تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803245900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدرروی 30 میلیارد دلار در کشور به دلیل الگوی نادرست مصرف سوخت/تاکید بر پژوهش و فناوری در بخش بالادستي صنعت نفت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: وزیر نفت:
هدرروی 30 میلیارد دلار در کشور به دلیل الگوی نادرست مصرف سوخت/تاکید بر پژوهش و فناوری در بخش بالادستي صنعت نفت
زنگنه، نظام پژوهش و فناوری را یکی از عوامل کلیدی و تصمیم ساز در توسعه نفت و گاز کشور عنوان کرد و گفت: حدود 80 ميليارد دلار در سال 92، قيمت فروش فرآورده هاي نفتي و گاز طبيعي با قیمت منطقه ای و واقعی براساس 20 سنت بوده که از این میزان حدود 30 ميليارد دلار به دليل الگوي نادرست مصرف سوخت در كشور تلف شده است.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، بيژن زنگنه؛ وزير نفت درمراسم پنجمين جشنواره پژوهش و فناوري صنعت نفت كه دیشب در پژوهشگاه صنعت نفت  برگزار شد، با بیان اين مطلب گفت: توجه به نظام پژوهش  و فناوری با توجه به محوریت توسعه منابع انسانی متخصص بویژه در این حوزه است که بایستی از این امکانات با ارزش وتوسعه ای استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه اولویت مهم در پژوهش بی توجهی به صنایع پایین دستی صنعت نفت نیست گفت: اولويت هاي پژوهش بایستی  در حوزه بخش بالادستی و نیز متمرکز بر افزایش ضریب بازیافت نفت از مخازن است زيرا دستاوردهاي پژوهشي بخش بالادستي صنعت نفت قابل قياس با ساير بخش ها نيست. چرا که دستاوردهاي افزايش ضريب ازدياد برداشت نفت از مخازن به طور مستقيم در اقتصاد ملي كشور تاثير گذار است.

وزير نفت برحمايت از پژوهشگران به عنوان سرمايه هاي ملي تاكيد و تصريح كرد: حماسه اقتصادي با حضور و نقش اين عزيزان در صنايع محقق مي شود.

زنگنه بر پيوند ميان شبكه هاي پژوهشي، علمي و تجهيزات مورد نياز صنعت نفت به منظور رفع مشكلات صنعت تاكيد كرد.

وی تایکد کرد: نظام پژوهش و فناوری یکی از عوامل کلیدی و تصمیم ساز در توسعه نفت و گاز، اکتشاف ، تولید صیانتی و افزایش ارزش افزوده  است. اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی در بخش نفت و گاز جهت تحقق آرمان اقتصاد ملی متکی به نفت و اقتصا  پویا قطعا با انجام پژوهشهای نیازمند و موثر در کشور است. دستیابی به جایگاه نخست در منطقه که مورد تاکید در چشم انداز بوده است. 

مقام عالي وزارت نفت  با تاكيد بر اينكه نتايج دستاوردهاي حاصل از افزايش ضريب ازدياد برداشت نفت از مخازن با دستاوردهاي هيچ حوزه ي پژوهشي قابل قياس نيست، گفت: با افزايش 1 درصد ضريب ازدياد برداشت، سود 800 ميليارد دلاري نصيب كشور مي شود و در اقتصاد كلان كشور اين ميزان بسيار راه گشا و تاثير گذار است.

وي در بخش ديگر سخنان خود بر ضرورت حمايت قاطع از بخش بالادستي صنعت در دانشگاه هاي صنعت نفت با هدف افزايش ضريب بازيافت نفت تاكيد كرد و گفت: دانشگاه مثل نون شب است می خواهیم افزایش تولید و ضریب ازدیاد برداشت داشته باشیم  می خواهیم در میادین نفتی  منصوری آسماری و مارون آسماری افزایش بازیافت داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: حالا که درهای  حمایت به روی صنعت نفت گشوده شده است و این فرصت و تقاضا ما را به سمت داشکاهها هدایت می کند باید مورد توجه قراردهیم تا بتوانیم تراز یک دنیا در ارتقای فناوری باشیم و این موضوع برای توسعه صنعت نفت ایران خیلی مهم است. 

زنگنه با اشاره به روند تغييرات پر شتاب سازمان ها كه ناشي از پيشرفت تكنولوژي است،  گفت: نقش پژوهش در توسعه تكنولوژي و فناوري هاي نوين بي بديل است.

وي با بيان اينكه صنعت نفت جهان با پيشرفت روز افزون پژوهش و فناوري رشد چشمگيري داشته است، گفت: توسعه پژوهش و فناوري منجر به ارتقاي جايگاه كشورها درعرصه بين الملل و صادرات مي شود و در نتيجه موفقيت اقتصادي را به همراه دارد.

به گفته مقام عالي وزارت نفت توجه به نظام پژوهش با محوريت منابع انساني متخصص بايد انجام شود، زيرا نظام پژوهش و فناوري يكي از راهكارهاي صيانت از منابع كشور و توسعه صادرات است.
وي با اشاره به اينكه بايد از خام فروشي نفت اجتناب كنيم، اظهار كرد: حدود 100 ميليارد دلار سرمايه جديد براي پتروشيمي و 10 ميليارد دلار براي توسعه ميادين مشترك اختصاص بايد يابد زيرا اين حوزه ها از مگا پروژه هاي صنعت نفت به شمار مي روند.

زنگنه با بيان اينكه مديريت مناسبي در اجراي پروژه ها در چند سال گذشته اعمال نشد، گفت: بخش مدیریت در اجرای پروژه ها بسیار جزیی است بايد در حوزه مديريت پروژه ها به توسعه و استفاده فناوري هاي نوين به منظور پيشبرد اهداف صنعت نفت توجه كرد.

وي گفت: در چند سال گذشته با وجود صرف هزينه هاي كلان ده ها ميليارد دلاري در اين صنعت، متاسفانه هيچ دستاوردي براي اين صنعت حاصل نشد.

وزيرنفت در بخش ديگر سخنان خود بر ضرورت توجه به اهميت اقتصاد انرژی، بهينه سازي مصرف یا به عبارت علمی بهبود و كارايي و توسعه فناوري برای كاهش شدت مصرف انرژي تاكيد كرد. 

مقام عالي وزارت نفت گفت: هم اکنون حدود 80 ميليارد دلار از بودجه هاي هزينه شده در صنعت نفت در سال 92، یا ما به تفاوت قيمت فروش فرآورده هاي نفتي و گاز طبيعي بوده است كه با قیمت منطقه ای و واقعی به قیمت محاسباتی 20 سنت صورت گرفته است  از اين ميزان 30 ميليارد دلار به دليل الگوي نادرست  مصرف سوخت در كشور تلف شده است.

وی تاکید کرد: ما باید به این مقوله بپردایم که دانشگاهها وراد پروژه های مشخص برای کاهش شدت انرژی، افزایش بهره وری کشور حرکت کنند.

زنگنه افزود: در بودجه سال 93 یک فرصت عظیمی در کشور بوجود آمده که هر چقدر مسئولان اجرایی پول بخواهند در اختیارشان گذاشته شود به شرطی که به ازای هر کری صره جویی را در سرلوحه کاری خود قرار دهند. صرفه جویی انرژی فقط به معنای مهندسی نیست ما واقعا در زمینه  کاهش اتلاف انرژی و منابع باید دقت کنیم در سیاست اقتصاد مقاومتی به این موضوع تاکید شده است.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن