واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مقام مسوول در وزارت بهداشت: کاهش بی عدالتی در خدمات سلامت یک الزام ملی است تهران - ایرنا - مدیر کل دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش بی عدالتی در خدمات سلامت را یک الزام ملی دانست.
به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، «محمد اسماعیل مطلق»، توزیع عادلانه خدمات بهداشت و متناسب سازی ساختار نظام سلامت برای ارائه خدمات نوین سلامت را از برنامه های چهار ساله این دفتر عنوان کرد.
وی گفت: مجموعه رویکردها و برنامه های دفتر سلامت، جمعیت و مدارس در سال 93 تدوین و به صورت بسته های خدمات سلامت در چند بخش ارائه می شود.
مطلق ضمن تاکید بر لزوم همکاری های بین بخشی جهت اجرای این سیاست ها و برنامه ها افزود: کاهش بی عدالتی در خدمات سلامت یک الزام ملی است، بنابراین توجه به آن در سیاست ها و برنامه ریزی های سلامت در دستگاه ها و سازمان های دیگر ضرورت دارد.
وی اجرای برنامه سطح بندی و ساماندهی خدمات پریناتال را از مهمترین برنامه های این دفتر ذکر کرد و گفت: دسترسی عادلانه همه مادران و نوزادان به خدمات متناسب با میزان خطر در سراسر کشور، پرداختن به فناوری داده ها، نظام ثبت موالید داخل و خارج بیمارستانی و نظام ثبت بستری نوزادان در بیمارستان از دیگر برنامه های دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در سال آتی است.
مطلق با تاکید بر اینکه هزار روز اولیه زندگی کودک نقش بی بدیلی در آینده فرد، اجتماع و کشور دارد ادامه داد: این هزار روز طلایی، فرصتی بی بازگشت برای دولت، جامعه و خانواده است تا برای آینده کودک سرمایه گذاری کند. در این هزار روز، سلامت، تغذیه، آموزش، ایمنی و امنیت برای کودک و خانواده وی نقش حیاتی و کلیدی دارند.
وی افزود: مهمترین اقدام دفتر سلامت وزارت بهداشت در این مورد تدوین بسته خدمات جامعی است که در کنار خدمات سلامت، تغذیه، آموزش، ایمنی و امنیت خانواده به توانمند سازی خانواده در مراقبت از خود به عنوان یک اصل کلی و اساسی ارائه می شود.
مدیر کل دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، نظام جامع اطلاعات سلامت جوانان به منظور طراحی مداخلات مبتنی بر شواهد، فرزند آوری سالم، به هنگام و به اندازه، نظام ثبت اطلاعات از دوران پیش از بارداری تا پس از زایمان، بسته خود مراقبتی برای سلامت مردان و زنان میانسال، سالمند سالم و توانا را از دیگر برنامه های این دفتر در سال 1393 عنوان کرد.
مطلق هدف کلی از تدوین و ارائه برنامه چهار ساله را ارتقا همه جانبه سلامت جامعه دانست و با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در اجرای این برنامه ها گفت: مشارکت مردم در سلامت، تاثیر بسزایی در ارتقا سطح سلامت جامعه دارد.
وی یادآور شد: ضروریست گسترش، اجرا و عملیاتی کردن این برنامه ها و سیاست ها به عنوان یک اولویت مهم، سرلوحه کار سازمان ها و دستگاه های قرار گیرد.
اجتمام ** 3377 ** 1071
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]