واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
خانه مشارکت مردم در سلامت در شهرستان آوج تشکیل شد قزوین-ایرنا- رییس خانه مشارکت مردم در سلامت استان قزوین از راه اندازی خانه مشارکت مردمی در شهرستان آوج خبر داد.
ˈحبیب اله انصاریانˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این خانه با هدف توانمندسازی مردم این شهرستان در ارتقای سلامت خود و گروههای مخاطب، نیمه اسفند ماه سال جاری راه اندازی شد.
وی اضافه کرد: پس از آغاز فعالیت این تشکل، با انجام رای گیری بین اعضا ˈعلی فرجامˈ نماینده هیاتهای مذهبی شهرستان آوج به عنوان رییس، ˈولی اله فلاح غلامیˈ بهورز خانه بهداشت روستای قهوج به عنوان نایب رییس و ˈمعصومه امیریˈ نماینده داوطلبان سلامت شهرستان به عنوان منشی خانه مشارکت مردمی شهرستان آوج انتخاب شدند.
انصاریان ادامه داد:خانه مشارکت مردم در سلامت به مدت سه سال است که با شبکه های مردمی و گروه های مختلف جامعه در دبیرخانه سیاستگذاری طرح جامع سلامت فعالیت خود را در استان آغاز کرده و جمع بندی عملکرد آن بیانگر ظرفیت بالای نهادهای مردمی در همکاری با نظام سلامت بوده است.
وی اظهار داشت: خانه های مشارکت با هدف تسهیل دستیابی به اهداف برنامه جامع سلامت استان، توانمندسازی مردم در ارتقای سلامت خود و محیط، استقرار نظامی برای دسترسی آسان به گروه های مردمی به ویژه گروه های آسیب پذیر و مشارکت آنان در تدوین، اجرا و پایش و ارزشیابی طرح های ارتقای سلامت استان تشکیل می شوند.
انصاریان، تنظیم برنامه های راهبردی و سالانه مشارکت گروه های مردمی استان و تامین منابع مالی آن از طریق مشارکت خیرین، تقسیم کار بین شبکه ها بر پایه برنامه های راهبردی و سالانه از طریق نماینده عضو شورا، ایفای نقش ˈصدای شبکه ˈمورد نظر با استفاده از ابزار تحقیقاتی و دریافت اخبار پیشرفت سلامت استان و انعکاس آن به اعضای شبکه را از جمله وظایف این خانه ها عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: خانه های مشارکت همچنین در ارایه پیشنهادات خلاق و نوآورانه برای ارتقای سلامت مردم، تصویب برنامه های مشارکت مردمی و توانمندسازی محلی مردم، ارائه تجربیات موفق استانی در مشارکت مردم توسط نمایندگان شبکه از طریق همایش های فصلی و پایش برنامه های سلامت در استان نقش مهمی دارند.
این مسوول یادآور شد: ایجاد مراکز و شعبات در شهرستان های استان از برنامه های اصلی ما هستند و تلاش داریم تا پایان سال در شهرستان بویین زهرا نیز این خانه را تشکیل دهیم.
به گفته وی دبیرخانه ˈخانه مشارکت مردم در سلامتˈ در مرکز بهداشت استان مستقر است و منابع مالی آن از طریق منابع خیریه و محل مشارکت های مردمی تامین می شود.
رییس خانه مشارکت مردم در سلامت افزایش مقبولیت و بومی شدن برنامه های سلامت، افزایش توانمندی، دسترسی و پوشش خدمات برای مردم را از مهمترین دلایل برای لزوم مشارکت مردم در سلامت ذکر کرد و افزود: مشارکت مردم، نیازهای واقعی سلامت مردم را به نیازهای درک شده متخصصان نزدیک کرده و دسترسی به منابع را افزایش می دهد.
7388/ 614
انتهای پیام /*
18/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]