علی البدل هم در شورا خواهیم داشت که اگر یکی از اعضاء نتوانست کار خود را به خوبی انجام دهد جایگزین وی می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، طبق قوانین آیین نامه برگزای انتخابات برگه های مخدوش و خط خورده ابطال می شود و اعضای مجلس دانش آموزی کشور سال گذشته نیز در این انتخابات حضور داشتند.
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ - ۱۳:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]