تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820322444




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه رفسنجان: کیفیت کار درمانی به پزشکان و پرستاران بستگی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

امام جمعه رفسنجان: کیفیت کار درمانی به پزشکان و پرستاران بستگی دارد رفسنجان - ایرنا - امام جمعه رفسنجان گفت: کیفیت کار درمانی به پزشکان و پرستاران بستگی دارد و این افراد می توانند به دور از هر گونه لغزش فقط با هدف خدمت رسانی، این شایستگی را بیشتر کرده و در اندیشه ها جاودانه باشند.


به گزارش روز شنبه ایرنا، حجت الاسلام ˈعباس رمضانی پورˈ در آیین تجلیل از پرستاران نمونه در رفسنجان افزود: این پرستار است که به موقع دارو به بیمار می دهد و از وی مراقبت ویژه می کند و تمام لحظاتی که بیمار در بیمارستان بستری است با وجود پرستار درمان می شود که این کار قابل ستایش است.
وی عنوان کرد: شما پرستاران در خدمت بیماران هستید و درمان بیمار به کار پرستار بستگی دارد به طوری که نیرو و نشاط به بیمار می دهید.
وی تصریح کرد: سراسر تاریخ، گویای حیا و عصمت به تمام معنای حضرت زینب (س) است و در عین شجاعت و قاطعیت حریم خود را حفظ کرد و شخصیت یک زن که می تواند الگوی جامعه باشد را دارا بوده است.
امام جمعه رفسنجان با تاکید بر اینکه حضرت زینب (س) به خوبی لحظه شناس بود، افزود: عمر مبارک حضرت زینب (س) 56 سال بود که در این مدت کارهای بسیار درخشان و با عظمت را برای عالم اسلام انجام داده است که می توان به برخی از فعالیت های ارزشمند ایشان از جمله خطبه حضرت زینب (س) در مجلس ابن زیاد و صبر و شکیبایی ایشان در جریان به شهادت رساندن امام حسین (ع) و یاران باوفایشان در مسیر شام اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: حیا 10 جزء دارد که یک جزء آن متعلق به مردان و 9 جزء آن متعلق به زنان است و زنان با کمال دقت و کنترل و با انجام تمام آنچه شئونات یک زن را شامل می شود می توانند نمونه کامل یک زن باشند و در عرصه اجتماع ظاهر شوند.
وی تصریح کرد: هیچگاه اسلام نمی گوید یک پزشک محرم بیمار است و این در خصوص پرستار نیز صدق می کند و لازم است در این حرفه تا جایی که امکان دارد از پرستار زن برای بیماران زن و از پرستار مرد برای بیماران مرد استفاده شود.
حجت الاسلام رمضانی پور، گفت: اینکه می گویند پزشک محرم بیمار است و در شرایط اضطراری می تواند جان بیمار را نجات دهد، این مساله و نجات جان مردم از خطر برای افراد غیر پزشک نیز منع نیست و باید در دانشگاه علوم پزشکی برای دانشجویان اطلاع رسانی شود تا حکم اشتباهی که در جامعه، عرف شده است اصلاح شود.ک/2
7433/8154/2624
انتهای پیام /*




17/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن