تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پيش از آن كه زبانت تو را به زندان طولانى و هلاكت درافكند، او را زندانى كن، زيرا هيچ چ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860272375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از سرگيري مذاكرات اقتصادي و تجاري بين ايران و كره جنوبي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > صنعت و تجارت و کشاورزی
از سرگيري مذاكرات اقتصادي و تجاري بين ايران و كره جنوبي
در ديدار معاون كل سازمان توسعه و تجارت ايران با جمعي از نمايندگان شركتهاي بزرگ تجاري كره جنوبي ، دور جديدي از مذاكرات اقتصادي و تجاري دو كشور آغاز شد.



به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال افزايش تعاملات ايران با ديگر كشورها در راستاي بسط و گسترش روابط صنعتي، معدني و تجاري، اولين ديدار با هيئت  تجاري اين كشور برگزار شد.

معاون كل سازمان توسعه و تجارت ايران در اين ديدار ضمن تاكيد برآمادگي و استقبال ايران از برقراري روابط دو كشور تصريح كرد: در طي سالهاي اخير به ويژه دو سال گذشته شركتهاي كره اي در زمينه روابط خود با ايران بسيار احتياط آميز برخورد كردند كه مي توان اين اقدام را در نتيجه روابط سياسي دو كشور دانست.

مهدی میرابوطالبی ضمن بيان اينكه براي حضور در عرصه تجارت بايد واقع گرايانه وارد ميدان شد، شرايط كنوني را براي افزايش سطح همكاريهاي  ايران و كره مناسب ارزيابي كرد و گفت: موقعيت استراتژيك و همچنين ظرفيتها و منابع ايران در حدي است كه مي تواند بازار بسيار مناسبي براي شما محسوب شود.

وي حركت هر چه سريع تر دو كشور را در جهت گام نهادن به سوي افزايش تعاملات خواستار شد و افزود:  رفع مشكلات بانكي و حمل ونقل از ضرورياتي است كه بايد به آن توجه كرد چرا كه تحكيم روابط بانكي پايه تجارت به شمار مي آيد .

معاون كل سازمان توسعه و تجارت ايران در ادامه با اشاره به اينكه با ابلاغيه مقام معظم رهبري مبني بر تاكيد به اقتصاد مقاومتي و تمركز و توجه به موضع سرمايه گذاري در كشور ما از اين پس ،در زمينه هاي مختلف از جمله خام فروشي دربخش معدن را كم نماييم و تلاش را براي در توليد داخلي افزايش دهيم.

به گفته وي اين به معناي ممنوعيت نيست بلكه شرايط لازم براي سرمايه گذاري بيشتر در خصوص مواد معدني در داخل كشور ما فراهم خواهد شد.

ميرابوطالبي خطاب به فعالان اقتصادي كره با بيان اينكه نگاه شما به بازار ايران نبايد تنها نگاه به جمعيت70 ميليون جمعيتي ايران باشد افزود: بازار 450 ميليوني منطقه و همسايگان آن بازار مصرف خوبي براي هر كشوري است كه بخواهد تعاملات اقتصادي خود را با ايران افرايش دهد.

وي با اشاره به اينكه در طول سالهاي اخير كشورهاي غربي خود را از برقراري روابط با ايران محروم كردند يادآور شد: 6 سال پيش حجم روابط ايران با اروپا بالغ بر 65 ميليارد دلار بود در حاليكه در همان زمان حجم روابط با كشور چين تنها 2 ميليارد دلار بود.

به گفته وي؛ امروز حجم روابط اقتصادي ايران با اروپا كمتر از 12 ميليارد دلار است اين در حاليست كه حجم رابطه اقتصادي ايران با چين به 40 ميليارد دلار رسيده است.

ميرابوطالبي با بيان اين مطلب افزود: طبق آمار مي توانيد ببينيد كه چه كشورهايي دراين ميان ضرر كرده اند از اين رو متوجه مي شويد كه كشورهاي غربي خود را از همكاري با ايران محروم ساخته اند ونه اينكه ايران را تحريم نموده اند.

وي خاطرشان كرد: كشوري كه داراي 15 كشور همسايهاست قابل تحريم شدن نيست و همه اين شرايط موقيعيت خوبي را ايجاد مي كنند تا ديگر كشورها خواهان افزايش سطح روابط خود با ايران باشند.

معاون كل سازمان توسعه و تجارت ايران در ادامه اظهار كرد: شركتهاي كره اي مي توانند با حضور ، توليد در ايران وتوزيع در منطقه علاوه بر تامين بازار داخل به بازارهاي منطقه نيز بينديشند .

همچنين در اين ديدار، معاون اجرايي رياست انجمن تجارت بين الملل كره جنوبي ضمن ابراز خرسندي از ارتقاء سطح روابط تجاري و اقتصادي هدف خود و هيئت تجاري را حل مسائل و گسترش مناسبات دو جانبه ذكر كرد.

آن هيون هو با بيان اينكه به دور از مسائل سياسي تنها به فكر محصولات با كيفيت براي توليد و صادرات هستيم تصريح كرد: تلاش مي كنيم در تعاملات اقتصادي سود و منفعت دو طرف را مدنظر قرار دهيم تا هر دو طرف برنده باشند.

 


۱۳۹۲/۱۲/۱۰ - ۱۶:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن