واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران عباسی:
نوروز 91 بیشترین آمار تلفات رانندگی در مازندران ثبت شد
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به درپیش بودن تعطیلات نوروزی گفت: نوروز 91 بیشترین آمار مرگ و میر حوادث رانندگی در استان ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی عباسی با اشاره به بالا بودن مرگ ناشي از حوادث رانندگي در سال 91نسبت به سال هاي قبل و پس از آن، گفت: بيشترين ميزان مرگ و مير ناشي از حوادث رانندگي بر اساس آمارهاي ثبت شده در پزشکی قانونی، مربوط به سال 1391 می باشد كه رقمي برابر با 64كشته را به خود اختصاص مي دهد. وي افزود: پس از آن سال هاي 1388 با تعداد 51 كشته ، 89 و 90 هر کدام با با 49 کشته و سالجاری (1392) با 44 كشته به ترتيب بيشترين تعداد كشته هاي حوادث رانندگي را در این دوره زمانی داشتند.
33 درصد تلفات حوادث رانندگي، 61 سال به بالا هستند مدیر کل پزشکی قانونی استان، به تفكيك گروه سني كشته هاي تصادفات پرداخت و تصريح كرد: بيشترين كشته هاي ناشي از حوادث رانندگي در فاصله سال هاي 1388 تا 1392، در گروه سني 61سال به بالا قرار دارند كه 33 درصد كل تلفات حوادث رانندگي را در بر مي گيرند. همچنين گروه سني 21 تا 30 سال با 21 درصد رتبه بعدي بيشترين گروه سني كشته هاي ناشي از حوادث رانندگي را به خود اختصاص مي دهد. عباسی افزود : بر اساس آمارهاي موجود كمترين تعداد كشته هاي حوادث رانندگي نيز با 20 درصد در گروه سني 1 تا 10 سال قرار دارند. بیشتر مرگ ها در محل حادثه اتفاق می افتد عباسی با اشاره به محل فوت افراد پس از حوادث رانندگي به عنوان يكي از فاكتورهاي مهم در موضوع مرگ ناشي از اين حوادث، محل فوت افراد را به چهار بخش محل وقوع حادثه، حين انتقال به مراكز درماني، مراكز درماني و منزل تقسيم و خاطرنشان كرد: در سال هاي 1388 تا 1392 بيش از نيمي از كشته شدگان، در محل حادثه جان خود را از دست داده اند. وي افزود: بر اساس اين تقسيم بندي بيشترين مرگ افراد در حوادث رانندگي در محل حادثه اتفاق مي افتد و در اين گزارش در سال هاي 1388 تا 1392 بيشترين تعداد كشته ها با 47 درصد در محل وقوع حادثه ،40 درصد در بیمارستان ، 12 درصد در حین انتقال به مراکز درمانی و یک درصد در منزل اتفاق افتاد. عابرین؛ بیشترین قربانیان مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به آمار مرگ افراد به تفكيك وضعيت متوفي در حوادث رانندگي سال هاي 1388 تا 1392 اظهار داشت: به طور كلي بيشترين افراد متوفي در حوادث رانندگي را به ترتيب عابرین با 38درصد، سرنشين با 30 درصد ، رانندگان با 19 درصد،موتورسوار با 12 درصد و دوچرخه سوار با یک درصد تشكيل مي دهد. برخورد خودروها با 43 درصد بيشترين نحوه وقوع حادثه رانندگي بوده است عباسی در ادامه به نحوه وقوع حادثه رانندگي افراد متوفي اشاره كرد و افزود: بر اين اساس 43 درصد حوادث رانندگي منجر به فوت به دنبال برخورد خودروها، 37 درصد برخورد با عابر ، 10 درصد به دليل برخورد با اجسام ثابت ، 8 درصد بر اثر واپگونی خودرو و 2 درصد به دليل سقوط اتفاق افتاد. بيشترين ميزان مرگ در وسايل نقليه، در خودروهاي سواري این مقام مسئول، همچنين در خصوص آمار مرگ ناشي از حوادث به تفكيك خودرو مورد استفاده متوفي، مطابق آمارهاي مراکز پزشكي قانوني استان گفت: 44 درصد موارد خودروي سواري، 15 درصد موتورسيكلت، 2درصد وانت بار، دوچرخه و سایر موارد هم هر کدام یک درصد بوده، همچنين 37 درصد موارد نيز مربوط به عابر پياده و بدون خودرو است. 28 درصد کشته شدگان دبیرستانی هستند عباسی به تفکیک سطح تحصیلات کشته شدگان حوادث رانندگی اشاره کرد و افزود :28 درصد کشته شدگان در سطح دبیرستان ، 27 درصد بیسواد ،20 درصد ابتدایی ،16 درصد راهنمایی و 9 درصد دانشگاهی می باشند.
۱۳۹۲/۱۲/۱۹ - ۱۳:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]