تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803302311




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشنهاد معاون قرآنی وزارت ارشاد برای بهتر برگزار شدن همایش ها


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پیشنهاد معاون قرآنی وزارت ارشاد برای بهتر برگزار شدن همایش ها تهران - ایرنا - معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار اصلاح برنامه هایی شد که در مراسم های مختلف مانند اختتامیه، مسابقات و جشنواره ها اجرا می شود.


به گزارش روز سه شنبه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام محمدرضا حشمتی طی یادداشتی پیشنهادهایی داد تا برنامه های همایش ها و مسابقات به بهترین شکل برگزار شود. مشروح این یادداشت به شرح زیر است:
هر ساله در کشور فعالیت هایی نظیر مسابقات فرهنگی، هنری، جشنواره ها و یادبودهایی انجام می شود که در حقیقت، اوج آن فعالیت به حساب می آید. رویکرد این مراسم بیشتر جشن است که به نوعی از برگزیدگان نیز تقدیر به عمل می آید.
پس از هشت سال در سمت جدید موفق شدم در تعدادی از این جشنواره ها شرکت کنم ظاهرا بجز مراسم اختتامیه جشن فیلم، موسیقی و تئاتر بقیه مراسم اکثراً ساختار واحدی دارند.
بخش عمده ای از مراسم جشنواره های ما را سخنرانی مسئولین در رده های مختلف تشکیل می دهد. مجری در بین سخنرانی ها بیاناتی را تذکر می دهد، مروری بر جشنواره به صورت کلیپ پخش می شود و بالاخره هدایا و جوایز و تقدیرها در بخش پایانی صورت می گیرد.
شما فرض کنید در جشنواره یا اختتامیه ای دعوت شدید و باید حدود سه ساعت از وقت خود را در این محیط بگذرانید. مراسمی که پنح تا 10 نفر هر کدام 10 تا 20 دقیقه سخنرانی می کنند که طبیعتاً نمی تواند سخنرانی علمی، پژوهشی باشد. بلکه به نوعی سخنرانی از باب تقدیر و تشکر و تذکر است. بقیه وقت را مجری و پخش کلیپ می گیرد و در انتها به صورت کاملاً عجله ای نوبت تقدیر و اهداء جوایز می رسد و در پایان در حالی که خسته و کوفته شده اید مجلس را ترک می کنید. واقعاً این مراسم برای یک جوان چقدرجاذبه دارد؟
چرا ما نباید در ساختار این مراسم تغییری ایجاد کنیم؟ گرچه ما اساساً در مقوله مراسم شادی نظیر جشن تولد و عروسی با مشکل مواجه هستیم اما با قدری برنامه ریزی می توانیم مراسم را بهتر برگزار کنیم. لذا پیشنهاد می شود:
1. از تعداد سخنرانان کم کنیم و بعضی افراد را صرفاً برای اهداء جوایز و یا گفتن خاطره یا برای موضوع خاص دعوت کنیم. مثلاً در جشن کتاب جمهوری اسلامی می توان از مؤلف برگزیده خواست که در عرض 5 دقیقه سختیها و شیرینهای کار خود را توضیح دهد.
در مراسم پایانی مسابقات قرآنی کشوری می توانیم به یکی از برگزیدگان فرصت بدهیم تا از خودش بگوید در همین مراسم لازم نیست تمام مسئولین دعوت شده سخنرانی کنند. بلکه مراسم ما باید یک سخنران اصلی داشته باشد و بقیه بسیار کوتاه سخن بگویند.
2. از مجریان خواسته شود که کمتر صحبت کنند و صرفاً مجری گری کنند و نهایتاً با خواندن شعر مناسب یا متن برگزیده محیط را مفرح نمایند. خواندن اشعار بسیار زیبا و متن های ادبی فراموش شده اند.
3. لزوماً نباید هدایا و جوایز در پایان مراسم و با عجله انجام شود. اتفاقاً می توانیم مراسم اهداء جوایز و تقدیر را در سه مقطع انجام دهیم تا ضمن دعوت از مسئولین برای اهداء جوایز مراسم از تنوع بهتری برخوردار شود.
4. در پایان هر مقطع از اهداء جوایز می توان عکس دسته جمعی گرفت تا بخشی از برنامه هم برای مخاطبین جاذبه داشته باشد.
5. برای معرفی افراد شرکت کننده از بخش کلیپ باید استفاده شود تا حاضرین با چهره و فعالیت آنان بیشتر آشنا شوند. ضمن آنکه حضور این افراد پشت تریبون باعث رشد آنان خواهد شد.
6. وقت مناسبی می بایست برای شرکت کنندگان و برگزیدگان قرار داده شود تا آنها مطالبات خود را بگویند.
7. این جشنواره ها فرصت مناسبی است تا شرکت کنندگان و میهمانان با مسئولین نظیر وزرا، استانداران، نمایندگان مجلس و مدیران گفتگو کنند. در شأن افراد نیست تا برای اعلام نظر و خواسته خود در راهروها و راه پله ها یا مسئولین گفتگو نمایند. بلکه بخشی از این جشنواره امکان گپ و گفت با مخاطبین باید باشد تا چهره به چهره مسایل گفته شود.
8. در یک مراسم جشن مجریان باید ترتیبی اتخاذ کنند تا محیط شاد باشد. این اقدام می تواند با انجام یک سرود یا یک مسابقه همراه باشد انتخاب آهنگ ها و نغمه ها و پخش کلیپ ها در بین برنامه در این امر تأثیر دارد.
9. موضوع دست زدن در برنامه های مذهبی و قرآنی روشن نیست. تشویق سخنران و تقدیر از برگزیدگان عمدتاً با صلوات صورت می گیرد. گرچه تشویق با دست زدن نهی شده است اما قداست بعضی مجالس اقتضا می کند تا صلوات بفرستند. در همایش ها و جشنواره ها در سراسر دینا دست زدن امر متعارفی است و به یک زبان مشترک تبدیل شده است. اما در ایران این امر متناسب با جلسه و مهمانان و ایّام برپایی تنظیم می شود. در عین حال بهتر است از اول جلسه موضوع برای شرکت کنندگان روشن باشد تا مراسم باشکوه برپا گردد.
فراهنگ(1)**1003**1588
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن