تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806798568




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشمند کره جنوبی: موفقیت ایران درطرح سیکلوترون ستودنی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اختصاصی دانشمند کره جنوبی: موفقیت ایران درطرح سیکلوترون ستودنی است تهران - ایرنا - پروفسورˈ جونگ سا چای ˈ jong seo chai معروف به پدر شتاب دهنده های کشور کره جنوبی در بازدید از طرح کلان سیکلوترون (شتاب دهنده حلقوی) ایران از پیشرفت این پروژه ابراز شگفتی کرد و موفقیت آن را ستود.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، طرح سیکلوترون (شتاب دهنده حلقوی) به عنوان یکی از 16 طرح کلان علمی کشور از حدود یکسال قبل به همت دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز شده است و براساس قرارداد منعقده میان این دانشگاه و دانشگاه SKKU کشور کره جنوبی، پروفسور ˈجونگ سا چایˈ به عنوان ناظر این طرح انتخاب شد.
سیکلوترون دارای کاربرد درمانی و پزشکی است که برای تولید رادیوداروها به منظور تصویربرداری پزشکی به صورت همزمانی و تشخیص بیماری هایی همچون انواع سرطان از آن استفاده می شود.
پروفسورچای، که به منظور بازبینی طرح سیکلوترون ایران و شرکت در دومین همایش سیکلوترون پزشکی به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به کشورمان سفر کرده است روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا، اظهار داشت: ما طرح سیکلوترون در کره جنوبی را از سال 1996 آغاز کردیم که مرحله طراحی مفهومی و طراحی مهندسی آن حدود سه تا چهار سال طول کشید اما الان شاهدیم که محققان ایرانی در فاصله ای کمتر از یکسال این دو مرحله را پشت سر گذاشته و وارد مرحله ساخت دستگاه سیکلوترون شده اند که این واقعا من را تحت تاثیر قرار داده است.
وی درباره دیگر مزایای دستگاه سیکلوترون در دست ساخت در ایران نسبت به نمونه ساخته شده در کره جنوبی گفت: توان دستگاه سیکلوترونی که ما در کره جنوبی ساختیم 9 مگا الکترون ولت است درحالیکه توان دستگاه ایرانی، 10 مگا الکترون ولت است.
پروفسور چای، ساخت دستگاه سیکلوترون در ابعاد کوچکتر و با هزینه های کمتر در ایران را از دیگر مزایای ساخت این دستگاه در کشورمان برشمرد.
وی یادآور شد: با توجه به جمعیت 70 میلیونی ایران و تعداد زیاد مراکز درمانی، استفاده از دستگاه سیکلوترون یکی از ضروریات عرصه بهداشت و درمان این کشور است و امروزه بسیاری از بیماران مبتلا یا مشکوک به سرطان، تمایل ندارند که برای تشخیص این بیماری، جراحی شوند که با استفاده از رادیوداروها و دستگاه سیکلوترون می توان بدون نیاز به اعمال جراحی، بیماری را در مراحل اولیه تشخیص داد.
این دانشمند کره ای درپاسخ به خبرنگار ایرنا مبنی بر وضعیت ادامه همکاری وی با دانشگاه های ایران اظهار داشت: مایلم علاوه بر طرح سیکلوترون (شتاب دهنده های حلقوی) در طرح طراحی و تولید شتاب دهنده های خطی با سطح انرژی های بالا نیز با دانشمندان ایرانی همکاری داشته باشم.
وی توضیح داد که شتاب دهنده های حلقوی بیشتر در امر تشخیص بیماری هایی همچون انواع سرطان به کار برده می شوند اما شتاب دهنده های خطی، توانایی درمان بیماری ها را نیز خواهند داشت.
طرح ملی سیکلوترون از حدود یکسال قبل به عنوان یکی از 16 طرح کلان ملی کشور در دستورکار شورای عالی عتف (علوم، تحقیقات و فناوری) قرار گرفته است و سازمان انرژی اتمی به عنوان سفارش دهنده این طرح را پشتیبانی می کند.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر عهده دار اجرای طرح سیکلوترون است و با همکاری دانشگاه شهید بهشتی و SKKU کشور کره جنوبی اجرای آن را به پیش می برد و قرار است دانشگاه تهران نیز در آینده نزدیک همکاری خود را در ادامه این طرح آغاز کند.
علمی (4)**1055
انتهای پیام /*




19/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن