واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:

به خاطر ایام فاطمی برنامه های نوروزی برج میلاد براساس شادی های حلال طراحی شده است جامعه > شهری - هوشیار مدیر عامل برج میلاد برنامه های برج میلاد برای نوروز 93 را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، او با بیان اینکه در نوروز سال قبل، 500 هزار نفر بازدید کننده داشتیم گفت: پیش بینی می شود در نوروز 93 بیش از یک میلیون بازدید کننده داشته باشیم .
فرزاد هوشیار گفت: برنامه عطر یاس ویژه نوروز، از 25 اسفند تا 12 فروردین در برج میلاد برگزار می شود که در آن برنامه های متعددی را در نظر داریم.
او ادامه داد: ما در برج میلاد از 10 صبح تا 10 شب میزبان مردم هستیم و سراهای ویژه کودک، سلامت، فرهنگ فاطمی، بازی و سرگرمی، خیریه ها، گردشگری و سبک زندگی هفت سرایی هستند که برای ایام نوروز در برج میلاد تدارک دیده شده است. مدیرعامل برج میلاد با بیان اینکه سال 92، 30 درصد بازدیدکننده ها خارجی بودند گفت: امسال گشت و گذار در برج میلاد در نوروز خانواده محور است. او گفت: امسال در نظر داریم چهره های شاخص در لحظه سال تحویل در کنار سفره هفت سین کودکان یتیم که در برج میلاد برپا می شود حضور داشته باشند.
برنامه های ایام فاطمیه
هوشیار در مورد برنامه های برج در ایام فاطمی گفت: سرای فرهنگ فاطمی با استفاده از نورو صدا زندگی حضرت زهرا را روایت می کند.
او تاکید کرد: سعی کردیم در ایام فاطمیه برنامه ها طوری باشند که ساحت حضرت زهرا حفظ شود و برنامه های ما بر اساس شادی های حلال طراحی شده است.
برنامه های کودکانه
او درمورد برنامه هایی که برای کودکان در نوروز تدارک دیده شده گفت: غرفه هایی خدمات رایگان به کودکان می دهند و 20 غرفه هم فروش محصولات کودک داریم. سرای بازی و سرگرمی که انواع سرگرمی و بازی و دارد،همچنین ورزش و نمایش بازی های کلاسیک را هم در نظر داریم.
برنامه های شاد
او به سرای سلامت اشاره کرد و گفت: 60 سرای سلامت در برج داریم که تغذیه ،مشاوره های پزشکی دارند.
او ادامه داد: سرای خیریه های داخلی و بین المللی از جمله یونیسف و محک، سرای تهران گردی که 7 مسیر تهران گردی دارد و غرفه آیین های ایرانی از دیگر برنامه های ما است.
او گفت: جاذبه های گردشگری استانها را در غرفه های مختلف به نمایش می گذاریم و برای سرای سبک زندگی بیش از 14 غرفه ساخته شده است.
هوشیار گفت: ما در کنار برنامه های تفریحی برنامه های آموزشی مانند فرهنگ سازی در روابط ترافیک ، بازیافت زباله ،آموزش های شهروندی و!:/.5حیط زیست را داریم.
او گفت: رونمایی از 100 لباس ایرانی بانوان ایرانی از 100 سال گذشته تاکنون و موزه مشاهیر 15 شخصیت هم در نظر داریم.
نمایش فیلم
برج میلاد در ایام نوروزنمایش فیلم را هم دارد. هوشیار گفت: قرار است فیلم طبقه حساس ،معراجیها و خط ویژه اکران شود.
او ادامه داد: همچنین پخش لیگ فوتبال اروپا، پخش زنده رادیو جوان ،معارف و یکی دو رادیو دیگر را هم در نظر داریم.
هوشیار گفت: امیدواریم خانواده هایی که امکان سفر به نقاط دیگر کشور را ندارند بتوانند اوقات خوشی را در یادمان ملی ایرانیان.، برج میلاد داشته باشند.
او تاکید کرد: خانواده شهدا و ایثارگران طبق روال با ارایه کارت معتبر از تخفیف های ویژه برخوردار هستند و ظرفیت 4 هزار پارکینگ را داریم.
4647
شنبه 17 اسفند 1392 - 11:45:24
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]