تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828768992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه کسی «ناصر‌ عبداللهی‌» را کشف کرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چه کسی «ناصر‌ عبداللهی‌» را کشف کرد؟




واحدی گفت: گفت: من در اولین سفرم به بندرعباس با ناصر عبدالهی آشنا شدم. اعیاد شعبانیه بود و ایشان شعری برای حضرت ابوالفضل(ع) خوانده بود. آن زمان هنوز موسیقی پاپ خیلی جا نیافتاده بود و مسئولیت روی آنتن رفتن این برنامه هم با من بود. دلشوره داشتیم اما دل را به دریا زدیم و آهنگ پخش شد. خدا را شکر جواب داد و مورد استقبال قرار گرفت.





خبرگزاری فارس: مراسم رونمایی از کتاب «واحدی در سفرها؛ به اینجا و به آنجا» صبح امروز با حضور محمدعلی (اقبال) واحدی نگارنده کتاب، شکری‌‌نیا مدیر روابط عمومی انتشارات سروش، کیهان‌پور مدیر روابط عمومی شیلات ایران و نمایندگان رسانه‌های جمعی در خبرگزاری فارس برگزار شد.

در ابتدای این مراسم شکری‌نیا به بیان بخش‌هایی از زندگینامه واحدی پرداخت و گفت: برای تهیه و انتشار کتاب «واحدی در سفرها؛ به اینجا و به آنجا» تمام زحمات بر عهده خود آقای واحدی بوده و حتی نشر آن هم توسط انتشارات واحدی انجام شده است.

در ادامه این مراسم، واحدی نیز در سخنانی گفت: از حدود 15 سال پیش که سفرها را شروع کردیم، هر ماه یکبار یا 6 ماه یکبار افرادی که من را می شناختند می‌گفتند ای کاش این سفرها را بنویسی. همین موضوع باعث شد تا به نگارش خاطراتم فکر کنم.

وی ادامه داد: در همین زمینه چند نویسنده هم اقدام به نگارش کردند، خیلی هم خوب نوشته بودند اما واقعیت این است که احساس کردم حسی که در کلام من وجوددارد، در این جملات نیست و در حقیقت آنها متعلق به من نیستند. به همین دلیل خودم اقدام به نگارش کردم. ابتدای کتاب هم اقرار کردم که نویسنده نیستم و آنچه نوشته‌ام، مواردی است ک در ذهنم می‌آمد و من هم تایپ می‌کردم.






مجری برنامه‌ سفرنامه صبا اظهارداشت: کمی که نوشتم، تصمیم عوض شد و این بار مانند آلبوم نوشتم. عکس‌ها را انتخاب کردم و مطالب مربوط به آنها را نوشتم. در کتاب بر مبنای زمان هم جلو نرفته‌ام چون گفتم شاید جوان‌ترها که با برنامه‌های آخر من را می‌شناسند، به این شیوه ارتباط بهتری با کتاب برقرار کنند.

در جلد اول کتاب، فقط به 4 سفر رسیده‌ایم چون بیوگرافی و بقیه موارد هم بود.

واحدی در بخش دیگری از سخنانش به ماجرای انتخاب نام اقبال اشاره کرد و توضیح داد: اسم اصلی من محمدعلی است. اما در گذشته پدرم که روحانی است و برادران و عموهایم که با فدائیان اسلام همکاری می‌کردند، زندانی بودند. عموها و برادرانم همراه با شهید نواب صفوی اعدام شدند. قرار پدر و برادر دیگرم هم اعدام شوند که همان مقطع اتفاقاتی روی داد و آنها از زندان آزاد شدند. چون آزادی آنها با تولد من مقارن شده بود، به من گفتند اقبال.

این مجری برنامه‌های تلویزیونی در ادامه سخنانش درباره سفرهایی که رفته، گفت: ما آن زمان حدود 2 میلیون کیلومتر سفر کردیم. خوشبختانه جز یک حادثه که پایم پیچ خورد و شکست، هیچ اتفاقی برای کسی نیافتاد و خونی از دماغ کسی نریخت.

وی اظهارداشت: البته این را هم بگویم که قرار بود من با هواپیمای سی 130 که سقوط کرد و بچه‌های خبرنگار شهید شدند، به چابهار بروم، ولی آن زمان به خاطر مشکل قلبی که داشتم در بیمارستان بستری شدم و به جای من شهید خیرخواه رفت.

وی درباره ماجرای حضور ناصر عبداللهی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی‌اش گفت: من در اولین سفرم به بندرعباس با ناصر عبدالهی آشنا شدم. اعیاد شعبانیه بود و ایشان شعری برای حضرت ابوالفضل(ع) خوانده بود. آن زمان هنوز موسیقی پاپ خیلی جا نیافتاده بود و مسئولیت روی آنتن رفتن این برنامه هم با من بود. دلشوره داشتیم اما دل را به دریا زدیم و آهنگ پخش شد. خدا را شکر جواب داد و مورد استقبال قرار گرفت. یادم هست که آن زمان وزیر امور خارجه با صداوسیما تماش گرفت و گفت ویژه برنامه‌های شما از ابوموسی  یکسری از مسائل علیه جزایر ایرانی را خنثی کرد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی که کتاب شما شبیه سفرنامه‌ نوشته شده چرا اسم آن را سفرنامه نگذاشته‌اید؟ پاسخ داد: ابتدا خواستم بنویسم سفرنامه ولی فکر کردم شاید با سفرنامه‌های کلاسیک مقایسه شود. ولی این کتاب سفرنامه هم هست. البته نقشه راه ترسیم نکرده‌ام چون نمی‌خواستم احیانا چیزی بنویسم که واقعیت نداشته باشد.

واحدی افزود: این کتاب را از سفرنامه مشهد آغاز کرده‌ام و البته در جلدهای بعدی به مشاغل هم می‌پردازم. چون فکر می‌کنم یکسری از مشاغل وجود دارند که کسی به آنها توجهی ندارد و دیده نمی‌شوند.

وی درباره جلدهای بعدی کتاب نیز گفت: من برای تهیه این کتاب اسپانسر ندارم و امیدوارم چون به عدد 40 علاقه دارم، این مجموعه را در 40 جلد تمام کنم. البته جلد اولی که منتشر شده، آزمون و خطاست. امیدوارم در هر فصل بتوانم یک جلد آن را منتشر کنم که چیزی حدود 10 سال به طول می‌انجامد.

وی در پایان گفت: استفاده از مطالب این کتاب به هر نحوی که باشد؛ آزاد است و هیچ گونه منعی ندارد.

واحدی در کتاب «واحدی در سفرها؛ به اینجا و به آنجا» که 200صفحه‌ دارد، مجموعه‌ای ماندگار از خاطرات، عکس ها و تصاویر خود از سال ها فعالیت در حوزه اجرای برنامه، ایرانگردی و برنامه صبح بخیر ایران را با زبانی عامیانه، شیوا و روان همانند اجراهای ماندگارش گردآورده و با چاشنی صدها عکس به خواننده ارائه می دهد.

واحدی در این کتاب همچنین اصل و نسب، دوران کودکی، پیشینه اجراهای خود، حضور در جبهه های ایران و بعلبک لبنان را برای نخستین بار همراه با عکس هایی از آن دوران به تصویر کشیده است.







تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن