تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821137167




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت توسعه مکانیزاسیون در مزارع گندم استان سمنان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > سمنان موسوی تاکید کرد:
ضرورت توسعه مکانیزاسیون در مزارع گندم استان سمنان
سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: توسعه مکانیزاسیون در مزارع گندم از کاشت تا برداشت با جدیت پیگیری شود.



به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید موسوی عصر شنبه در نشست ارزیابی کشت پائیزه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با تاکید بر اینکه توسعه مکانیزاسیون در مزارع گندم از کاشت تا برداشت با جدیت پیگیری شود افزود: سوق دادن اعتبارات حوزه مکانیزاسیون برای تامین ادوات مکانیزه کشت گندم در استان مد نظر قرار گیرد. وی با تاکید بر توسعه مکانیزاسیون در مزارع گندم به ویژه مرحله کاشت افزود: برنامه ریزی لازم برای تامین بذرکار مناسب با شرایط استان و برطرف کردن نیازها برای سال آینده انجام شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بر ارزیابی گندم استان در مراحل داشت تا برداشت تاکید کرد و افزود: نظارت دقیق بر مزارع به خصوص انجام عملیات مبارزه با علف های هرز، آفت سن، تغذیه مناسب با کود سرک و آبیاری مناسب برای جلوگیری از افت محصول از نکات مهم در روزهای آینده است. موسوی بر توزیع به موقع کود سرک و مصرف در مزارع تاکید کرد و افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و سازمان تعاون روستایی این استان چنانچه کل سهمیه کود را دریافت نکرده اند تا قبل از سال جدید نسبت به تامین و توزیع آن اقدام کنند. بیش از 39 هزار هکتار اراضی استان سمنان زیر کشت گندم و جو رفت مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه 39 هزار و 398 هکتار از مزارع استان در سال جاری به کشت گندم آبی و دیم اختصاص یافته است افزود: 9 هزار و 946 بهره بردار در 31 هزار و 890 هکتار مزارع آبی و هفت هزار و 508 هکتار مزارع دیم بذر گندم کشت کردند که نسبت به سال گذشته دو هزار و 698 هکتار افزایش دارد. سید امیر رضوی گفت: در استان سمنان برای نظارت بر انجام عملیات کاشت تا برداشت و ارائه توصیه های فنی به بهره برداران 33 کارشناس ناظر مزارع با عملکرد پائین تر از سه تن در هکتار به کار گرفته شدند. وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری بیش از 13 هزار هکتار از مزارع گندم آبی و دیم تحت پوشش بیمه قرار گرفته است. در این نشست بر ارزیابی مراحل داشت تا برداشت بر اساس فرمت و شاخص مشخص، تامین بذرکار مناسب برای استان و حذف کشت به وسیله سانتریفوژ، آبیاری مناسب و به موقع برای جلوگیری از تنش آبی، مبارزه اصولی و به موقع با علف های هرز و آفت سن، تشکیل ستادهای شهرستانی مبارزه با سن، برگزاری دوره های آموزشی ویژه کشاورزان گندمکار، تامین کود سرک در صورت کسری، تامین بذر گندم و نظارت بر مزارع بذری تاکید شد.


۱۳۹۲/۱۲/۱۸ - ۰۹:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن