واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیر :بخش عمده ای از اقتصاد مقاومتی به جهاد کشاورزی بر می گردد شیراز - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخش عمده ای از اقتصاد مقاومتی به این وزارتخانه باز می گردد که امید است با نوسازی و تحول در کشاورزی کشور، به این مهم دست یابیم .

به گزارش ایرنا، محمد علی جوادی در آیین تودیع و معارفه مدیران جهاد کشاورزی استان فارس افزود: ملت بزرگ ایران در 24خردادماه امسال با شرکت حماسی خود در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری حماسه سیاسی را خلق کردند.
وی ادامه داد: بی تردید با تدابیر مقام معظم رهبری و تکیه بر منابع داخلی باز هم با اراده و صبوری ملت بزرگ ایران و تلاش مضاعف مسوولان حماسه اقتصادی نیز شکل خواهد گرفت .
جوادی گفت : بخش کشاورزی به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه کشور که تکیه گاهش را کشاورزان به عنوان قشر مولد جامعه تشکیل می دهد می تواند با همت و تلاش بیشتر و کیفی تر به شعار مورد نظر معظم له در خصوص حماسه اقتصادی جامه عمل بپوشاند.
وی استان فارس را قطب بزرگ کشاورزی کشور قلمداد کرد و اظهار داشت : 43 درصد صادرات غیر نفتی این استان در بخش کشاورزی متمرکز است که درصد تعیین کننده ای بشمار می رود.
وی تولید 11درصد محصولات کشاورزی کشور ، داشتن رتبه نخست تولید برخی محصولات کشاورزی و شرایط اقلیمی خاص را از جمله مزیت های بخش کشاورزی استان فارس برشمرد که در صورت توجه بیشتر به این مهم نقش این استان در اقتصاد کشور می تواند مضاعف شود.
وی همچنین گفت : برای بهبود وضعیت کشاورزی کشور باید به سمت افزایش ضریب بهره وری رفت که توجه بیشتر به شیوه های نوین آبیاری ، سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی و نواوری و ابتکار از زمره مولفه های زمینه ساز تحقق این هدف می باشند.
معاون وزیر در بخش دیگری از صحبت های خود پیرامون شایعات مبنی بر اختلاس دربخش کشاورزی فارس اظهار داشت : هیچ کس حق ندارد تا جرمی اثبات و حکمی صادر نشده است در مورد فردی قضاوت کند ، این عمل شایسته و زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست.
وی بیان داشت:کشور از قانون و محکمه برخورداراست و با افراد متخلف براساس قانون برخورد می شود .
جوادی ادامه داد: کارکنان جهاد کشاورزی نیروهایی سختکوش و فعال هستند و وزارتخانه موظف است تا مسائل رفاهی آنان را دنبال کند.
وی بیان داشت: رفع مسایل و مشکلات کارکنان موجب دلگرمی آنان می شود ، و دراین میان جهاد کشاورزی فارس بیش ازهرچیزنیاز به آرامش و تقویت روحیه افراد دارد تا شاهد رونق دوباره آن باشیم.
دراین آیین محمد مهدی قاسمی به عنوان رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس معرفی و از خدمات محمد حسن طلعتی سرپرست پیشین این سازمان تقدیر شد.ک/2
680 /679
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]