تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815971460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کودکان دروازه غار حقیقتی تلخ اما واقعی/ اکثر آنها بدون شناسنامه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کودکان دروازه غار حقیقتی تلخ اما واقعی/ اکثر آنها بدون شناسنامه تهران- ایرنا- قائم مقام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بین الملل با بیان این که اکثر کودکان خرید و فروش شده شناسنامه ندارند، گفت: کودکان دروازه غار حقیقت تلخی است که متاسفانه وجود دارد.


به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، ˈ محمدتقی حسینیˈ روز یکشنبه در هشتمین جلسه شورای هماهنگی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، افزود:متاسفانه موضوع خرید و فروش کودکان از معضلات روز جامعه است، که بسیار آزار دهنده است.
حسینی ادامه داد: پدیده کودکان خیابانی یکی از معضلات امروز ما است و اگر بخواهیم چشمانمان را بر روی این معضل ببندیم یا رویمان را برگردانیم باز هم جلوی چشمان ما ظاهر می شوند.
وی با بیان این که پدیده کار خیابانی از دهه 80 شمسی در کشور رواج یافت، اظهارداشت: کودکان خیابانی و کار مفهومی است که گروه های مختلفی از کودکان را در برمی گیرد و خواه و ناخواه مجبورند بخشی یا تمام زندگی شان را در خیابان بگذرانند.
حسینی ادامه داد: این کودکان که در معرض آسیب و خطر قرار دارند به چند گروه مختلف تقسیم می شوند.
وی افزود: برخی از این کودکان به محض تولد به دلیل اعتیاد والدین، ازدواج نامشروع یا ربوده شدن در زایشگاه فروخته می شوند و از سه سالگی به خیابان می آیند.
حسینی گروه دوم را کودکانی عنوان کرد که تحت حمایت خانواده های خود هستند ولی به علت فقر خانواده از 6 سالگی تا 14 سالگی در خیابان ظاهر می شوند که نمونه بارز آنها در محله صالح آباد نزدیک بهشت زهرا مشاهده می شوند و اغلب گل فروشی می کنند.
به گفته قائم مقام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دسته سوم نوجوانانی هستند که یا در کودکی فروخته شده اند یا به دلایلی وارد خیابان شده اند و حتی به کارهایی مانند سرقت، کیف قاپی و غیره روی می آورند.
حسینی درخصوص گزارش تهیه شده از کودکان دروازه غارگفت: با کمال تاسف باید بگویم چنین موضوعاتی در کشور وجود دارد اگر چه خرید و فروش کودکان رسمی نیست و جای رسمی برای خرید و فروش کودکان وجود ندارد.
وی افزود: این کودکان به دلیل فقر خانواده هایشان در اختیار دیگران قرار می گیرند و این پدیده از بدو زایمان به ویژه در معتادانی که به مواد مخدر خطرناک مانند شیشه معتاد هستند، وجود دارد و آنها حتی با مبلغ خیلی کم حاضر می شوند کودکانشان را بفروشند.
حسینی با بیان این که اکثر زنانی که کودکانشان را می فروشند نمی دانند فرزندشان پس از فروش چه سرنوشتی پیدا می کند، افزود: واقعیت این است که اکثر این کودکان روی خوشبختی را نمی بینند و شاید تعداد انگشت شماری از آنها در یک خانواده معمولی بزرگ شوند .
وی گفت: تعدادی از دختران نوجوان حتی بدون داشتن هیچ شناسنامه یا هویتی زندگی می کنند که مورد تعرض قرار می گیرند و به انواع بیماری های خطرناک مانند ایدز و هپاتیت مبتلا می شوند و برخی هم مواد مخدر می فروشند و اطلاعات درستی از این که فرزند چه کسی هستند، ندارند هرچند که تعداد محدودی از این افراد افاغنه هستند.
حسینی درمورد بافت جمعیتی دروازه غار گفت: بافت جمعیتی دروازه غار 25 هزار نفر است که بافت گسترده ای بوده و کنترل آن نیز مشکل است.
قائم مقام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اموربین الملل افزود: تعدادی از این رفتارها در این خانواده ها سازمان یافته و جا افتاده است اگر چه بسیاری از این افراد، خانواده نیستند و جمعیتی هستند که باهم زندگی می کنند.
حسینی در ادامه با ذکر مثالی از منطقه ˈهارلمˈ در آمریکا گفت: در سال 1990 میلادی این منطقه از خطرناک ترین منطقه آمریکا بود و کسی جرات رفتن به آنجا را نداشت ولی در سال 2010 میلادی شهردار هارلم با استفاده از حمایت کارخانجات بزرگ و تولیدی ها برای آنجا سرمایه گذاری و آنجا را ساماندهی کرد طوری که هارلم امروز با هارلم آن روز بسیار متفاوت است.
قائم مقام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بین الملل با ذکر این مثال خواستار ساماندهی موضوع شد .
اجتمام(3)** 9317**1478
انتهای پیام /*




18/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن